bogec
Aktivni član
- Tu od
- 16 Stu 2007
- Poruka
- 2,276
slafko kaže:bogec kaže:slafko koja bi bila tvoja okvirna cjena, barem u glavi koju imaš
Bogec, trenutno nemam nikakve cijene u glavi, ali za koji dan ću ih imati. Ali ono što sam uspio doznati mislim da će ipak najbolja opcija biti normalna 10-tonka sa tim dodacima za vožnju bala. Tako za nekih cca. 85000 kn imaš i jedno i drugo.
A kupovati prikolicu samo za bale mi se ne čini mudrim potezom jer teško da će se prikolica nosivosti 10 tona za prevoz bala moći naći ispod 60.000 kn.
A to mi nekak ne djeluje isplativo kroz neko normalno razdoblje. A ak prikolicu koristiš za zrno, za bale i još ponešto onda to ima nekog smisla. Cilj i jest da se broj dana korištenja prikolice čim više poveća pa da bude iskorištenija.
hmmmmm čini mi se da to neče iči, kod nas svi imaju prikolice za zrno ali za bale koriste svi kamionske prikolice jer kod nas više ima posla prikolica za bale neg za zrno
to što bi trebalo bit bila bi samo platforma sa onim tvojim dodatkom iza i napred, nikva kipa i ostali bakrači
imam male buhice od slika pa možda če koristit kao idejni uradak
šanana je to je ta slika, takvu moj djed bude radio, nisku jer ima niske tj niskoprofilne kotače od fordovog kamiona