hehehe, da, plavci vrebaju u grmu sa kuvačom :lol:
preko Petrakobog brda dođeš u Jarče polje, i to je dalji put.
jako dobra ideja,al nemreš ti tolko rušit kolko banda more slikat
zanimljivo je kako unatoč tolkom slikanju i novim kaznama, ljudi i dalje svakodnevno ginu u prometu...
svako jutro čitam vijesti, i skoro da nema dana da netko ne pogine...
katastrofa...
bit će nam zadovoljstvo!! a ovaj put moramo krug sa fergijem napravit!!
čujemo se i vidimo!!
LP
Kakvi traktori,,,koji se to dogovori delaju,,:mrgreen:a di je moj krug na njemu,,,,zar ja nemam pravo na đir,,,pa makar oko njega..:lol::lol:
Lip ti pozdrav prijatelju, nadasve plemeniti GROFe!!
Eto, mene tehnika sluša, ali uvik kasni, jer nikako da uhvatim vremena...
Kao prvo, bilo nam je predivno u tvojoj Lici, prvo Sveta Misa u Krasnom i onda druženje u tvom radosnom i toplom domu!! P.S. tvojoj ženi šaljem račun od odštopavanja krvnih žila...
ma šta da mlatim, kad slika vrijedi tisuću riječi...
![]()
![]()
![]()
![]()
kao drugo, tvojoj dragoj ženici, vrhunskoj domaćici, kuharici, daj do znanja da ona vozi doma nakon revanša kod nas u našemu kraju, dugoreškom zavičaju!!
do skorog viđenja, zahvalna obitelj Draganjac!!
artyman:
E stvarno vas je lipo vidit,,,na ovoj sliki,,,vesele,,,sretne,,,i u prijateljskom raspoloženju..
Tebe josa,,,vidin žena dobro hrani,,,tako da kad god metneš slike,,,,moren reč da si u tiop formi:mrgreen:,ni dole ni gore,,,,ma ča se žalin,,nis ni ja bolji..:lol:
A to da je hanumen od grofa prava domačica,,,,to stoji.........:supz:
Pozdrav i najstarijoj u fameji,,,,mami od grofa,,,i naravno najmlađoj.......
Dolazim JOSA,,još malo,,,bit češ obaviješten,,,,a ovaqj put stajem...........artyman:
A vijerovatno ču ti javit,,,tako da te ne nađem,,,,,,,,,doma:rolfer::rolfer:,,,ali bit češ kasno obaviješten,,praktički na vratima od kuče.....8):gitarista ti beži:lol:
artyman:
tako smo ti mi svake godine kasnili i prali drvene bačve u zadnji čas... preporodio sam se sa inox bačvama....
moram ove godine kupit kašete zbog sivog pinot-a, on se ne smije nikako gnječit, nego "konzumno" pobrat...
sve ostalo klasika, moram podrum malo osvježit sa farbom, samo da drva riješim (srežem, scjepam, posložim)...
samo nemoj opet u krivu ulicu skrenut :finga: