• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
... pozdrav narode!

Aj!., aj! moj susedu - komšo - prijatelju!!!., ma znamo mi svi da si ti još mladi muž!., NE???., nemoraš se sada pred svitom i narodom opravdavat!., a o željama, potrebama, mogućnostima, kvaliteti, kvantiteti, ovom ili onom, boljem ili lošijem, ... ma netreba puno komentirat!!!???., rekli bi neki naši stari Ličani!., ma sve u svoje vrime!., a vremena ima puno uBoga!., ... a ajmo bolje koncipirat Joekekijevu i moju izreku!., kada? ženica da dopušćenje za traktorić???., onda će sigurno doć!., ako ne NOVI!; hittner???., sigurno stari i orginalni!; TV-730, ili 731, ili 732!!!?., ipak su žene te ke zadnje kažedu; DA!!! u svemu!., /kadi štima brak!/., pa tako i u ovome nabavku nepotrebne gvoždjurije!.-

Bog!., čitamo se!!!

G

gasparovic

Guest
Ma rekal sam sam sebi da više neću ni čitat ovaj forum a kamoli nešto komentirat jer su tu sad već i postale teme o bračnom savjetovanju i slično a sve manje tema koje su zanimljive kao npr. stari traktorići i ljudi koji ih imaju i održavaju i paze na njih iz ljubavi ili hobija.

Najlakše je kupit novog i mislit da je tako najbolje tj. bit najpametniji.

Meni je sve ovo previše glupo i djetinjasto da bi o takvim stvarima pisali po forumima ovog tipa.

Ispričavam se moderatorima na off topicu al jednostavno se mora napisat.

Toliko od mene i budite pozdravljeni svi koji čitate ovu temu.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
mene bi zanimalo jesu ovi priključci isključivo za PRIMA tt ili mogu se kačiti i na ostale manje traktore sa kačenjem na tri tačke?

imate li podatke o cijeni ovih vadilica za krompir?

hvala

seljačić

G

GROF

Guest
gasparovic kaže:
Ma rekal sam sam sebi da više neću ni čitat ovaj forum a kamoli nešto komentirat jer su tu sad već i postale teme o bračnom savjetovanju i slično a sve manje tema koje su zanimljive kao npr. stari traktorići i ljudi koji ih imaju i održavaju i paze na njih iz ljubavi ili hobija.

Najlakše je kupit novog i mislit da je tako najbolje tj. bit najpametniji.

Meni je sve ovo previše glupo i djetinjasto da bi o takvim stvarima pisali po forumima ovog tipa.

Ispričavam se moderatorima na off topicu al jednostavno se mora napisat.

Toliko od mene i budite pozdravljeni svi koji čitate ovu temu.

... TOČNO!., apsolutno točno!., tako i ja sam sebi uvik kažem., neću više!., i jebi ga., jopet ja po starom., dobim lopticu ili koga branim!!!., pa nebi ja bil ja!., kada nebi onda tu lopticu ili obranu vratil!!!... e., sada sam moga prijatelja i suseda skroz na skroz raspizdil., sigurno je žena vidila pa je bilo jezikove juve?!.-

... APSOLUTNO SI U PRAVU kada pišeš da je najlakše kupiti NOVOGA i mislit da je tako najbolje, tj. bit najpametniji.,
ALI!, ali! postoji taj vražji ali!!!., plaćam kredit već 6 godina puni., ostale još dvi pune godine za platit - vratit kredita., pa mi to i ni neka pamet., mogal sam kupit lipo VW golfića i fertik parada!., ali prijatelju moj!., ovo je meni već treći traktorić koga JA kupujem!., naravno uz zeleno svetlo, dopušćenje i Blagoslov moje jedne i jedine ženice!!!., a ča se tiče bračnoga savjetnika!., ma i to sam bil u mome malome i skromnome životu!., nesudjeni svećenik, pa dvi pune godine MATIČAR, pa onda pol godine socijalni radnik na poslovima obitelji, braka i porodičnih odnosa!!!., e tote sam se naučil od moji dragi i nadasve cijenjeni kolega da za uspijeh dobroga braka! izmedju ostalog., treba ženu uz puno ljubavi i poštovanja SLUŠAT!!!., tako da???...

aj vidimo se jutra., zovem te na cugu i da vidiš kako izgljeda rasipač i plužić!., Bog!., čitamo se moj narode!

G

GROF

Guest
seljačić kaže:
mene bi zanimalo jesu ovi priključci isključivo za PRIMA tt ili mogu se kačiti i na ostale manje traktore sa kačenjem na tri tačke?

imate li podatke o cijeni ovih vadilica za krompir?

hvala

seljačić

... ovi plugovi - vadilica - iskapač krompira ili kako se već zove kod koga naroda!???., ima ji dvi vrste, vidi se i na slikica., mogu se kačiti na sve serije iz obitelji traktora "tomo vinković"!., kako na stare serije?, tako i na nove serije., a svakako ovi novije generacije ča imadu kopčanje u tri točke?, mogu se kopčati za sve vrste i tipove mali traktora.
Kodmene u liki ove plužiće - iskapače - vadilice krompira kačili su ljudi za "veće" traktore, ko naprimjer; male zetore,
imt-e, ursuse, torpeda,... tako da ni problema!.- /imam i cijene., poslaću ti na p.p.!/.-

Bog!., lipi pozdrav., čitamo se...

G

GROF

Guest

... evo moj narode!., gljedajte i uživajte, parite oči, ko ča i sam parim oči i uživam!., slikica ima još puno, punooo!.,
ali sada moram u krevet da nebi imal i ja probleme ko moj dragi, nadasve vridni i cijenjeni sused - prijatelj Gašparović!
... nesmidu se preskakati ili zanemarivat ženske potrebe i obveze spram ženama!., poslušan muž!, vesela i dobra ženica!., sve je onda štimac!!!

Bog!., čitamo se...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav prijatelju Grofu.
He he :lol: uvijek imaš odgovor čak za bračno savetovanje.
Ajmo sad našom temom.Super slikice i ima jih puno, sve pohvale!
A kud se montira ovo gvožde?

prima2010treimj026.jpg

G

GROF

Guest
firemanpeter kaže:

prima2010treimj026.jpg

Poštovanje! i nadasve veliki pozdrav mome dragome i dalekome prijatelju Petru u predivnu Deželu Sloveniju!

... prijatelju moj!., ova ovde gvoždjurija ča se vidi na ovoj prikeljenoj slikici, došla je iz kovačije i sada ide na lakiranje temeljnom bojom, pa lak bojom, pa montaža., "gvoždjurija" se montira u plugove za oranje; jednobrazne i dvobrazne, okretače.-

Bog!., čitamo se...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
firemanpeter kaže:

Pozdrav firemanpetre!

Nadam se da se neće GROF ljutiti ;) što ču odgovoriti na postavljeno pitanje.
Ali moje oko je odmah prepoznalo da je to gvožđe od nosećeg okvira od
pluga. GFOFE jesam li u pravu?

plugu.jpg

plugrn.jpg

G

GROF

Guest
... pozdrav u predivno Horvatsko Zagorje!., predivnome i dragome prijatelju, vridnome forumašu; Zbalija!

...pa moj Željac! ti si "zadnji" na svitu., a na koga bi se ja ljutil, pogotovo kada je ova blesava gvoždjurija u pitanju., DA, TOČNO u pravu si!., to je noseća - standardna - rama plugova tvornice PRIMA!, kopčanja u tri točke, paše za sve traktore iz proizvodnog asortimana TV, AGT, HITTNER., a svakako paše na JAPANERE i CINEZE ki imadu trotočkovni sistem kopčanja!.-

Bog!., čitamo se...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF kaže:
Zbalija!., fala za filmićeeee!., šarafi su kodmene!., i prva prilika ili HPT., pa će bit kodtebe!...

Bog!., moj narode., čitamo se...

Pozdrav GROF-e!

Hvala t na tvom iskrenom trudu i zalaganju da si to iskopao konačno te matice(šrafe).
koje je tako teško naći kako iglu u plastu sijena. Što se tiče dostave da stignu do mene
već ćemo nešto smisliti i dogovoriti se uopće nema problema.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,573
GROF kaže:
... ovi plugovi - vadilica - iskapač krompira ili kako se već zove kod koga naroda!???., ima ji dvi vrste, vidi se i na slikica., mogu se kačiti na sve serije iz obitelji traktora "tomo vinković"!., kako na stare serije?, tako i na nove serije., a svakako ovi novije generacije ča imadu kopčanje u tri točke?, mogu se kopčati za sve vrste i tipove mali traktora.
Kodmene u liki ove plužiće - iskapače - vadilice krompira kačili su ljudi za "veće" traktore, ko naprimjer; male zetore,
imt-e, ursuse, torpeda,... tako da ni problema!.- /imam i cijene., poslaću ti na p.p.!/.-

Bog!., lipi pozdrav., čitamo se...

Grofe,
lijepo se preporučam za cijenu vadilice. Ako može u obje varijante, jer moj Pasqualli ima obje mogućnosti. Ova varijanta za 2 točke bi se možda dala prikopčat na motokultivator. Samo nisam siguran jel BCS 7,5 KS diesel dovoljno jak.
Lijepi pozdrav.

G

GROF

Guest
iwanho kaže:
GROF kaže:
Grofe,
lijepo se preporučam za cijenu vadilice. Ako može u obje varijante, jer moj Pasqualli ima obje mogućnosti. Ova varijanta za 2 točke bi se možda dala prikopčat na motokultivator. Samo nisam siguran jel BCS 7,5 KS diesel dovoljno jak.
Lijepi pozdrav.

... poštovanje i lipi pozdrav cijenjeni forumašu!; iwanho!

Cijene sam ti poslao na p.p., za obadve varijante sada je ista cijena!

Pišeš da imaš moto-kultivator; BCS od; 7,5 ks dizel i interesuje te dali može vuć gore navedeni plug-vadilicu-iskapač krompira???., pa moje skromno mišljenje i osobno iskustvo mi kaže da bi trebal moć vuć i to bez problema!., ovo ti pišem iz mojega osobnoga iskustva jer ja imam moto-kultivator; Bertolini od; 8 ks dizel!., sa njim sam bez problema vadil krompir sa plužićem - vadilicom od tome vinkovića!., plug je bil isti ko ovaj zeleni., samo je onda pred deset godin bil crvene boje., a sistem kopčanja na onoga mog staroga tomu i na moga bertolinija je isti.
I mogu ti pisat da Bertolini piči sa njim bez problema. Jer mora nam svima skupa biti jasno da ti i takovi mali moto-kultivatori imadu plužiće za oranje; jednobrazne i okretače!., tako da oredu bez problema., barem ja sa svojim orem ko metak!!!., predpostavka je svakako, teže je za orat tvrdu, zgaženu, travnatu, ... zemlju., negoli po njoj ralit već relativno plitku i rahlu zemlju kadi je krompir posadjen!., tako da?., jedino treba snimit onaj sistem prihvata - spojke!

Bog!., lipi pozdrav, čitamo se...

Najnoviji postovi

Na vrh