nije ni ona isključena
To je jedina opcija. H358 ima drugačiji motor i kolevka sigurno nebi pasala...
nije ni ona isključena
Vjeruj, gotovo neizvedivo (kardanska osovina). Ovo s hidromotorom je nužno zlo, jer nemre prenesti snagu motora.Kardan možeš izvesti pomoću hidromotora ili kao što je već prije rečeno, osovinom povezanom sa stražnjim kardanom. I sve to je manje posla i bolje nego mijenjati koljevku.
Nema mjesta, ak nećeš da se vleće po podu. A ak misliš na sa strane, onda treba smanjiti anšlag.Zašto neizvedivo? Ne vidim neki problem..
Teoretski da......ili staviš nekoliko kardanskih glava i kućišta ispod traktora i skreneš osovinu kako ti paše.
Videl sam to. No nejde baš tak.
Dugo sam razmišljal kak to izvesti na mojem, ali nema mjesta. Kotači dolaze na par cm do bloka motora. Ak se ide ispod prednjeg mosta, bilo bi jako nisko.
Koju snagu taj hidromotor može prenjet na nekom traktoru od 80ks i hidrauličom pumpom protoka 55l/min i pritiska 180bara??
I da budu okretaji 1 000rpm?
Pa to je slabo nekak:scratch
A dal se kak može izračunat koliku snagu daje ako je pogon direkt preko radilice?
Najbolje je onda opcija preko radilice motora,jer neznam kak bi taj hidromotor izdržao da mora npr; tjerat kosu cijeli dan:scratch:scratch:scratch
E htio bi još nešto upitat,naletio sam na jednu ph,ima na sebi poluge,cilindre,dakle kompletna je samo nema nikakve nosače za traktor,cijena je 850E pa me zanima dal je to povoljno?