B
BAGERISTA
Guest
artyman:artyman:artyman:,ja gren na gliser,,,,sva ča iman ti puštan ko ne se tornan,,,,a forši probijemo u centar karlovca,,,,,,,,,suetski kanal čemo probit.................:weedman::lol::lol::lol:
hehe, moram vam ovo ispričat....
Dakle, bilo je to prije 3 dana, kad je moja ženica čula da neš grebe po ormaru u hodniku... istjerali mi zvjer van iz kuće... jel, prijatelj miš od 10cm... neki poveći doduše...
sljedeći dan, prešamo bratac i ja u podrumu, a akrobat skače 3 metra od nas i za*ebava se po policama...
imam godinu dana stare plastične mišolovke, koje nemaju više one kreme na polugi... niš, nabijem ja gauda sir
sljedeče jutro, mišolovka otvorena, sira nema
neće mene jedan mali glodavac, ipak sam ja inžinjerac, namažem ja zdenka sir na polugu sinoć, danas dođem u podrum, nema mišolovke ?! :shock: :scratch
on mene *ebe
zato je obavezno moraš vezati špagom jer se upravo to dogodi,,poslije nema ni nje ni miša....:lol:
čitajući ovu priču,tu špaga ne pomaže
jedino sajla minimalno 12 mm
čitajući ovu priču,tu špaga ne pomaže
jedino sajla minimalno 12 mm
samo se vi sprdajte, al zagonetka je otkrivena...
mišolovka je pronađena pola metra dalje pod stalažom
miš uhvačen, i fali mu pol repa
mišolovka je izglobana naokrug
ergo, bila su dva miša, jedan se je uhvatil, a drugi ga je pokušal izvuč...
ko bi rekal da su tak inteligentni...
al zdenka siru nisu mogli odolit :finga:
i drugi voli Zdenku!! artyman: artyman: oba su pala, oba su pala!!!!
ostavio sam za svaki slučaj Zdenku u crvenoj ulici, možda noćas uhvati još koju mušteriju.... :rolleyess: :rolfer:
Sad kad se pročuje u kvartu da se Zdenka daje... Budeš svaku večer mušterije vodio u pritvor, čak i pojačanje zvati:finga: