Pozdrav, evo skupio sam ponude za razlicite motokultivatore pa me zanima vaše mišljenje:
1. BCS 738, Honda gx270 9,00ks, benzin. Cijena: 3200 eura
Mjenjač: 3 brzine naprijed + 3 brzine unatrag, Brzi reverzer za promjenu smjera kretanja, Diferencijal: sa blokadom, PowerSafe® spojka (kvačilo): multi disk kvačilo u ulju, Neovisan PTO kardan: u ulju, Parkirna kočnica, Upravljač: postavljen na selene, podesiv po visini i bočno, reverzibilan, Sigurnosni uređaji: u skladu s važećim propisima, Kotači 5.0-10
Freza 66cm, 690 eura, piše da ima podesivi poklopac, jel to znaci da je maksimalna sirina 66cm ,a moze se i suziti?
2. Labin Greeny, CH 395 9,5 ks, benzin. Cijena: 3040 eura
Starter: poluautomatski Spojka: konusna, suha s komandom na ručkama. Mjenjač: 3 za vožnju naprijed, 1 za vožnju natrag. Vratilo kotača: s diferencijalom i uredajem za blokiranje.. Pogon: 1 nezavisna brzina vrtnje 790 okr/min. Ručke za upravljanje: podesive po visini i okretljive za 180°. Kotači: s gumama 5.00x10“. Sigurnosni uređaji: MOTOR-STOP trenutno isključuje motor, sprječavajući svaku moguću nezgodu ukoliko ručke za upravljanje slučajno izmaknu iz ruku korisnika. Poluga koja sprječava uključivanje hoda unazad kada je uključeno vratilo pogona kopačice. Težina: 102kg
Freza 40-70cm, podesiva 750 eura
3. Muta Maestral, Honda gx270, benzin. Cijena: 3250 eura
Mjenjač: 7 brzina, 4 naprijed, 3 unatrag, Vratilo: 786 ok/min neovisno od mjenjača, Kvačilo: lamela, Brzine: I.1,4 km/h; II. 2,6 km/h; III. 4,4 km/h, IV.12 km/h, Priključak: brzi priključak za oruđa, Upravljač: visinsko podešavanje, okretno za 180°,antivibracijski mehanizam, Sigurnosni prekidač: u kombinaciji sa sklopkom, Diferencijal: blokada, Sigurnosna blokada: sprečava istovremenu aktivaciju za vožnju unatrag i pogonsku osovinu, Kotači: 4.00 x 12, Težina: 92 kg
Freza: 60cm , 680 Eur
To sam dosad prikupio. Dosad nisam dobio ni jednu ponudu iz Slovenije za Mutu, ali cini se da bi mogao biti jeftiniji i do 500 eura. Jel ima netko iskustvo kupovine u Sloveniji? Eto to su trenutne cijene, a svi govore da bi uskoro mogle biti i više. Obicno pred proljece budu razne akcije na cijene motokultivatora, ne znam sto ocekivati ove godine.