Re: prednji traktorski utovarivaci i prikljuèni alati
Evo ga i Bobo...
Koliko vidim da niti jedan utovarivac koji je namontiran na IMT 549 traktore nema paralelogram, dakle, krs utovarivaci...
Koljevka na IMT 549 je slaba, kao i prednji most. Kod mene se od prvog dana kotaci klimaju, i ne mogu ih vise dotegnuti. ne zelim ni misliti sto bi bilo da jos namontiram utovarivac gore...
Kao drugo, kontrole utovarivaca koje IMT stavlja u traktore su s LIJEVE strane i ako imas nogu vecu od 42, imat ces problema sa saltanjem brzina jer na 549 nema mijesta u kabini za razvodnik hidraulike... A mijesta ima s desne strane kraj sjedala, i opet stavljaju s lijeve strane na pod :scratch
Planirao sam si ugraditi takav dupli razvodnik, i kod covjeka koji to ima sjednem u traktor i kako sam usao, tako sam od te ideje odustao...
Nemam iskustva s prednjim utovarivacima nikakvog, ali znam da je covjek na ovom forumu napisao da mu je 150kg utega polomilo loljevku na 549DV, a i moj traktor je dosao iz tvornice s napuklom koljevkom...
Stari IMT i novi IMT nisu uopce ze usporediti, i sad nekako zalimo jer smo 549 uzeli, a ne nesto jace, ali opet bolje i to nego onaj nas 539
No iduci traktor definitivno nece biti IMT, jer se u kvaliteti srozao, da je to cudo jedno.