• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
gudovec2009svnikola075.jpg

gudovec2009svnikola076.jpg

gudovec2009svnikola077.jpg

gudovec2009svnikola080.jpg

gudovec2009svnikola081.jpg

gudovec2009svnikola082.jpg

gudovec2009svnikola083.jpg

gudovec2009svnikola094.jpg

gudovec2009svnikola098.jpg

tvtvornica012.jpg

tvornicatv022.jpg

tvornicatv003.jpg

gudovec2009svnikola093.jpg

gudovec2009svnikola089.jpg

tvtvornica007.jpg

tvtvornica015.jpg

tvtvornica019.jpg

tvtvornica038.jpg

gudovec2009svnikola079.jpg

tvtvornica021.jpg

... E moj narode!!!., ki o čemu?., a ja o gvoždjuriji - metalu iz koljevke ti naši mali traktorića!., neka narod i svit vidi kako se more pomalo delat, a delat izvrsno, orginalno, kvalitetno., DA KVALITETNO!., znam da će puno ljudi komentirat pozitivno!., /zbog pozitivni stvari - "vibre" živimo i došli smo na svit!/., a svakako da će bit i velika većina ki će pljuvat, i pišat po voj i vakovoj našoj stvarnosti!., ali narode moj!., sve nas isto Bog! voli i ljubi!., ma kakovi god mi bili i ča god delali!!!... tako da., samo dajte!., Bog!., čitamo se...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Nadam se Grofe, da ti imaš još puno ušteđenih slika kao što su ove, i tako da nas možeš svake toliko vremena ovako prijatno iznenadit. :D

G

GROF

Guest
firemanpeter kaže:
Nadam se Grofe, da ti imaš još puno ušteđenih slika kao što su ove, i tako da nas možeš svake toliko vremena ovako prijatno iznenadit. :D

... TOČNO! dragi moj forumašu Petre!
Ima slikanoga materijala puno, puno., samo još malo vremena i živaca, kelji ćemo još!., ma neka narod i svit vidi.

Forumaši vridni, kolekcionari!., prijatelju moj! Petre, poput tebe, mene i mnogi drugi znani i neznani! da imadu materijala - slikica za svoje privatne albume!!!.-, Bog!., čitamo se...

G

GROF

Guest
petar kaže:
Evo u srcu Slavonije, čisti staze i sl..

... Veliki Lički pozdrav svim forumašima!., a najviše vridnome forumašu; petar!!!

Petre!., fala za slikice iz srca zlatne Slavonije - Osijeka!., ali svakako očekujem od tebe još puno, puno slikica!

Bog!., čitamo se...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
A ova mi se ralica dopada :scratch Opruge i ti mehanizmi. Jel ima neko neke bolje slike da se sve to fino vidi :roll:

Uzput, pozdravljam i frenda Grofa. A inače vjerujem ono što ti kažeš " kelji ćemo još slikice", imaš jih ti još na lageru :mrgreen:

G

GROF

Guest

... lipi pozdrav dragim forumašima!

Evo par slikica sa kolinja, slikano prije dvije godine kodmene u dvorišću !

... vidi se na slikicami kako dobro dojde prednji tovarač tome i za ovu prigodu., ali sigurnosti radi metnuli smo jednu letvu ispod tovarača., da nebi bilo nismo znali!?., a kako i sami znate kadi su dica i radoznali svit sigurnosti nikada dosta., uglavnom svi oćedu nešto dirat i probat ča netreba ili ča se nesmi??? i eto ti zla i Marfija!...

veliki pozdrav u Sloveniju vridnome forumašu i frendu!; firemanpeter-u!!!., da točno! na lageru ima dosta slikic!!!

Bog!., svite moj!., čitamo se..., P.s. dajte vi svoje materijale, slikice, pofale, pokude,...

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
HA HA HA HA...ove su najbolje fotke što sam video... :lol: BEST OFF...
Pa kako ti to pade ne pamet,,,ej ne da sam se ismejao,,,ufff!
E Mladene, lud si ko struja...svaka ti čast...
Pozdrav Joe! :mrgreen:
hihihihihihi... :lol: :lol: :lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Grofe?
A kud ide Toma sa kamijonom? Čini mi se da u Bjelovar, da se sredi nešto možda?
A zašto ne staviš ralicu ukoso, da ide snjeg sa nje sve na jednu stranu? Možda je problem da se ne prilagodi dosta terenu pa zbog toga? Neznam sad dal ima taj zglob da se može prilagodit, nešto mi kaže da ga ipak ima. :scratch
Na ovo mislim:

celna-deska-obnova-in-izboljsave-foto_10744305_13538947_17658818.jpg

Nije ni moja imala u originalu taj zglob ali je sam onda napravijo to izboljšanje jer mi išlo na živce a teren mi je takav da bez toga nije bilo dobro. Ako je teren ljep- ravan onda to nije nužno imat ali kod mene...

G

GROF

Guest
... lipi pozdrav dragim forumašima!

prijatelju zbalija!., fala, fala ti!., legendarac si!!!

prijatelju firemanpeter-u!., e legijo moja!., tomu smo vozili u tvornicu na demonstraciju "moji" izboljšanja., ma znaš da malo blesavaca i budala ima poput mene!!!
A po pitanju ralice - noža pitaš? za zakretanje livo - desno., DA TOČNO!., može se nakrićat i livo i desno., i kako si TI dobro primjetil moja ralica isto ko i tvoja bila je "kruta" - fiksna i nise mogla dat po terenu., oću pisat da se ni prilagodjavala terenu, svaki put sam moral dobro pazit da mi jedan kraj ralice - noža ne struže asfalt, beton, zemlju,... ONDA nastupam ja sa mojim, kako ti lipo znaš napisat IZBOLJŠANJIMA i napravil sam sistem ko i kod tebe!., samo sam ja dodal dva kotačića, tako da ralica stoji i vozi se na dva kotačica i da se daje po terenu, ide gori-doli, sistemom tri šarafa na dvi pločevine., jedan centralni i dva sastrane šarafa ka služidu ko graničnik., tojest da KOPIRA teren. Bilo je dosta kemijanja i probanja, lomljenja, kidanja, kako kotačića, tako spona, bla, bla, bla., da bi na kraju balade bilo sve kako treba!.-
Meštri struke i inžinjeri tvornice, ne samo iz Prime već i iz drugi firmi metalne struke izrazili su mi iskreno priznanje na jednostavnom i kvalitetnom rješenju za korišćenje čišćenja sniga u neravnim područjima poput moje like., isto ko i tvoje Dežele Slovenije!!!

Bog! narode moj!., čitamo se...

G

gasparovic

Guest
Pozdrav svima!

Dragi susjedu i prijatelju Grofe prenesi "meštrima" u tvornici da je taj jednostavni sistem smisljen u Liki i ako ga vidim na njihovim ralicama tražit ću autorska prava :)

G

GROF

Guest

... evo na ove tri slikice stara prikolica tome vinkovića iz "70.godina, ima orginalne - tvorničke produžetke - povišenja stranica, ima produženu rudu za 45 centimetara, ima ispred prikolice zgodno napravljeno za sjedenje,...

G

GROF

Guest

... na ove tri slikice prikolica tome vinkovića iz "70. godina prošloga stoljeća., til sam Vama svima skupa pokazat kako na orginalne felege 16" /šesnajst coli/ bez problema idedu gume od; 750 X 16., prikolica je višlja i stabilnija., pogotovo ako je čovik vozi sa većim traktorom, pa bil to veći tome ili neki klasičan traktor!!!

G

GROF

Guest

...dragi moji forumaši!
evo sa par slikica da Vam svima skupa dočaram našu Ličku zimu, snig i radosti oko čišćenja sniga u moji Jezerani!

BaTeK

Član
Tu od
20 Pro 2008
Poruka
302
Grof

Takole je pa zledala original prikolica za TV letnik 77. Gume 16 col
Pleh je čisto hin...

prikljucki-za-tv-foto_10819035_14986455_15118648.jpg

prikljucki-za-tv-foto_10819035_14986455_15118660.jpg

prikljucki-za-tv-foto_10819035_14986455_15118646.jpg

G

GROF

Guest
BaTeK kaže:
Grof

Takole je pa zledala original prikolica za TV letnik 77. Gume 16 col

TOČNO! prijatelju BaTeK!!!., to je orginalna prikolica tomeka!., samo sam til na onoj prikolici pokazat kako je moj kumić - susjed napravil na toj i takovjoj prikolici izboljšanja!!!; produžil je rudu, napravil je policu za sjedenje, postavil je veće gume., zaminil je; 600 x 16 sa većima; 750 x 16 na istoj felgi od 16 coli, stavil je na stranice orginalna povišenja ka još dolazidu sa prikolicom drito iz tvornice ko dodatna oprema!.-

Aj Bog! dragi moji forumaši., čitamo se...

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
pozdrav svima.....

grofe neman rijeci....slike su odlicne,a tomo savršen........svaka cast...... ;) ;) ;)

G

GROF

Guest

... dragi moji forumaši evo još par slikic zimske idile iz moje Like - Jezeran!., jako je zima i pada snig, ralica jopet u prometu., pa ajde da podilim zimske radosti sa svima vami!., danas je; 07.03.2010.god., sv.nedilja, oko 12.00 sati., uz napomenu slikice su slikane pred neki jedan misec!!!., Bog!., moj narode!., čitamo se...

Na vrh