E to govorim, to je meni teško, to cijelo vrijeme pričam🙂to je prava muka, pa kaj vama nije teško? Čini mi se više od tri metra visine? I jel daleko imaš do šume.?@Kupljenec hahah vidis kako ja visoko tovarim i onda otac sjede i obere sve lišće i svaku granu do kuće 😂 😂
Pa jesu ali opet, imam problema sa kičmom, tak da moram pazit.Drva su ti rekreacija...
Pa da tako mi izgeda oko 3m,a kolko onda vozite u prikolici drva, kolko metara? 🙂@Kupljenec imam 1,5h voznje u jednom pravcu ,ali ide nas 4 🙂 i bude to brzo.Visina je malo iznad kabine znaci malo vise od 2,75m.
Kad si odlučil da napraviš nisku onda se daj v posel. Ako ti nebude pasala onda buš napravil povišenu. Ili moreš obrnutim redom. Mlad si, stigneš ti još puno toga napravitibitno je da imaš voljuPriajtelj nemem spat od te brige kak da ju složim🙂evo nisam pametan.
HA znam ali ja i otac smo na vodi i soku za razrjeđivanje(i na ketonalima a ja i na ibrufenu 600 zavisno o potrebi), vino se nosi ak je netko od susjeda u blizini u šumi da se ima za ponuditi.......Recimo takvu prikolicu (kao na slici) natovariti, niti ne osjetiš................uz tudum