meni će izgleda bit 2 mala pluga razgrtača.samo neznam oće li moj tomosić to moć vuć,na kolima radijusa 30cm..danas sam ga ušteka u najsporiju brzinu,po dvoru,prilično je "užurban"..triba baš brzo za njim odati..e sad,kad dodju 2 pluga,iza njega i moguće kakva kanta puna vode obišena na cijev timuna,da pritisne sve skupa malo u zemlju..već sam dio napravija,uskoro bi triba ostatak bit gotov..imam još nekih tehničkih dvojbi pa mi posa malo šteka..a i krumpir je još visine 3-5 centi,pa nije priša..
i nije baš da sam te skužija puknuti..slikaj kad bude gotovo,ako ti se da..meni je lakše napravit priključak,nego slike na ovaj forum stavit..:icon_twisted:
jednom sam dobiva upozorenja od moderatora kad sam stavlja slike od neke vodene pumpe..izbrisali su mi tekstove i slali upozorenja na mail..tražili su neke puste driblinge i procedure,za stavit običnu sliku..nije mi se dalo...:icon_biggrin:
kad ovo moje čudo bude gotovo,i isprobano,poslikat ću ja svoje..pa ću probat stavit..ili ću nekom,ko to zna.i ko je s više volje i živaca, poslat slike i zamolbu da ih postavi..
ako ne bude dobro radilo,neću stavljat,da netko ne podje radit po meni,i da se ne sramotim...