Prodam ti ja alat za to navlačiti goreIsto tako i vračanje trakastih osigurača, s dva mala šerafcigera se vrati u mjesto bez brige, je da traje, ali da se bez problema.
Prodam ti ja alat za to navlačiti goreIsto tako i vračanje trakastih osigurača, s dva mala šerafcigera se vrati u mjesto bez brige, je da traje, ali da se bez problema.
odlučio sam praviti kabinu na 560 potpuno odvojenu od traktora sa ravnim podom sve sam odprilike iskombiniro jedino neznam odčega nosače ili ublaživače da stavim svaki predlog dobro došo
Neznam kolko imaš mjesta i kolko ti se da zezat al mota mi se po glavi ideja o zračnim jastucima kak kamioni imaju na kabinama ak si kad vidio.
Nego daj mi reci radiš kabinu od nule na novo il neku postoječu prerađuješ
Ak me pamčenje dobro služi tamič ima nosače motora na tu foru samo masivnije pa da probaš pitat negdi u trgovini dal imaju.
Radiš po uzoru na neku kabinu il dimenzije kak ti odgovara,tj kak si si zamislio,i ak imaš kakvu kalkulaciju kolko bude te to došlo?
I ja sam jedno vrijeme jako razmišljao o izradi al me brine kak bu na tehničkom to prošlo
radit ću na ovaj sistem samo će biti malo šira
http://poljoinfo.com/showthread.php?1536-Pravljenje-kabina/page5
što se tiče cjene oko 4000 t.kn o registraciji nisam ni razmišljo valda će se nešto srediti
ovog o tamiću se nisam ni sjetio !!!!
ako nije bio registriran zadnjih par godina tj.od kad su počeli slikati vozila prilikom tehničkog onda te nebi smjeli zajebavati jer nemaju u arhivi kak je traktor izgledal prije...na tu foru idemo i mi ..nije bio registriran zadnjih 5 god i sad ga dotjeramo o sredimo kolko god možemo da ga jednom zaslikaju i gotovo...
Ovaj 577 sa linka koji si postavio je od mog zeta : kabina je napravljena prva liga!!!
Odvezi se do svog centra za tehnički i pitaj njih to ti je najbolje jer sam se ovdje načitao svakakvih gluposti i poluinformacija i vjeruj ne rade svi centri jednako mada bi trebali isti zakon isti pravilnik a različito tumačenje istog. Šta ti trebam pričat svega sam se nagledo dok čekam tehnički a 100 kn zataknutih kod mjenjača "tzv za kavicu nek se nađe" rješava sve probleme (Na žalost) prijavio bi tu bagru al imaću ja više problema jer znamo kakovo je naše pravosuđe, najebe zviždač a lopovi se izvuku jer su dobro podkoženi i nebavim se time moje mora uvjek biti ispravno radi mene zabole me za njih. Svoju djecu vozim.Jel gotova kabina?može koja slika?
Jedno pitanje,jel netko u zadnje vrijeme stavljao kabinu na traktor i išao na tehnički,tj konkretno me zanima kaj ovi na tehničkom gledaju na kabini
Sad mi je traktor regan bez kabine a našao jednu za sitnu lovu pa bi ju uzeo i srdio al me muči da ne dođem na tehnički pa da me ne traže neki atest a ja naravno nem ništ imao