• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

darkohittner

Član
Tu od
5 Srp 2009
Poruka
203
Pozdrav forumaši.....
Dragi Grofe eto oprosti ako si se naljutio za cigaru iako pretpostavljam da nisi jer si znam da si čovjek za svaku šalu
,nego prije da pohvalim slikice koje si prikeljio odlićne su i da slijedeći traktor je .......čim pare skupim i mora vući dvobrazni prevrtač od deset coli ,neznam koliki je ovaj na ovim slikama koje si ti stavio jednobrazni fino izgleda ali puno ostaje pri rubovima u bašćama pa se neće svidjeti mušterijama...ali slike su ti zaista za svaku pohvalu i lijepo te vidjeti da nešto i radiš sa traktorom....a ne samo kupovati priključke.....naiđem do tebe po koji jer ja bi ih s lakoćom ovdje u slavoniji upotrijebio...i naplatio uslugu prvo bi ti čapio utovarivać i ralicu....da sam imao to sad ove zime ajme paraaaa..ali do jeseni ču skupiti makar opet kredit novi digao....

svima lijep pozdrav čitamo se...

G

GROF

Guest
... lipi pozdrav forumašima!

poseban pozdrav vridnome bećaru!, forumašu i mome prijatelju Darku!; darkohittner-u!., ej prijatelju moj!., pa ti si zadnji na vome blesavome svitu na koga bi se ja ljutil ili naljutil!., aj lipo je i tebe za čitat, ma da ti i mene malkice napokon pofališ!, da i ja napokon nešto delam!., osim ča se zajebavam i podjebavam!., ča bi rekli ovi dragi moji forumaši od "dobri" traktora! ki se nekvaridu, a nafte trošidu skroz malo ili niš!!!

... već sam ti pisal i rekal., pa jopet ću., tvoji plužići su 8 coli ko i oni moji stari., a ovi moji od prime su 10 coli., i tvoj stroj; novi i stari vozi ji bez problema!., jedva čekam da se vidimo i podivanimo, da razminimo iskustva i spoznaje o našim malim DIVOVIMA!., sad već predpostavljam ča ćeš kupit najesen!???

... e!., cigara i pušenje!!!., ima ovde na forumu puno i ženskoga svita ko je prijavljeno pod muškim nikovima!., tako da je svaki komentar suvišan!., a svakako čekam uvik komentare od svih forumaša., a pogotovo odtebe!., pa ti si čovik ki sve zna o tim malim strojčićima!...

Bog!., moj narode!., čitamo se...

darkohittner

Član
Tu od
5 Srp 2009
Poruka
203
pa hoće li ta kiša više prestati ......pa neće valjda Grof više od mene raditi ....ako ovako vrijeme nastavi napraviće sav posao i moj i svoj...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Evo danas slikano iz auta u vožnji.

Prima TT 840 SP sa grijanom kabinom:

dsc00725y.jpg

dsc00726p.jpg

dsc00727ww.jpg

G

GROF

Guest
... evo moj narode!., još par slikic jako, jako, interesantnog stroja., traktora na hidro-pogon!., ma keljil sam već slikice i napisal sam par "crtic" o njemu!., ali me uvik nekako taj i takov strojčić fascinira!., nažalost, ni zaživila proizvodnja., ni švabe nisu? ča su nekad bile!!!.-

V

vedran5

Guest
pozdrav vridnim ljudima!
koji je to TV na prethodnin slikama zelene boje ,a sliči na seriju 400, 500.dali se još uvijek proizvodi?

G

GROF

Guest
vedran5 kaže:
pozdrav vridnim ljudima!
koji je to TV na prethodnin slikama zelene boje ,a sliči na seriju 400, 500.dali se još uvijek proizvodi?

... lipi pozdrav forumašu; vedran5!., taj i takov mali zeleni., STARA SERIJA!., proizvodi se samo po narudžbi!!!

Bog!., lipi Vam pozdrav svima skupa., čitamo se...

G

GROF

Guest
ivan33 kaže:
Šteta :( . Zanimljivo izgleda i mislim da je mogao biti zanimljiv proizvod

... DA!., šteta., stvarno šteta., naručili ga švabe!., i predomislili se ko i oni ganci u hittneru!!!., nema problema., nema problema???., ali sve ostalo mrtvo slovo na papiru!!!

TOČNO!., traktorić jako zanimljivo izgljeda, jako je pregledan i moćan.
Frezal sam sa njim na testiranju u krugu tvornice!., ma milina, lipota i divota.
Imali su nadasve vridni majstori, inžinjeri,... testiranja, opterećenja, razno - razna mjerenja, ma neznam ni ja ča sve ne?!., i jebi ga svi smo bili pod dojmom nekog novog traktora., neke nove "pile", prijevoznog sredstva., made in kroacija!., ma škljocali su fotići!., ali moj kumić!; Tomica Rajković - Vranić! ča je bil samanom na demonstraciji - testiranju,... ma toliko je bil oduševljen i zanesen strojem da je šećal oko nas sa fotićem i zaboravil slikat!!!., e moj narode!., to čovik jednostavno mora doživit!!!., tu lipotu i divotu nečeg novog!., nečeg ča ide od / 0 /!!!

., aj Bog!., čitamo se...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF kaže:
... i još malo!., samo malo slikca za ovaj put!!!

prima2010treimj097.jpg

Pozdrav svima!

GROF-e ova samorodna kosilica na kojoj je i moguća vožnja na istoj za vrijem rada,
dali je to nešto u fazi razvoja ili??
Izgleda mi idealna stroj za košnju manjih vinograda, voćnjaka i sl...

G

GROF

Guest
zbalija kaže:
GROF kaže:
...

Pozdrav svima!

GROF-e ova samorodna kosilica na kojoj je i moguća vožnja na istoj za vrijem rada,
dali je to nešto u fazi razvoja ili??
Izgleda mi idealna stroj za košnju manjih vinograda, voćnjaka i sl...

... pa i jedno i drugo!!!., ova samohodna - samoradna motorna kosilica je zgodno zamišljena i odradjena!., istina i Bog! fali još dosta detalja i sitnica., ali dela se na tome tako da!!!?., neka sam Bog! Blagoslovi nadasve vridne radnike -dijelatnike ki to deladu pošteno, kvalitetno i odgovorno!.-

Bog!., čitamo se moj narode!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF kaže:
Zbalija!., fala za filmićeeee!., šarafi su kodmene!., i prva prilika ili HPT., pa će bit kodtebe!...

Bog!., moj narode., čitamo se...

Pozdrav svima!

GROF-e hvala ti za matice, tj. kako bi ti rekao šrafe.
konačno su stigli do mene. Je da su putovali koda su
išli sa Sjeverne Amerike, a ne iz Like, ali su ipak stigli.

G

GROF

Guest

... ej moj narode!., evo još par slikic moga oranja u živoj i mokroj jilovači!., čitaj; ILOVAČA., zemlja od ke se pred puno godin?; 50-60 godin!., delalo sudje; zdele, ćupi, vrči, pladnji,...

p.s., e jeb.. ti ovu novu tehniku i aparate., puvala bura ko munjena., ma ve slikice koda je odpuvala sa aparata, nekako mi se činidu zamagljene, mutne, ma ono koda su pile lošega vina!., aj prijatelju!, Zbalija!!!., ako ji budeš mogal malkice popeglat?., popeglaj ji!.-

G

GROF

Guest
... dragi moji forumaši!, moj narode!, evo da vidite kako ja sa vim malim i nejakim tovaračem ISTOVARAM, /ma nemogu uvik tovarit!/, frezicu; ROSITKU., ma ni ona teška, samo treba četiri munjenca!, poput mene, da je vako ručno - na palentu istovarimo.-

dsc00047o.jpg

dsc00048yq.jpg

dsc00049wd.jpg
[/url]

dsc00049wd.jpg

G

GROF

Guest
... evo još malko oranja, nosi bura slikicu!
... evo par slikic sa sadnje domaćega ličkoga krompira u Jezerani na Mokrom polju!., a ispod tunela; Mala Kapela!

zelenko je dopeljal težake i simenski krompirić, stari zetor 2511!., dela ko urica nakon 43 godine tuckanja - nećak dela rede za sadnju krompira, a legenda medju strojevima!., tomo vinković; TV-731 neumorno freza., traktorić ima 30 godina i 7000 radni sati!!!., pa ki voli???, nek izvoli!., izmedju ostali!., naš forumaš i administrator ili već ča je?; zbalija!., delal je sa ekipom veći servis na tom stroju,; zamjena pakni i tokarenje doboša, zamjena dizni, zamjena svih filtera, zamjena svih ulja, zamjena svih sajli, zamjena komplet lamele i korpe, druk ležaja, tokarenje zamajca motora, štelanje ventila, sitnice,... Željac!., nadopiši mi ako sam ča izostavil!!!., na 7000 sati dela., a uradjeno prije jedne godine!.-

Uploaded with ImageShack.us

Najnoviji postovi

Na vrh