Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 10,226
Onak na oko, kotači bi trebali biti malo naprijed! Rudo će se smotati
Ti si fulal profesiju,trebal si biti komičar,više bi zaslužil v životu🤣🤣🤣nosivost bu ostala ista, 10do12tona.
Pa ja imam nacrt i sve kak mora bit, buš videl kad bu gotovo💪🍺🙂Onak na oko, kotači bi trebali biti malo naprijed! Rudo će se smotati
Zakaj? 🤭🙂🍺💪👍😇Ti si fulal profesiju,trebal si biti komičar,više bi zaslužil v životu🤣🤣🤣
Nemaš brige za nosivost nosi to puno više samo pojačati rudo gdje se piga kod prvog kraja.Evo, nema odgovora pa sam prionio na posao. Majstori u firmi su bili izvođači, moji su nacrti. Dim 2100x1260, L profil 80x80x8, ruda 88.9x5.0, osovina na 1/3 dužine, Fiat ducato R16. Na godinu me čeka dosta zalijevanja pa sam se sad modernizirao koliko je to bilo moguće. Sad s ovim kapacitetom mogu svaku livadu zaliti bez dopunjavanja rezervara. Još ću napraviti pod od fosne ili daske da malo dobijem na visini. Montirati ću dvije slavine 1 col, sa svakog rezervara po jednu, i zalijevati kantama. Taj sistem mi se pokazao najbržim.
Vremena se bi i našlo, ali volje...Tebi je najteže nabaviti vrijeme. Ostalo sve imaš doma