• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prikolice za razbacivanje stajnjaka

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,246
Evo, vuča je napravljena od nekakvog odpada kaj je bilo doma.
Ne izgleda baš nesto estetski, ali služi svrsi.
Ove zime moram prikolici još samo struju složiti, da ima osvjetljenje i el. priključak za drugu prikolicu.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,761
imam doma kockaste bale sijena koje planiram staviti kao malč po vrtu. da li bi prikolica za gnoj mogla lijepo razbacati to sijeno? ako ja bale rastepem po prikolici. vertikalni su valjci. bi išlo to ili bi iz nekojeg razloga moglo štekati? lakše mi je nabacti na prikolicu nego da ih sve ručno rastepam po vrtu.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,308
Neće, ja sam razbacivao sjeno koje je spremljeno u rinfuzi. I islo je. A ovo su kockice, koje je sasjeceno. Ma ići će ko podmazati. Odrežete špage prije nego kaj baci u prikolicu, fino će se rastepsti i da vidiš biznis...

Najnoviji postovi

Na vrh