• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Priključci (tvornički i homemade)

Postar

Aktivni član
Tu od
23 Stu 2012
Poruka
221
Oko 120 širina. Nisam merio. Prikolica je 135cm širine pa odokativno.
Od dorade planiram sistem za ukošavanje daske,ne puno 15 stepeni.
Compress_20220828_131403_3707.jpg Compress_20220828_131402_2478.jpg

Beslic

Član
Tu od
26 Svi 2022
Poruka
32
Uz tv420 kupio sam i ovu rotokosilicu. Nema nikakvu naljepnicu i ne znam proizvođača...prepoznajete li je ili je neka homemade?

Prilozi

• Rotokosa.jpg
    Rotokosa.jpg
    70.2 KB · Pregleda: 41

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,784
To nije od Tamiča, njegov se da odvojiti na kruški....
Prije bi rekal da je kakva Lajka, Tristač....

Beslic

Član
Tu od
26 Svi 2022
Poruka
32
Ne znam čiji, ali cure ulje na sve strane...

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,784
Ako nema lufta u kučištima lako za to.
Rastaviš, zamjeniš semeringe, podihtaš poklopce i gas dalje.
problem bi bil da se kaj podrobilo unutra, ovo je sve riješivo za malo para.

Beslic

Član
Tu od
26 Svi 2022
Poruka
32
Već sam je koristio...jedino ima lufta gdje izlazi osovina koja nosi noževe, a tu i pušta ulje

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
Moraš stegnuti maticu centralnu, proverite dali ima prirubnica i osovina lufta, centralnu maticu osigurati protiv odvrtanja. Ako ima lufta moraš riješiti taj zazor, ako osovina šeta onda nemože semering zatvoriti izlazak ulja.
To je laka ili razne talijanske varijante osovina.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ako netko nije bokiral drugu poluosovinu.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,552
U takvoj varijanti kako je postavljena slika, druga poluosovina je blokirana, višak odsječen i pouosovine i trube. Samo blokiran dif. može da radi.

Beslic

Član
Tu od
26 Svi 2022
Poruka
32
U paketu uz Tomu dobio sam i prskalicu sa pumpom vtp 25. Prodavac kaže da je godinama nije koristio što se i vidi po pumpi. Da li mi je potreban neki poseban alat za njeno rastavljanje? Uzeo bih komplet semeringa, membrane i dr. za remont pumpe i sam bih to odradio

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Ne treba ti poseban alat,ali nije ju baš jednostavno rastaviti u sastavne dijelove
Membrane i semering ćeš lako,ali ako bude trbalo klipove i klipnjače vadit to baš nije jednostavno

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,927
Vtp 25 imam. Raznorazne gumice su koštale oko 50€. Nisam ju metnuo u vrpu jer možda kupac neće vjerovati dok ne vidi

Najnoviji postovi

Na vrh