• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prikolice iz kućne radinosti

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Kak je velik pod i koja je visina? Ima li vrata otraga?
Imaš koju sliku?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
@Kupljenec hahah vidis kako ja visoko tovarim i onda otac sjede i obere sve lišće i svaku granu do kuće 😂 😂
E to govorim, to je meni teško, to cijelo vrijeme pričam🙂to je prava muka, pa kaj vama nije teško? Čini mi se više od tri metra visine? I jel daleko imaš do šume.?
Drva su ti rekreacija... ;)
Pa jesu ali opet, imam problema sa kičmom, tak da moram pazit.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Moja je 120x70x35 plus nadogradnja oko 40. Imam vrata koja se otvaraju da se kipa kroz njih ko na kamionu ili klasično. Nemam sad izgleda slike. Imam za sad samo ovu kad sam prvi put kopčao na traktor, još fali nadogradnja na slici.

Prilozi

• IMG_20211011_221535.jpg
    IMG_20211011_221535.jpg
    33.7 KB · Pregleda: 35
  • Like
Reactions: ZJ
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Je, nekome bi dobro došlo, ja sve sa rukama delam🙂
Ovo bi još teže bilo 🙂

Ko stvorene za prikolicu 🙂
Nove upravo na 9 bara napumpane🎸🙂

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,725
Priajtelj nemem spat od te brige kak da ju složim🙂evo nisam pametan.
Kad si odlučil da napraviš nisku onda se daj v posel. Ako ti nebude pasala onda buš napravil povišenu. Ili moreš obrnutim redom. Mlad si, stigneš ti još puno toga napraviti(y)bitno je da imaš volju

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa ja mislim da ak delam kak sam zamislil da bu dost za neki teret vozit, 300x130,jer to mi je unutar kotača. A za svu veću širinu moram iznad kotača, tak da sam neodlučan. 🙂

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Recimo takvu prikolicu (kao na slici) natovariti, niti ne osjetiš................uz tudum :unsure: :ppozdrav:
HA znam ali ja i otac smo na vodi i soku za razrjeđivanje(i na ketonalima a ja i na ibrufenu 600 zavisno o potrebi), vino se nosi ak je netko od susjeda u blizini u šumi da se ima za ponuditi.......:)
@Kupljenec napravi ti dve prikolice da nemaš dilemu ili kak je ova moja žuta 2u1,ovo je bila najprije čeza za koju se nazad kopčil gumenjak(platon),pošto je isti zbog starosti i dotrajalosti postal nesiguran i neispravan platon sam skinul i stavil na čezu a gumenjak recikliral.... :)

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
Napisao sam ti kolega ranije, da nisam napravio 6 prikolica bez vraga, i da sad ne planiram i ne crtam skice za sedmu bez veze. Svaka prikolica mora imati nešto bolje u odnosu na prošlu. Vidjet ćemo koliko će tebi trebat pokušaja da napraviš onu savršenu za svoje potrebe.

Najnoviji postovi

Na vrh