• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozz iz Duge Rese ----

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Sretan rođen dan Josa, da si živ i zdrav bil, sretan i zadovoljan. :D
Pozdrav i čujemo se!

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
fala petre!!
evo kako vidim na poslu kakvih sve bolesti ima, a o tome ne smijem pričat, samo neka nam je zdravlja!!
dobrih ljudi oko nas, i zabave!!

:partyman:

P.S. čiko, onaj drugi poklon je originalan,sad ćemo samo morat obavit s njim ono kaj bager voli... :rolfer:
naoružali bumo se sa roštiljom i gemištom, bumo nekog zadužili da slika, pa da vidi svijet kako se pitura :lol:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
P.S. čiko, onaj drugi poklon je originalan,sad ćemo samo morat obavit s njim ono kaj bager voli... :rolfer:
naoružali bumo se sa roštiljom i gemištom, bumo nekog zadužili da slika, pa da vidi svijet kako se pitura :lol:
Bojim se pomislit kako će to završit :lol:

Bolje onda da metalac (mtd) to napravi ipak mu je to struka, zaštitar (mane) osigurava događaj, a nas dvojica pazimo na roštilj i stol :finga:
Samo tko će onda slikat :scratch

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909
Bojim se pomislit kako će to završit :lol:

Bolje onda da metalac (mtd) to napravi ipak mu je to struka, zaštitar (mane) osigurava događaj, a nas dvojica pazimo na roštilj i stol :finga:
Samo tko će onda slikat :scratch

nema frke,a slikat će josina gospa.....

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
Joso nam je malo bez interneta do daljnjega jer mu je grom skuril modem.

Trenutno isprobava malčer i veli da ide super, travu od 40cm ni ne osijeti.

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264

Trenutno isprobava malčer i veli da ide super, travu od 40cm ni ne osijeti.
Košava, Košava, Košava...Ovde Bonaca, Bonaca, Bonaca...Prijem :rolfer:
I meni je istu stvar javio... :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909

pa kaj opet,ja sam išao u 2 u noći sve iskapčat ali se ispostavilo da nije bilo ni potreba...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
ma to mu je bilo prekjučer kad je ona tuča padala po Netretiću i okolici. Ja noćas nisam ni znal da je padala kiša, tek ujutro kad sam se dignul vidil sam da je mokro:shock:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ganc novi modem stigo :)

danas sam ja lipo sve prespojil dolje u dnevni boravak, tak da se može brže poištekavat u slučaju sumnjivih oblaka koji bi mogli pucat svijetleče strijele :lol:

evo malo većih slika, sad mi livada ko stadion :D

dsc04545x.jpg

dsc04543j.jpg

dsc04544o.jpg

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Dali ti taj malčer neusitni previše travu jeli ti to sušiš ili si samo pokosil ovako malo mi djeluje presitno za sušenje

B

BAGERISTA

Guest
Ideššššš,,nači ipak si me čuja........:lol:

Vidin fergi s full opremom,,,,nema 100ks,,,ali dela bez greške...:supz::supz:
E a lipi su ti ovi utezi sprid....
Preko čega dižeš slike,,,,,,,,,,,mene žere neče,,,da dela......ono govedo od imageshocka..:mad::madmana::madmana:

Napokon i ti malčeriraš............

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
jok, nemam stoke,
pokosim i ostavim...
prije mi je znao kosit prijatelj sa strižnom, pa sam morasl sušit, pa pograbit, pa palit.....

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Ideššššš,,nači ipak si me čuja........:lol:

Vidin fergi s full opremom,,,,nema 100ks,,,ali dela bez greške...:supz::supz:
E a lipi su ti ovi utezi sprid....
Preko čega dižeš slike,,,,,,,,,,,mene žere neče,,,da dela......ono govedo od imageshocka..:mad::madmana::madmana:

hehe, al me zatrpa sa zemljom kad mravinjak pogodi :lol:

jučer sam se smijao u šumi, vozi jedan sused fergija 539 i čezu na kojoj je bilo oko 2 do 3m drvi, i njegov kopilot se morao stat na prednji most da ne diže prednji kraj u zrak, jako je strma uzbrdica za izlaz iz šume...
ja ću bome sva 4 stavit, kad utrpam oko 3m u onu svoju kamionsku prikolcu, opet imam "servo" na volanu... al bar mi nitko ne treba stajat na prednjem kraju kad izlazim :)

evo ja sad stavio slike...
da ti nije spora veza? imaš mjesta za slike il si ispucao 500 komada?

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
jok, nemam stoke,
pokosim i ostavim...
prije mi je znao kosit prijatelj sa strižnom, pa sam morasl sušit, pa pograbit, pa palit.....

Pozdrav kolega!:p

Vidim da se radilo, svaka čast!

Ako imaš potrebu za kompostom, mogao bi nešto smisliti da se trava iskoristi..

B

BAGERISTA

Guest
Barem im aš di zavisit utege,,,,,,,,,pa sad,,,,češ sam vidit koliko ti je dosta ih gore.....sdam kako če se ponašat i sve......

Veza je ok,,,,i dosta je brza,,,,,,,,a ispuca ja več dva puta po 500kom,,,,,,:lol:sad je treči,,,,,,,,,ali stalo.....ma krenut če nekako...

Ala kad te mravi napadnu......:rolfer:ima da bude belaja,,,,,,,,,,a imaju ča jist,,,ko na meni..:lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Pozdrav kolega!:p

Vidim da se radilo, svaka čast!

Ako imaš potrebu za kompostom, mogao bi nešto smisliti da se trava iskoristi..

nebi bilo loše, ima vinograda di bi se mogal kompost iskoristit...
eh sad, treba kompostaru uredit... a onda nač 3 mlade crnkinje da kupe tu travu...

bude to za sad ovak išlo :)

nihad

Član
Tu od
10 Ožu 2012
Poruka
226
ganc novi modem stigo :)

danas sam ja lipo sve prespojil dolje u dnevni boravak, tak da se može brže poištekavat u slučaju sumnjivih oblaka koji bi mogli pucat svijetleče strijele :lol:

evo malo većih slika, sad mi livada ko stadion :D

dsc04545x.jpg

dsc04543j.jpg

dsc04544o.jpg

Lijepe slike krajolika :prayer: predivno,,,ako tu živiš,zbilja je lijepo mjesto,priroda i čist zrak :supz::partyman:

Najnoviji postovi

Na vrh