• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prikolice iz kućne radinosti

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
Ma prava pila nema tu kaj,al mi se cini da ne stisce bas jako traktor na rudu?
Kak je s punom manevrirati i voziti unazad?

ne stisce jako traktor , stišće dovoljno kolko treba , nekih 1,5 t je na traktoru , kao što rekoh sve normalno , ljepo se vozi

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Kolega oficir, sviđa mi se ova registarska pločica na traktoru. to su one nove po €u propisima?:(emo):

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Tako je ipak europa zna za yugoslaviju a hrvatska im je nepoznanica,a ni neznaju kaj ih ceka kad nas prime u punopravno clanstvo raspad EU.:(punch)::icon_biggrin::(angel):
Evo i slike druge ture danas popodne nakon odmora za rucak,sad je oko 4m gore.

photo storage

free photo hosting

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
@oficir meni osobno se uopce ne svida ta tvoja prikolica jel to trebala bit prikolica samo za metricu ili vise namijenska za sve??

B

bosniahos

Guest
Vidia san svakakvih skalamerija,gdi je čovik stavia 4 metra na 15 cola od kombi vozila i piči ka ludi.A osovina od starih zaprega.Gume izdržale ali se osovina savila na obadvije strane.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
@oficir meni osobno se uopce ne svida ta tvoja prikolica jel to trebala bit prikolica samo za metricu ili vise namijenska za sve??

Trebala je biti za sve i vidis da je sve spremno za blazujke stranice sa skidanjem prednje i zadnje,al imam drugu manju koja mi je za sve i ove bocne sipke bum porezal i ostale budu prednje i zadnje cjevi.
Neznam jesi videl da su drva rezana na 50cm i kalana slagana na prikolicu i bez gurtne nejdu nikam.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
osobno sam imao 750x16 i maximanalna nosivost sa 12 platana, da gume ne žvaaču oko 3-4m

Ja vozim na 16cola do 4m mislim da ima 6platana i na 5bara nema frke guma drzi bez problema i po rupama ide bez piganja.
Gume su s tamica sava M+S 6.50\16.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
@oficir bas radi tog sta si joj napravio fiksne bocne stranice i njih si mogo napravit na skidanje i sluzi ti za sve!!

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
@oficir bas radi tog sta si joj napravio fiksne bocne stranice i njih si mogo napravit na skidanje i sluzi ti za sve!!

Znam razmisljali smo o tome i zavarili smo ih al kroz koji dan uzimam fleks i idu dole,jer mi malo smetaju za utovar.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Znam razmisljali smo o tome i zavarili smo ih al kroz koji dan uzimam fleks i idu dole,jer mi malo smetaju za utovar.

Napravi da se daju skidat kad vozis metricu a kad ti treba za nesto drugo stavis i miran si!!

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
tesko, izgleda da nece nize, a necu ni ja , hehe, kako vam se cine, vrijede li tih novaca, cini mi se bolje nego da pravim iznova

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Pa kada gledaš cijenu, istu stvar od daske i željeza ne možeš napraviti jeftinije.

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
kupljeno, samo sam mislio da su lakse, cini mi se da ce biti u njih 4 kad ih ugradim oko 100kg,

Najnoviji postovi

Na vrh