... e moj narode!., dobro čovik "ispade" na sliki kad zna da ga slikadu., ma onda se nekako i pripremi., a ja uvik imam nekakovu "dektivu" oko sebe ka me uvik prati i snima., kako u mome blesavom poslu., a tako i u privatnoj zeki-peki!., zval me moj rodjo VRANIĆ da malo očistim snig u dvorišću., ma moj narode!., ma ovo ni snig, je bele boje ko snig., ali ovo vam je čisti led ča je pal sa krova kuće i garaže, još utaban - zbijen, težak ko sam vrag.-
... prijatelju moj, susjede, rodjo, prezimenjače VRANIĆ-u! fala doneba na vome orginalnom snimku skrivene kamere!
... fala prijatelju - forumašu zbalija na muki i trudu oko keljenja voga filmića na net, da more narod i svit vidit!
... forumašu; deva!., pa pitaš me za voga moga kucića - psića., dali je to? bigl!., pa iskreno ti moram reć da neznam njegovu marku ni vrstu., ime mu je; TINKI ima 6 godin i dosta je blesav, na gazdu.-
... ej forumašu Bobo!., poštovanje!., pa ovaj sistem čišćenja sa tovaračem je dosta dobar., sa njim snig čistim sada već šestu godinu i zadovoljan sam. Zgodno je ča se sa ovim rukama od tovarača more ralica dignut višlje, pa onda mogu nagurat veće rpe - hrpe sniga., pogotovo kada ga ima obilo ko i ve godine pa doslovce neznaš kamo ćeš sa snigom?
Pitaš koliko je čvrsto?., pa dosad sam nekoliko puti znal poprekidat one spone na ralici., a ča god je na ovome svitu napravljeno sve se poprekida i polomi., tako da svaki komentar po tome pitanju je suvišan. Isto ko i komentari po pitanju gasa i štednje!., pa moraš mu dat gas., nerazumim ča se more štedit ili ne štedit., pa napravljen je da dela i svaki komentar po tom pitanju je beskorisan i suvišan. Kako god netreba štedit da se motoru da novo ulje svaki odredjeni broj sati odradjeni, kvalitetno gorivo - nafta, mazivo, da se očisti i opere, dotegne - prišarafi., isto tako kada treba delat nima štednje., nego daj gas i po gasu., netreba tamo pipkat kadi netreba?!., pa ni žena u pitanju!!!
Aj Bog! moji forumaši., čitamo se... P.s. samo pitajte!.-