• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prikolice iz kućne radinosti

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ko zna,možda u budućnosti kupiš jači traktor pa mu bude taman prikolica😉

F100666

Iskusan lik
Tu od
10 Pro 2014
Poruka
428
Ak budeš vozil na cinčanje, moraš probušiti prolazne rupe na šasiji bar fi 18-20mm. Ili budu oni al ti budu to i naplatili.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,260
Može se i plameno cinčati.. Onda ne trebaju rupe.
Sloj cinka se nanosi "pištoljem" koji pomoću acetilena i kisika topi žicu i ona se lovi na komad.. Izgleda kao špricanje boje 😀

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,260
Kod nas u firmi je bilo po kili..
Jer su se većinom cjevovodi i ostatak opreme radili. Uglavnom skupa igra 😅

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Danas mi došlo sa cinčanja pleh za pod 5mm kao neki u profil, pod bum na umetanje.
U te umetke del hrastove fosline 8cm debele, tak da bude pod dosta jak, možda bi bil bolji pleh al ga nemam, mada i ovak nebu loše.
Sad bu neko rekel joj kaj si tak debele fosline del, a neko bu rekel da su preslabi, nikad ljudima udovoljiti.
Delam kak morem i znam.👍
Fosline sam zašerafil sa m10 torban šerafima.
Nekak si gledam da celu šasiju dam cinčat, to bum videl još.

Na to moreš deti još samo šine i more vlak po tome voziti ;) (y)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Uz sve napore, uz svo slobodno vrijeme, mislim da mi je za ovu godinu sve popunjeno i da nebum stignul više, Božić ide, novo leto i nema se cajta.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma neznam, imam posla da neznam kam se okrenut.
I još malo startam na poslu sa 12 sati radnim vremenom tak da. Teško da bum bilo kaj stignul, možda stranice napravim koji put po noći ak nebum mogel spati. 🙂
Ali sam preumoran da bilo kaj delam kad dojdem sposla 😉

Atppt

Aktivni član
Tu od
10 Sij 2021
Poruka
272
A kak stoji projekt gumenjak?

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh