• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

PREDNJI TRAKTORSKI UTOVARIVAČI i priključni alati

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,294
Mislim da je Strojometal Faić dela tak nekaj...https://strojometal-faic.hr/hvatac-kvadratnih-bala/

Pitaj...

JosipZefa

Novi član
Tu od
17 Ožu 2019
Poruka
12
Vecer, mijenjao sam ušice na 2 glavna cilindra prednjega utovarivaca. I kad sam dovezao doma skuzio sam da nema čahura.

Jel to tako ok ili da vracam nazad?

tine

Dobro znana faca
Premium
Tu od
10 Pro 2006
Poruka
910
pozdav kolege,
da li netko od vas zna da netko ima ili di bi se moglo nabaviti hvataljke za male bale? razmatram nabavku hvataljki koje bi kopčao na prednji utovraivač traktora i tako tovario bale... bale bi onda i balirao dosta teže kad bi ih tovario strojno. takvu tehniku dosta koriste manja gospodarstva po austriji i švicarskoj...video u prilogu

View attachment 90625
Taj nosać sam po sebi nema baš svrhe, budeš bale vukao u grupu?
Obično se radi o dve makine, skupljać, koji ih poreda u grupu i onda nosać, koji podigne i slaže na prikolicu.
Kad se nabavlja nešto takvo iz raznih izvora, moraju bit obje makine iste 'veličine', znači 2*4, 3*4... da akumulator slaže grupe bala, kakve može ta hvataljka pokupit.

Najnoviji postovi

Na vrh