Evo mene sad sa frezanja!Uteka sam s mora oko 6 i po i otiša do polja probat hondu koju sam jutros samo dobacija.Proba sam ju 2 puta već po po ure, ovdi kraj kuće u malim baštama.
Al polje je drugačije.Ovdi sam i prije ima malog miju i vrtulja te bašte svako malo.
Danas dodjem gori i uvalim je na onaj dil, di sam vadija stine, taj dil je samo 2 puta s mutom prefrezan, ono koliko ona može uvatit, i kako znam prije nikad s ničim, samo bi pokošen bija.Dublje od toga, tih 15tak cm, je ka betonska ploča!!!Tvrdo, ajme!!!:icon_evil:
Pa sam to freza u 2 sporoj,(ka druga brza dok je bija izvod sa bregaste), nevalja trećom, čeprka i skakuće okolo.I u 2 sam pola vrimena leža i pritiska na njoj onu vidu di se okreću ručke!!!
rofl):
Dakle falit će tu ozbiljan uteg ili 2.
Kad se prodje drugi put raskopa ona to, utonu freze lipo, ali prvi put je tako tvrdo da se teško ukopaju osovine...
Za sat i po pofreza sam izmedju 50 i 100 kvadrata.:icon_toilet:
S mutom bi 500-800...Pročeprka...
Sad od čega i kakve utege napravit, najbolje a najjeftinije?El pibe, cink otpada, komplicirano mi je do njega doć.
Morat ćemo posjetit kakav otpad ili tako šta...
Brgude, nije meni problem upadanje, danas sam onu šipku okrenija da mi bude ravno doli da ju lakše zaustavljam zabijanjem onoga u zemlju.Kad bi krenila van iz zemlje po tvrdome...