... pomalo Vas čitam i pratim dragi moj forumski Svite!.,
Samo da dodam ono malo mog životnog iskustva sa tominim prikolicama., imal sam do sada tri orginalne tomine prikolice., naravno sve tri kiperice i kočenje preko sistema hidraulike.-
Napominjem da nikada nisam imal problema sa kočenjem i sto puta mi - meni i mojim glavu spasila., čak, na ovom mom zadnjem tomi svi divanili kako je nemoguća misija uskladiti kočenje sa svom silnom hidraulikom koju sam imal na tomi., imal sam pet izvoda raznih hidraulike., ALI, vjerujte na moju pisanu reč!?, kad je sve odradjeno po pravilima struke!, nima problema, sve radi bezprijekorno.-
., samo da dodam, ako nekom treba za kupit orginalni celinder i onu kockicu za kočenje?, ima ih za kupit orginalnih od prve petoletke U; hittneru, masivi i primi., dan - danas se te iste kao i pred četrdeset godin ugradjuju u traktoriće i nima problema., treba ih samo znat poštelat majstorski i piči miško!.-
/nemojte me držat za reč., predpostavljam da celindar hidraulike kočioni i kockica - komplet, košta oko; =4.000,00 kn.-/
lp grof