Što si mislio pod nabaviti, da ti ih netko nabavi i dostavi (naravno besplatno) ili da saznaš gdje su pa da ih ideš samo uzeti ( naravno po mraku :icon_blackeye
. Ako pak želiž ih kupiti, onda to ne bi trebao biti problem, jer toga ima!:icon_biggrin:
Pokušavaj svoje postove malo ujedinit !
ok..
jesi siguran da toga ima??jel neka obična cjena, ka ostale cjevi, po kilu ili neka posebna??
bi li toga strojopromet ima??prodaju li takve profile trgovine na metar,ili dva ili moram uzet 6 metri??
nabaviti se da i dogovorom da ti netko tko tako nešto ima, pošalje svoju cjenu za tako neki komad, i da komad platiš pouzećem, na pošti..
tako sam jednom kupija kumplug jednog rijetkog motora od jednog momka sa jednog drugog foruma..njemu je leža bezveze,osta od pokojnog motora,a meni je triba "oglavu"..kad sam kompletira motor,proda sam ga i nabavija drugi s češćim djelovima..:icon_confused:
a ti bi mene odma optužija da bi ja takvu cjev nekom ukra???
nerd):
vica,moj grijeh..
inače imam ja i od f400 takve kraće o kakvima ti pričaš..na frezama jedne,a u kolima druge..s tim da mi je jedna takva zapekla u jednom kolu tako ljuto da je nikako ne mogu izvadit..potapa sam u naftu,benzin,wd-om,uljem,svašta nešto..grija nisam,a sad mi crče aparat za varenje argonski i nemam kako to ni ugrijat..a i guma je tu..
negdi sam ja po forumima vidja jedan nož i kratki komad te osovine ali baš od f600,pa sam mislija da je isto ka kod f400,ali kad si spomenija,sitija sam se i dugih osovina..