a ja ga pokrivam svega s centimetrom supstrata i opet nema problema...
Kako ide prodaja flanaca gospodo?
Vrijeme je katastrofa,pretoplo,sunca niotkuda i roba ide samo u zrak...
Kod mene na tržnici ima već i sadnica paradajza od 1,00m dužine za kupiti...
Sreća kaj samo bili malo lijeni i kasnili sa sijanjem tak da imamo malo lufta do sadnje jer pitanje je kad se bude mogla zemlja pripremit ak ovak nastavi. 10.05 ako bude sreće
Ovo je moj flanac paprike na slici, slika govori sto riječi zašto rasađujem u velike čaše..koja je razlika osim što bude bolji flanac i što trošite više zemlje i love to što sadite u te velike posude svaki flanac posebno?
mateuss@fina rasada samo neznam kakva je cijena?
Da se nisam ja našao na nišanu kroz ovaj post, nije bitno ja presadnice radim isključivo za sebe uvijek napravim više nikad se nezna i isključivo ih pikiram u čaše fi8 ali uvijek se nađe od prijatelja kome poklonim nešto presadnica nešto prodam da se ima za supstrat prošle godine sam isto poklinio rajčice a evo link od prošle godine.Ahm,je,tako ćemo - prodati flanac koji će za mjesec dana roditi a onda ćemo htjeti tom istom kupcu prodati svoju ranu papriku.Ili paradajz.Jel.Šta smo - il bedaci il idioti.I još budemo flance po kunu dali.Je,je,al smo trgovci......:mur::icon_eyes::icon_e_wink:
Mislim da je sada cijena najpovoljnija,ali je loša kvaliteta,jer su zbog loše prodaje svima flanci prerasli...da li se ocekuje pad ili rast cijena flanaca?Moram kupiti malo, pa da znam:icon_surprised:
kod mene u mjestu prodaaje covjek paradajz 2-3kn, paprika i ostalo po 1kn, dal je to ok?