Da Muta je ona brža..
Ali je donekle usporena ubacivanjem felgi od astre f, da se smanje kola, i da ne proklizava po pofrezanome.
Promjer Astrinih felgi je oko 320mm, dok su originalna kola bila 420mm.
Time bi brzina tribala bit dovedena na razinu one sporije..
U prvoj je još sporija nešto nego u rikvercu di pogoni vučnu frezu, koja joj je možda i teža nego šta bi ovo tribalo bit.
Jedino me malo muči opterećenje reduktora freze samo sa jedne strane, oće li se to odrazit šta na reduktor..
Ali tako je i kod vučne freze,s tim da je ona dosta lakša od ove drljače ali dosta šire grudne površine koja gura u tvrdo...
Ovo bi "dio snage" tribalo vuć iz mase "zamašnjaka"..:icon_e_confused:
E sad dal da ove nože oštrim ili ne neznam.
Ugrubo su naoštreni ali sama oštrica ne postoji, na vrhu skošenja je zaobljeno.
Mislim se napravit "kut oštrice i kut klina".
A opet, stari mi govori da to ne radim, da će se sami noževi naoštriti, i da ću ih morati još i tupiti...
Pa neznam ni sam..sama zemlja je takva da se čini da je stari i u pravu..
Ima masu sitnog stinja, kao žalo svih granulacija da je u zemlji..
Mislim se stavit naprid/isprid, jedno malo kolo, a šta bliže reduktoru, i da to kolo/vodilica, isto ima regulaciju, i visine(dubine rovanja) i širine (da se korak može stavit na pola širine ove drljače, da joj je lakše nosit, recimo, po 15tak cm po prohodu, ako zatriba manji zahvat)..
Kolo bi vodilo "plug", i naslanjalo se na "zub" od prošlog prohoda.
Original ima 2 kola, samoštelujuća, slobodna da se vrte, oko one cijevi, šta im omogućava nalijeganje jednog kola u kanal a drugom vožnju po nepofrezanome.
Kad bi to moglo bit, neznam..
Na poslu mi je zadnje vrime dernek samo takav a vrimena će bit sve manje..(Novca vjerovatno neće bit više:icon_evil