Da li neko ima iskustva s istovarivanjem paleta s utovarivačem koji nema paralelogram?
Da li neko ima iskustva s istovarivanjem paleta s utovarivačem koji nema paralelogram?
Iz mog kraja, lomljen več više puta, al još uvijek ga koriste, krče šikare s njim, ruše stabla, vade panjeve
Ja sam u kontaktu sa tim kupcem, i utovarivač i nosači nisu lomljeni ni vareni, nego su zbog velikih zahtjeva dovarivali čahure na svornjacima, što smo i mi sa ovim novim linijama utovarivača uveli. Vjerujem da njihov režim rada ( video + ovo što je Šanana naveo ) rijetko koji utovarivač pa čak i kombinirka
( servisiramo ih za više poduzeća u Međimurju ) bez kvalitetnog i redovnog održavanja može podnositi 3 godine, tako da sam poprilično zadovoljan viđenim. Ali baš zbog toga "poprilično" smo izradili potpuno nove linije p.t. utovarivača na kojima smo unaprijedili sve ono na što su nam kupci sugerirali, a ni na tome nećemo stati.
Kakvu ima prednju osovinu taj zetor? carraro ili njegovu?
zanimljivo kako mu se ne diže zadnji kraj pod paletom,a nema niti utege,što bi tek radio ovaj moj