Već pogledao krigera.kad več nema kod nas sve majstori a nitko da pokaže kaj zna(čast smilanu)
Sa vanske strane je napuklo,a unutra je malo oglodanoKonačnp da li je kičište puklo ili je oglodano zupcima?
Možeš sada podijeliti šta si mislioRado bi da sam prije vidio pa da ti kazem tacno kako ide
Kako se to drugačije koristi?Ta elektroda jeste dobra ali drugačije se koristi. Rado bi da sam prije vidio pa da ti kazem tacno kako ide. Ovo sto je puklo
Na gusu, prvi put u život, ali ne bojim se probati, i dosta brzo učim na greškama, u startu na prethodnom komadu nije baš glatko išlo, ali sam brzo skužio tehniku, najzeznutije jer nevidiš kao na željezu gdje kapa pa moraš na osjećaj, ali kad skužiš ide čak i bolje nego željezoAko ti je stvarno prvi put svaka čast![]()

Sa CO2 jos gore, kupi elektrodu NiCd...varis po malo pa stanes, udaris par puta necim ostrim po zavarenom, pa opet ponovis i tako redom, aparat klasicni elektro,..nemas sts izgubiti...Ma ja sam mislio možda tekući metal i onda jedna zakrpa metalom + guma ili silikon
Nemam sa čime zagrijati prije gus,a imam inverter aparat,samo me strah da ne puca kraj vara
Jel bolje sa elektrodama za gus ili neke druge?
ili da otfuram susjedu na co2?