nemate nesto manje za kultivirat? s ovim vuces 8 redi bez problema, a kamo li ovo
fric svaka čast :supz::supz: ako se dobro sječam to je NH 155 eltako :scratch:scratch
el ti prednji blatobrani neruše kukuruza nekao mi pre široko izgleda :scratch:scratch
Pozdrav. Mislim sa ureom ići folijarno, koliko da stavim ureje na 300 l. vode. :scratch
kaj vam je to folijarno dali to špricom prskaš ili kako pošto kod nas rijetko tko prihranjuje ako da onda s tim tačkama
ja sam rastapal u kantama...na 300 litri vode sam stavil 12 kila ureje tj negde oko 4% i 1 kilu kristalona...tak mi je rekla gđa u poljoprivrednoj...kuruza je onda bila ko hauba na fergusonu...a sad je otišla i pozelenela uhuhuuuu...dobro je folijarno kad se nemre s kultivatorom
Kada se je već išlo folijarno sa UREOM, šteta što niste dodali i cinka, i to najobičnijeg cink-sulfata (ima ih nekoliko ne tržištu).Kukuruz podnosi koncentraciju do nekih 7%, što bi značilo na 300 litara otprilike 21 kg. Mi smo išli tako folijarno prošle godine i solidno se pokazalo, samo netreba pretjerati sa koncentracijom