• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
gasparovic kaže:
Pozdrav svima!

Dragi susjedu i prijatelju Grofe prenesi "meštrima" u tvornici da je taj jednostavni sistem smisljen u Liki i ako ga vidim na njihovim ralicama tražit ću autorska prava :)

... e prijatelju moj i susjede!!!., ma sada sam tek vidil tvoj komentar za AUTORSKA PRAVA!!!., ma ja sam mišljenja ovako na grubo da si ti pomišal rušve i jabuke oko autorski prava!., ha, ha, ha,..., tako da ..., još uvik si dužan meni veliku cugu u bilo kakovoj birtijetini baš po pitanju AUTORSKI PRAVA i "izboljšanja"., ... REKLI BI NAŠI STARI LIČANI!., Učit moramo svi dok smo živi., a onda kada umremo sve naučimo!!!

agt835 kaže:
GROFE, daj koju sliku patenta.

... e forumašu moj! odgovor i tebi, oprosti ča si ovako dugo čekal nisam jednostavno vidil, napravil sam previd., ma slikica noviteta i patenata će bit uskoro samo da nabavim vremena i novčića., za sada me te dvi stvari malo tlačidu!., ali vjerujte mi na svaku zapisanu besedu biće, biće i bićete ugodno oduševljeni ko i ja sam kako sam bil oduševljen!!!

Bog!., moj narode., čitamo se...

G

gasparovic

Guest
@Grof

Osobnog sam mišljenja da je moja ralica bila prva u okolici s takvom pločom a nakon nje tvoja pa na torpedu pa na zetoru.Ispravi me ako griješim, a po pitanju cuge nije bitno tko plaća bitno da se nalazimo i družimo. :partyman:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ajoj Grofe, pa zar opet zima kod vas. Pa vi ste kao na Triglavu :scratch, puno snjega . Na kojoj visini iznad mora su Jezerane? A more ti je inače dosta blizu jeli?
Kod nas sad nešto napoveduju, da če bit nešto snjega u sredini ovog sledečeg tjedna. A i da če biti mraz. Vidjet čemo ali zima ide polako prema kraju.

G

GROF

Guest
gasparovic kaže:
@Grof

Osobnog sam mišljenja da je moja ralica bila prva u okolici s takvom pločom a nakon nje tvoja pa na torpedu pa na zetoru.Ispravi me ako griješim, a po pitanju cuge nije bitno tko plaća bitno da se nalazimo i družimo. :partyman:

... Ej!!!., sused!., frende moj!!!., ma očito je da se nas dva malo ili slabo družimo!., a više mislim da i ni samo cuga -dvi., već idemo do dna., dok nepademo iza šanka ko veseli Zagorci! NE???., pa prijatelju moj!., ma ovo je sada treća preinaka sa ovom pločom iz tvoje kuinje., a nećačina moj i ja to klepali odma drugu godinu kada je toma došal?., znači "sklepano" još; 2005. godine u proliće!., i odma išla izboljšanja., a toma je bil već u rodnoj tvornici i gradu Bjelovaru 2 puta na prinakama., uženju, širenju,... bla, bla, bla,... ma za nepoverovat!!!., kada pribijemo slikice biće ti sve jasnije!!!., aj Bog!., dobar si., ko dobro CRNO vino!!!., a ovo je meni sada četvrta ralica u 30 godina., samo prije 20 godina ni bilo asfalta u dvorišću., pa ujedno friziraš i dvorišće dok čistiš snig!!!...
... P.S. jutra, 09.03.2010.g.,utorak., predlažem slikanje Jezeranski traktora sa ralicami!!!., zovem te!!!

... Ej!!!., prijatelju! firemanpeter! iz predivne nam dežele Slovenije!!!., ja sam blizu mora, SENJ!., svega neki 15 km zračnog prostora!., ali???., taj ali., nalazimo se u moji predivni Jezerani ispod planine; Kapela!., VELIKE I MALE KAPELE i izmedju druge planine VELEBITA!!!., istina i Bog!., moja Jezeana su u dolini, na otprilike; 500 - 600 metara nadmorske visine., i kako se sa nami sami Bogovi!!! jigradu /IGRADU!/ iznad nas!!!., e da!., tote bude onda svega i svačega!., rekli bi pravi Bosanci!., dešava se pravi BELAJ!!!...

Bog!., moji dragi forumaši, legendarci., čitamo se...

G

gasparovic

Guest
Ma nemam pojma ja sam mislil da je ploča na tvojoj ralici došla po mojim mjerama i nacrtu a valja sam nešto pobrkal ti si valjda stavil neku drugu.
A po pitanju slikanja dapače bit će mi drago jedino ako ne odem u Bjelovar na neki sastanak a u tom slučaju Tata je doma.

Pozdrav svima iz snježni Jezerana!

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
Alo ljudi, kolege, bećari, komšije, susjedi...pa vi ste našli raspljati oko ralice... ;) ejjj alo...ajd vi popijte koju zajedno,,,pa batalite raspravu, šta je bilo pre...kokoška ili jaje... ;)
Živeli...nazdravlje... :partyman:
Pozdrav Joe! :mrgreen:

G

gasparovic

Guest
Kod nas je bila akcija čišćenja pa da to podijelim s vama:

U glavnim ulogama moj tv523m i Grof-ov tt830 a sporedna uloga kombinirka Case:

[youtube:107v9d18]l79zU8A1WAk[/youtube:107v9d18]

G

GROF

Guest
... Ej!!!., susjede, prijatelju! Gašparović-u!!!., dobar si dobar., iskupil si se., ostala samo još cuga., ali u Boga! ima vremena., ma bitno da smo odradili slikanje - poziranje i akciju čišćenja sniga!., a i tata Željko je zadovoljan!!!

Narode moj!., ni ovo sve., slikanoga materijala ima još jako, jako puno!., ko i sniga kod nas u Liki - Jezerani!!!

Bog!., čitamo se...

G

GROF

Guest
tomosnijeg019.jpg

tomosnijeg018.jpg

tomosnijeg017.jpg

tomosnijeg016.jpg

tomosnijeg013.jpg

tomosnijeg011.jpg

tomosnijeg009.jpg

tomosnijeg002.jpg

G

GROF

Guest

... EVO MOJ NARODE! MOJI FORUMAŠI!., kako sam i obećal slikice sa Jezeranski traktori u akciji čišćenja sniga!., ovo smo se slikali prije početka same akcije., i mora se zaljat., grije rakija od sliv - Lički viski!., ali smo za vu prigodu pili predivno; fino, misno, VINO iz Dalmatinske zagore od našega dragoga prijatelja i nadasve vridnoga forumaša; Bagudine!!!., onako na brzinu, nastojećki, za pet minuti popili - eksali dvi litrice i ajmo ća za poslom, delo nesmi čekat!
., a ko ča i sami vidite moj traktorić tome u samome okruženju najbolji!!!

Bog!., moj narode!., čitamo se...

G

GROF

Guest

... evo moj narode!., moji forumaši! još par ovi slikica o snigu.-

Nišljenja sam da je sličica o snigu i snižnim radostima bilo dosta, čak previše., sada dolazi na red sajam u Gudovcu, noviteti iz "prime", nova testiranja i spoznaje., delo oko poljoprivrede,...
Bog!., čitamo se...

G

GROF

Guest
GROF kaže:

Bog!., čitamo se...

... ma očekival sam da date kakove komentare na va dva zelenka!., džonija i tomu!!!., a vi nekako uspavani ko medeni u va doba godine!!!., i čekam i čekam komentare a ono niš!., pa reko ajmo još jedan krug!!!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Nema su tu kaj kometirati , i jedan i drugi samo valjaju snijeg
33wwro3.gif
..bolje bi bilo da imete valje a ne ralice ..
Iza vas mora ostati goli asfalt a ne bijela plahta

G

GROF

Guest
getimagevariationo.jpg

fikfikcfk.jpg

ikfkjfik.jpg

dgsgsuj.jpg

udhgug.jpg

shzuhgs.jpg

dugdgjg.jpg

hzsvhsv.jpg

gudhd.jpg

dugduh.jpg

... Bog!., moji forumaši!!!

... evo prikeljil sam ovi par slikic da vidite ča čovik jako, jako jeftino prodaje sve u kompletu za neki; =10.000,00 eura.-., oglas je na NJUŠKALU!!!., pa ki voli neka izvoli!!!

BOG!., ČITAMO SE...

T

Tomazy

Guest
scan0012ng9.jpg

sve mi se čini da će kroz par godina uz ovog velikog gospodina Tomu biti postavljena statua gospona GROFA.

G

GROF

Guest
... ej moj TOMO!., Tomazy!!!., jopet se moram smijat ko munjen!., ma lud si sto na sat!!!., ma to me i tješi da nis samo ja lud, da nas ima dosta!!!... dobar si, dobar,...

Moram jopet neke sitnice pojasnit., slušaj vamo, slušaj dobro, pazi!., pa ko uvik i ko svagdi postoji ORGINAL i postoji ono sve drugo ča ni ORGINAL!!!., isto tako i sa ovi naši mali prči od traktorića., HRVATSKI TRAKTORIĆA!; "tomo vinković"., svi su dobri!., dobar je; AGT-e, dobar je; nekakov iz Srbijanske kuinje, dobar je; HITTNER!., ma dobra je jednako dobra i; PRIMA!., ili bi rekli po domaći., ma od govna ni nego gov*o., e sada ima malkice nijansi ko i svako gov*o., manje, veće, vakovo, onakovo, jače ili slabije smrdi., ali SMRDI!!!., a to je to!., uglavnom me dosta naroda pita ki je bolji???., e jeb...!., ja imam primu, prijatelj sa narodom iz prime i samim gazdom nad gazdama., i točno!., ma svi odreda očekujedu da ću to i takovo reć i odgovorit!., ali uvik taj ALI!., ki voli ča neka izvoli., nis ja ni sa ostalom branžom i ekipom iz ti kuinja posvadjan., a mišljenja sam! da ste me sve barem doniklje razumili!., isto tako sam mišljenja! da su svi komentari suvišni i bez veze!!!... W V bi trebal biti orginal iz dojča., ali., ali., dela se i u španiji, belgiji,... bla, bla, bla,... i sada ča i koliko je ostalo od orginala???., neka sami razmislidu i odgonetnedu ljubitelji W V ko ča sam i sam!., tako da,... DOBRI MI BUTE!., DOBRO MI STOJETE!., NIKOGA SE NE BOJTE!!!., aj Bog!., čitamo se.-

p.s. Tomazy!., budi i dalje svoj., budi orginalana., fala ti!.-

T

Tomazy

Guest
dragi grofe danas se sve proda pa i gov*o samo ga treba dobro upakirat i promovirat. a šta se vw tiče i sam vozim golf 5 ma moram priznat da sam očekivao malo bolje kad sam prelazil sa A6 1996g. na golf 5 2006g. al već onda je bio audi za klasu više a razlika 10 godina,pa se tako nadam da su oni stari modeli tome barem iste kvalitete ko ovi današnji novi prima i hitner.
p.s. grofe danas bolje žive oni šta su ludi neg oni sa puno pameti :lol:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
ikfkjfik.jpg

Ovo rješenje mi se baš ne dopada. :roll:
Ako pogledate pedal od kuplunge, on se pomica sa prednjem krajem što znači da nije uvijek na istom mjestu.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
firemanpeter kaže:
ikfkjfik.jpg

Ovo rješenje mi se baš ne dopada. :roll:
Ako pogledate pedal od kuplunge, on se pomica sa prednjem krajem što znači da nije uvijek na istom mjestu.

Pozdrav firemanpetre!

Koliko sam upoznat sa ovim sistemom pedale kvačila to je sistem od Priminog modela gdje je
konstrukcija šasije fiksna, a ne zglobna kako je ovdje slučaj.

Taj sistem pedale kvačila ima nosač na onom djelu gdje je nekad bio razvodnik za podizanje hidraulike.
Sad se na zglobnim modelima koristi sistem aktivacije kvačila sa dvije sajle.
Prva sajla ide od papuči kako je na starijem modelima TV pa sve do tog među zgloba
sa dvostrukom polugom i ide na gornji dio poluge iznad zgloba,
a drugi dio sajle ide sa donjeg djela te poluge prema poluzi za aktivaciju kuplunga.

Najnoviji postovi

Na vrh