Z
zetor,torpedo,imt
Guest
Re: prednji traktorski utovarivaci i priključni alati
zeljko kolko johan ima konja?
zeljko kolko johan ima konja?
zetor kaže:mario kaže:Od kad imam na zetoru utovarivač ne šparam ni malo i sve je ok, a imam utovarivač več 9 godina i rolobalirku!
Vidim da ti imaš na svom carraro prednji most pa ga moraš šparati :mrgreen:
zasto bi ga sparao zbog carraro,el nevalja il sta.ja mislim da dosta traktora poznate marke stavlja carrarove mostove, mislim da sam vidio na mf-u al nisam siguran
zetor kaže:zeljko kolko johan ima konja?
Željko kaže:[quote="zetor,torpedo,imt":tncvf553]mario kaže:Od kad imam na zetoru utovarivač ne šparam ni malo i sve je ok, a imam utovarivač več 9 godina i rolobalirku!
Vidim da ti imaš na svom carraro prednji most pa ga moraš šparati :mrgreen:
zasto bi ga sparao zbog carraro,el nevalja il sta.ja mislim da dosta traktora poznate marke stavlja carrarove mostove, mislim da sam vidio na mf-u al nisam siguran
zetor kaže:zeljko kolko johan ima konja?
marko hurlimann xa86 kaže:Jako dobri utovarivači...
Imam isti prospekt doma,jedino mi se ne sviđa što večina ima elektronski paralelogram..
Da samo da ga stavljam na MF onda...ŠANANA kaže:Pa kaj fali strojometalu, tražiš s dodatnim priključcima naprijed za hidro vilice i to sve za oko 5.500 €, a ono što sam vidio kod zjocka je čistam ok
breza kaže:mislim da ti zapadnjaci vole pretjerivat sa cijenom i onda još ovi naši što bi se htjeli preko noći obogatiti pa nabiju maržu i ode cijena u nebesa---nisam prije skužil al vidi da kravica miga s glavom
Da samo da ga stavljam na MF onda...marko hurlimann xa86 kaže:[quote="ŠANANA":257vcuh0]Pa kaj fali strojometalu, tražiš s dodatnim priključcima naprijed za hidro vilice i to sve za oko 5.500 €, a ono što sam vidio kod zjocka je čistam ok