ja sam si isto napravi prikolicu za okrugle bale. a sad nečemo se više bavit z tim i zato jo prodajem
slike:http://www.mojvideo.com/uporabnik/toyotoyo/slike/prikolica-za-okrogle-bale/22040
Ta sajla služi da cilindar ne iskoči van,ona mora zablokirat cilindar kad je pri kraju več,znači malo krača od cilindra..
Ona bi morala bit spojena na neki ventil s jedne strane..
rasteretni ventil (neznam dali je to pravi naziv?) kojeg sajla povuce dok clindar dodje do kraja tako da cilindar ne trpi. dakle kipat mozes samo do te granice gdje se ventil otvori i cilindar onda stane. nemozes ga razvuc do kraja i onda jos malo pokusat.
nisam to vidio na puno prikolica. ja sam na svoju stavio sajle duzine cilindra, mrvicu krace.
Ta sajla služi da cilindar ne iskoči van,ona mora zablokirat cilindar kad je pri kraju več,znači malo krača od cilindra..
Ona bi morala bit spojena na neki ventil s jedne strane..
ma nemože da iskoči , imaju prstenovi ili osigurači slični segeru od ''žice'' i to zadržava krajnji položaj
normalno , sve može da se potrga kako neko već reče , samo treba dovoljno veliki kreten za to
pa normalno da se podizanjem sanduka u visinu gubi stabilnost , uvijek gledaj da ti prikolica stoji što ravnije pri kipanju unazad jer tu imaš dvije opasnosti
1 može da otkine zadnju gredu pri izlasku iz prednje , znači na samom startu sanduk se baci u stranu i ako imaš lufta u zadnjoj gredi može da spadne sanduk jer će da ocvika zadnje nosače ili one čivije
2 standardno , visina+teret+nagib=opaaaaaaa