E to govorim, to je meni teško, to cijelo vrijeme pričam🙂to je prava muka, pa kaj vama nije teško? Čini mi se više od tri metra visine? I jel daleko imaš do šume.?@Kupljenec hahah vidis kako ja visoko tovarim i onda otac sjede i obere sve lišće i svaku granu do kuće 😂 😂
Pa jesu ali opet, imam problema sa kičmom, tak da moram pazit.Drva su ti rekreacija...![]()
Pa da tako mi izgeda oko 3m,a kolko onda vozite u prikolici drva, kolko metara? 🙂@Kupljenec imam 1,5h voznje u jednom pravcu ,ali ide nas 4 🙂 i bude to brzo.Visina je malo iznad kabine znaci malo vise od 2,75m.
Kad si odlučil da napraviš nisku onda se daj v posel. Ako ti nebude pasala onda buš napravil povišenu. Ili moreš obrnutim redom. Mlad si, stigneš ti još puno toga napravitiPriajtelj nemem spat od te brige kak da ju složim🙂evo nisam pametan.
HA znam ali ja i otac smo na vodi i soku za razrjeđivanje(i na ketonalima a ja i na ibrufenu 600 zavisno o potrebi), vino se nosi ak je netko od susjeda u blizini u šumi da se ima za ponuditi.......Recimo takvu prikolicu (kao na slici) natovariti, niti ne osjetiš................uz tudum![]()
![]()