• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pravljene traktorske kabine

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
ja sam uzimao za zetorovu orašje kabinu jedno bočno (52-93-85),3 rupe- 350kn,i stražnje staklo(123-149-87),6 rupa-550kn. Vijci sa plastikama su 2kn komad,a metar kedera je 28kn.

kod zetora kabina i postolje imaju svako svoju pločicu.

Bimbo

Član
Tu od
11 Velj 2009
Poruka
333
keder je bosni nekih 2 marke za metar
staklo (triplex) u bjelovaru 500 kn/m

kod staklara gdje sam radio stakla keder je bio 6 maraka ( 24kune) metar i šarafi 2 marke ( 8kuna) komad a u trgovini traktorski djelova keder je bio 5 maraka ( 20kuna)metar a šarafi 1,50 (6kuna) komad
kodnas u sekri je šaraf 18 kuna komad za ostalo nisam tjeo ni pitati

tamo kad rade stakla rupe su besplatne bezobzira koliko rupa ima

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Evo i mojih par slika izrade nastrešnice za ursulu, nije kabina ali je blizu! Sad samo sirove slike a budu i kad bu ofarbana i namontirana!
rfl3.jpg
[/URL][/IMG]

To je za sad to a stavil bum još dok bu gore krov i dok bu komplet gotova i ofarbana!

Posljednje uređivanje:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Od čega bus slozil krov?
Ako bus mogel napravi ga Šireg bolje ce stitit od sunca i kisice.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,730
Probaj nazvat firmu Posit d.o.o oni proizvode tel, ormariće za željeznicu i koriste takve brtve, to je otprilike 10x10ili 12x 12 mm dimenzija , i pitat odakle nabavljaju. tel je 01/4577759.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Muha zovi savateh u ZG oni imaju 4 vrste možda i vise imaš broj u temi tr.gume u mom postu.
U poljostroju su skupe i imaju dvije vrste.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ide širi krov, sad je mera 1600x1000mm a gotova mera krova bu 1600x1400 s time da tih 200mm z sake strane nejde ravno nego ide lagani luk prema dole tak da bu došlo skoro v ravnini z vanjskim rubom blatobrana! Za krov ide lakirani pleh koji odispod ima onaj neki filc navlečeni po sebi! To mi je se skupa najjeftinija varijanta i sve skupa me nebu došlo niti 150kn jer je složeno od onoga kaj mi je bilo doma po vrtu i tavanu razmetano. Znači sve kaj me koštalo je malo švas žice i plina, jedna velika rezna, 2 fiber diski koje sam platil z 2 kave na aparatu, malo farbe, struje i čuda živci dok sam zbrusil su hrđu doli!:icon_weed:

P.S. MUHA nazovi auto akciju v Čakovcu jer oni garant to imaju jer držiju svega vraga sa imt!

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,242
Jel zna netko gdje ima za kupiti pleksiglasa, trebal bi mi samo 1 m2?
I zanima me gdje bi bilo ovakve gume za kupiti isto otprilike 1 kvadrat?
Znaci ovakve:

E da, jel bi se mogla zadnja sajba na kabini napraviti onako da je fiksna i da se jedna polovica stakla onako povlaci u stranu i da se tako otvara? Znaci da je klizno staklo, onako kako ima Zetor na svojoj kabini ono malo staklo ispod velike sajbe koje se tako otvara.
Znaci, bez ikakvih pantov, amortizetov, nego ovako na ovaj klizni nacin?

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,242
To mi je daleko za ici u KŽ, mislim jel ima negdje na relaciji KC-BJ-VT, to mi je sve tu "doma"..

Metalko

Član
Tu od
28 Stu 2013
Poruka
236
ćini mi se da ima u bjelovaru gume
tam kod kružnog toka,rade lajtunge i hidrauliku

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,242
Znam odprilike gdje je ta Radinost i sad sam pogledao na njihovoj stranici i pise da imaju takve gume kakva meni treba i jos puno korisnih stvari rade po mjeri i po zelji kupca..

SavoI94

Član
Tu od
27 Tra 2013
Poruka
281
Pozdrav svima.
Imam Store 404 nemam kabinu pa planirao sam praviti ili kupiti. Malo sam pomjerao blatobrane pa sada vise mi ne odgovara standardna kabina koja je siroka oko 110-115cm.
Sada mi treba kabina koja je siroka 130cm vanjska sirina.
Dali ima neka koja je te sirine od IMT,IMR,UNIVERSAL,TORPEDA......

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Ima originalnih za Štore koje su do ruba blatobrana. Te su ti obično ble narančaste boje.
Dala bi se pripasati od 542, ali treba izrađivati nova vrata.

davor83

Član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
88
Jel ima iko nekakvu skicu sa dimenzijama za kabinu od IMT 539, onu sa izbušenim staklima?

davor83

Član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
88
Skicirao sam kod komšije njegovu kabinu i danas smo krenuli u izradu. Biće slike kad počne poprimati oblik kabine :)

davor83

Član
Tu od
26 Velj 2013
Poruka
88
Jel zna netko da li imaju dvije ili više vrsta onih guma koje amortizuju kabinu. Ja sam kupio neke na kojima pise da su za IMT 533-539 ali nikako mi nema logike da te idu. Ona koja je veća ,koja izgleda kao gljiva, nema šanse da se stavi bez da je skratim.

Najnoviji postovi

Na vrh