Cowboy
Dobro znana faca
- Tu od
- 7 Velj 2011
- Poruka
- 2,451
Dobro da si prvi pita................:mrgreen::mrgreen:
Bolje reći prvi je pokušao...
Nije bitno ko prvi pita nego kome se obeća.
Natalija kad je izvlačenje lota da ti držimo fige :finga:
Dobro da si prvi pita................:mrgreen::mrgreen:
Pošto si već ovdje, a vidim od lota za sad ništa, iskoristi ovaj forum i polako usavršavaj znanje i prikupljaj informacije koje su ti potrebne. Tako da kad dobiješ na lotu već budeš spremna i odmah ideš po traktor i snjim u njivu. Naravno pozovi i ove članove koji se nude za krug, dva nek oru a ti se samo pobrini za piće :drinkers: artyman:artyman:
Šta te zanima u poljoprivredi, čime bi željela da se baviš? Jesi pronašla koju interesantunu temu, nešto što te zanima i što bi voljela raditi? Imaš li možda negdje imanje na selu?
Što se tiče imanja na selu, jesi li možda razmišljala o udaji na selo? :heart::heart: Tako bi spojila ugodno sa korisnim
Hahaha, to bi bila idealna kombinacija, ali nije se još zalomilo, a forsirati neću.
Imam priliku sudjelovati u jednom istraživanju, i to mi je za sad full zanimljivo i dovoljno, a poslije, vidjet ćemo. Sad mi je prioritet da ovaj posao odradim najbolje što mogu.
nudim ti imanje na selu, ako treba kupit ću ti i traktor
a zauzvrat da i ja sudjelujem u istraživanju:weedman:
Hahaha, to bi bila idealna kombinacija, ali nije se još zalomilo, a forsirati neću.
Imam priliku sudjelovati u jednom istraživanju, i to mi je za sad full zanimljivo i dovoljno, a poslije, vidjet ćemo. Sad mi je prioritet da ovaj posao odradim najbolje što mogu.
Istraživanju čega Ilegalac, daj budi malo precizniji:mrgreen::axe:
Tajne mračnih dubina:axe::supz::supz::lol::lol:istražuje se ono što je nepoznato
da ti nacrtam:mrgreen:
ovdje bi trebali otvoriti temu :heart:LJUBAV JE NA FORUMU :heart:
nudim ti imanje na selu, ako treba kupit ću ti i traktor
a zauzvrat da i ja sudjelujem u istraživanju:weedman:
Hehehe,, Ilegalac, nemaš ni pojma koliko si blizu upiknuo!
Alternativa, alternativa...
A istraživanje se bavi učinkom vibracija izazvanih višestrukim orgazmima na rast bilja. Pa sad, ako se netko nalazi kompetentnim za sudjelovanje u ovakvom istraživanju, možemo se dogovoriti.
R8 je, naravno, u ovakvom istraživanju isključen, jer elektromagnetsko zračenje elektroničkih komponenti može ometati pozitivne učinke orgazmičkih vibracija...
Ajde, ako me banujete zbog eksplicitnosti, sve vas lijepo pozdravljam i želim vam puno uspjeha u daljnjem radu!artyman:
:madmana::madmana::madmana:
blizu upiknuo???
bar da jesam:madmana::madmana::madmana:
Pa jesi. Pogodio si kulturu!
:scratch:mrgreen:
a nisam ni gađao:mrgreen:
hoće bit i pušenja?