Ja ne razumijem kak bi prinos mogal bit drukčiji,ako se radi o istoj sorti?mateuss ja i dalje ne razumijem zašto sijati u velike posude? vidim ja kako to izgleda,razvijen korijen,i bla bla. radio sam i ja tako prošle godine određenu količinu i posadio u plastenik sve skupa sa ostalom rasadom koja je bila u 40 rupa i nema razlike. mene zanima konkretan rezultat,a ne šminka. dakle,dali je netko vagao prinos,mjerio brzinu razvoja i brži početak berbe i ostalo između ta dva načina?
Hebiga,Nizozemac zna da se dobar flanac nemre napraviti bez 900 luxa i lampi,a Hrvati još uvijek misle da su najpametniji i da je to moguće...
šta misliš kad bi se takvom rasadom pojavio na pijacu,jel bi ljudi kupovali ko ludi ili bi te zaobilazili u velikom luku???
A gdje samo uspiješ pronaći takve,kad ih ima i normalnih,koji odrade sve u roku...doduše svakim danom sve manje,jer su ozbiljne firme krenule sa montažom plastenika po Rusiji,Italiji,Makedoniji,jer kod nas se nema novaca, niti posla...Taj je flanac bio spreman za rasad prije tri tjedna.Moja je najveća greška šta sam mislio ako sam ja pošten ,da su i drugi.Zbog te ,nazovimo "poštene firme",ja nisam imao božičnu salatu,uskrsnu salatu,zajedno oko dvije tone salate, gubim dva kvalitetna kata na rajčici,tisuču strukova... Da sam u Nizozemskoj, to bi mi ta firma morala sve nadoknaditi,ali mi smo u državi Hrvatskoj gdje se nemaš kome obratiti jer uvijek ispada da si si sam kriv.Na kraju ti ne ostane ništa drugo nego da se sprdaš svojoj nevolji.:icon_axe::icon_axe:
koja je razlika osim što bude bolji flanac i što trošite više zemlje i love to što sadite u te velike posude svaki flanac posebno?
Ahm,je,tako ćemo - prodati flanac koji će za mjesec dana roditi a onda ćemo htjeti tom istom kupcu prodati svoju ranu papriku.Ili paradajz.Jel.Šta smo - il bedaci il idioti.I još budemo flance po kunu dali.Je,je,al smo trgovci......:mur::icon_eyes::icon_e_wink: