2 bale sam dignuo do kraja,isto kao i jednu....toma84 kaže:@marko93 - Daj mi reci koliko si digal od zemlje bale? Koliko ima kg izuzimač? I na kraju, kolika je cijena sve te mudrolije :roll:
veli marko da je prednji most i dalje najniža točka trektora, bez obzira na donje upore prema iza :!:ZJ kaže:Donje upore od rame koje idu prema diferencijalu su niske.
Nije to tak nisko kak izgleda, jer traktor inače visi malo prema naprijed.
E ovaj odgovor sam dugo očekivao 8)ZJ kaže:Marko, suzi prednji kraj, jer ti budu počele pucati felge
Nemam sad knjigu od traktora pri sebi...marko93 kaže:E ovaj odgovor sam dugo očekivao 8)ZJ kaže:Marko, suzi prednji kraj, jer ti budu počele pucati felge
Imam sad par sulucija pa mi kaži koja je najbolja:
1.vratit felge za tih 5cm nazad
2.vratit felge i okrenut komplet kotače,znači cijele okrenut
3.tak kak se nalaze felge da ih samo okrenem
4.povarim pojačanja na felgu
Prednji kraj ti ionak ne doprinosi stabilnosti, pa ga slobodno suzi za tih 10 cm. Rukavci i lageri prednje osovine ti budu zahvalni.marko93 kaže:O tome sam jako puno razmišljao...
Sad budem vratio felgu nazad i probao budem okrenut da vidim kak če onda stajat,samo neču baš da dobim jako uzak traktor zbog stabillnosti....
Evo zaokruženo plavim,tu se može suziti ili proširiti 5cm sa svake strane:bogec kaže:gdje da se suzi, ja ne vidim nikve razlike, označite mi na kojoj fotki :!:
:scratch
Kak to kaj prednji kraj ne doprinosi stabilnosti?ZJ kaže:Prednji kraj ti ionak ne doprinosi stabilnosti, pa ga slobodno suzi za tih 10 cm. Rukavci i lageri prednje osovine ti budu zahvalni.marko93 kaže:O tome sam jako puno razmišljao...
Sad budem vratio felgu nazad i probao budem okrenut da vidim kak če onda stajat,samo neču baš da dobim jako uzak traktor zbog stabillnosti....
Eto, Bobo je odgovoril umjesto mene...Bobo kaže:Prednji kraj s rasirenim tragom bi bio stabilniji od mosta s uzim tragom samo kad se prednji most ne bi "klackao". Oako ti je svejedno bilo uze ili sire, samo gledaj da srce bude sto vise u sredini zbog trajnosti felgi i nemoj u mjestu skretati, produzit ces vjek i gumama i felgama za jako puno.