arno , ti si pametan čiok , jel ti zbilja vjeruješ da (kakti) orginalni ventil na teve koči ovisno o pritisku , košta ko par kobasica a ventil koji je ZJ ugradio košta 4000 i koliko zajebancije a vjeruj mi nije savršan .
Ne znam odakle toliko loše mišljenje o TV kočionom ventilu , koliko Vas je imalo priliku isprobati njegove kvalitete ???? , nekadašnji stručnjaci Tome su ga konstruirali , ili prekopirali , i zadovoljio je sve tehničke uvijete i kao atestiran bio dozvoljen ,,,,, i samo kao takav sistem kočenja prikolice je mogao proči u koliko se išlo na tehnićki pregled sa TOMOM I PRIKOLICOM U KOMPLETU , tehnićki sa tomom i tom vrstom prikolice se nije mogao obaviti ako prikolica nije kočila pri aktiviranju nožne kočnice . I sam sam godinama imao taj sistem na svome 818 i mogu reći da sam bio zadovoljan sa njenim radom i malim manama , naprimjer ako je radila kočnica nij se moglo raditi sa hidroulikom , ako se digla kipa nije spuštala dok se nije kočnica pustila ,,,, istina ako se išlo negdaje da su bile potrebe za oštrijim kočenjem trebalo je motor držati na većim okretajima ( kao i traktor sa kompresorom da prifilava zrak za potrebe dužeg kočenja ) Sada nisam metnuo ventil kočnica na 822 , ali iz sasvim drugih razloga iako ga imam jer sam ga skinuo kod prodaje , kada imam potrebu kočenja uštekam direktno brzom spojnicom u sistem hidroulike i kočim ručicom hidroulike , služi svrsi , lako i jednostavno ali ako bi se ponovo odlućio za registraciju traktora i prikolice tada bi ga morao metnut . A po svemu sudeći , obavezne registracije prikolica su nam sve bliže ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,