... lipi pozdrav dragim forumašima!
prijatelju zbalija!., fala, fala ti!., legendarac si!!!
prijatelju firemanpeter-u!., e legijo moja!., tomu smo vozili u tvornicu na demonstraciju "moji" izboljšanja., ma znaš da malo blesavaca i budala ima poput mene!!!
A po pitanju ralice - noža pitaš? za zakretanje livo - desno., DA TOČNO!., može se nakrićat i livo i desno., i kako si TI dobro primjetil moja ralica isto ko i tvoja bila je "kruta" - fiksna i nise mogla dat po terenu., oću pisat da se ni prilagodjavala terenu, svaki put sam moral dobro pazit da mi jedan kraj ralice - noža ne struže asfalt, beton, zemlju,... ONDA nastupam ja sa mojim, kako ti lipo znaš napisat IZBOLJŠANJIMA i napravil sam sistem ko i kod tebe!., samo sam ja dodal dva kotačića, tako da ralica stoji i vozi se na dva kotačica i da se daje po terenu, ide gori-doli, sistemom tri šarafa na dvi pločevine., jedan centralni i dva sastrane šarafa ka služidu ko graničnik., tojest da KOPIRA teren. Bilo je dosta kemijanja i probanja, lomljenja, kidanja, kako kotačića, tako spona, bla, bla, bla., da bi na kraju balade bilo sve kako treba!.-
Meštri struke i inžinjeri tvornice, ne samo iz Prime već i iz drugi firmi metalne struke izrazili su mi iskreno priznanje na jednostavnom i kvalitetnom rješenju za korišćenje čišćenja sniga u neravnim područjima poput moje like., isto ko i tvoje Dežele Slovenije!!!
Bog! narode moj!., čitamo se...