Najbolje da imate kabinu ko ja ljeti grijanje i vjetar u kosi zimi klima ako je kapa na glavi nije vjetar u kosi i nemate problema s pronalaskom stakla:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
Najbolje da imate kabinu ko ja ljeti grijanje i vjetar u kosi zimi klima ako je kapa na glavi nije vjetar u kosi i nemate problema s pronalaskom stakla:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
Jel gotova kabina?može koja slika?
je napola sadio sam voćnjak pa nisam baš puno radio na kabini biti će slike samo da uhvatim malo vremena
A ovo si za sad dolicno uradio meni se svidja.
Obavezno slikaj ostalo kad budes pravio jer i mene zanima izrada jer bi trebao i ja da pravim sebi.
Koliko su te kostali ovi profili, jesi nove ili polovne kupovao?
Dobro stakla ce tu da kostaju najvise ja mislim
ma imas gume na odpadu mozes nabaviti koliko hoces za male novce samo su stakla problemstakla i gume su skupe
ma imas gume na odpadu mozes nabaviti koliko hoces za male novce samo su stakla problem
puno para
Najjeftinije je da na odpadima izrezes komplet onaj lim jedno 5cm oko stakla,na kome je keder i stakld bocnih autobusevih moze biti soferka,od malih sto stoje sa zadje strane kamionske kabine mogu biti ona dole ispod soferke i bocna,samo malo improvizacije i moze se jeftino naci stakla
Pozz Bimbo...
pozz i tebi i svaki ti dala za ovo!!!