Cilindri su jednoradni, promjer vanjskog klipa 70mm, klipnjače 50 mm. Imam negdje nacrt cijele geometrije zakretanja koji sam razradio i on mora biti izrađen točno u centimetar tako da dobiješ u obje strane kut od 30 stupnjeva, a da ti pritom cilindri idealno sjednu lijevo i desno. Nacrtat ću ti cijelo to okretište sa mjerama pa ti pošaljem; većinu znam napamet iz glave, no jednu sitnicu moram pogledat na svom nacrtu.
Inače, cilindre sam dao izrađivati po nacrtu i dimenzije su 400 - 650 mm, znači mjereno od centra rupe do centra druge rupe, s tim da je 400 mm kad je potpuno uvučen, a 650 kad je potpuno izvučen.
Na koji klirens misliš; ako misliš na maksimalni razmak od poda do najdonjeg dijela ph, to je bilo 42 cm.
U početku nisam ojačavao bočne strane traktora, nego je ph bila montirana samo na prednjim šarafima i na 2 x 4 bočna sa svake strane; međutim, kada sam naprijed nosio gredu s utezima da bi izbalansirao težinu tanjurače iza (900 kg) s vremenom sam primjetio da traktor pati zbog velikih sila i počeo se mastiti na spoju kod zvona, pa sam ga odlučio rasteretiti i povezati po cijeloj strani. Mislim da je to potrebno i u radu sa ralicom jer kad naletiš na neku prepreku u snijegu ili ravnaš zemlju javljaju se značajne sile koje se prenose i na traktor što i nije baš dobro, pa je bolje da bude dobro povezan da ne bi došlo do kakvih puknuća ili lomova.
Povezao sam ga sa pločama 15 x 150 x (dužina bočne strane traktora) mm