Lipi pozdrav dragi moji forumaši!
...firemanpeter!., evo naš nadasve vridni forumaš Bobo ti je rekal!., točno!., to je jedan del, onaj doljnji - postolje rovokopača - tovarača stražnjeg za traktorić! /poslikano na nekakvoj "platformi"!/., pitaš me koliko košta komplet kuka + onaj rupičasti dio ča se nanjega kopča kuka ili "takozvani lift"!?., ja ću napisat sada orjentacijono., naravno dok ne pitam drito u tvornici, jer doslovce retko da ki to traži ili kupuju., /ki nima kuke i sitne gvoždjurije!, pogubili prijašnje prave gazde., ma sve se dela; MADE IN DOMOV!/., naravno osim bedakov poput mene ili moga prijatelja Bagudine!., jedino mi to tražimo i kupujemo!!!., znači Petre! sada pišem samo orjentacionu cijenu., a to je da košta oko; =1.000,00 kn.-, komplet ili oko; =150,00 eura sa PDV-eom!., znači ti možeš računat minus PDV-ili oko -20 %., ponovo ti pišem, provjerit ću i javim ti!!!
...ujedno napominjem da svi naši članovi - fan - obožavatelji traktora tomo vinković - prima,... imadu solidan popust u dućanu istoimene tvornice!!!
...pozdrav forumašu Jadranko!., ma lipo te za čitat!., znam, znam da je u Švici "med i mliko"., samo treba puno, puno delat., da točno ima puno, puno obaveza!!!., jer to je jedina zemlja ku izuzeto volim i u koj bi volil živit!., i tamo ima svakakvoga sranja., ali moje skromno mišljenje je da tamo čovik dela!.., koliko dela? toliko dobi novčića!., a novčići su ti ki onda diktiradu sve!., ili kako se kodmene u Liki kaže?! ... "PARA" BUŠI KADI BURGIJA NEĆE!
JADRANKO! Jadranko!., znaš da sam ove godine odlučil tebe posjetit u tvojoj ravnoj i ZLATNOJ /ne Švici!/., već Slavoniji!., ma nekako mi se čini da smo se sprijateljili!!!
Bog! bećari., čitamo se...