• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
joe hvala na slici
cijene su onako srednje pa reko bi covjek taman,mad kad bi malko spustali cijene profit firme bio bi enorman,jer bi kostali malo skuple od kineza a mnogo bolje npr da je 840 7500 evrica,prodavo bi se tak oda ne bi mogli da ih napravite koliko bi ih kupovali..............

firemanpeter

ne vidim nista da je zaokruzeno na tvoj slicici

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
matrix123456 kaže:
firemanpeter

ne vidim nista da je zaokruzeno na tvoj slicici

Nije ništa zaokruženo na slici, već je označeno sa crnom strelicom,
očito ti je vid malo slabiji :lol: :lol: , malo bolje drugi put gledaj slike.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
xaxaxaxaxa
kako to da previdim nisam ne znam sta mi je bilo,mora da sam se zagledo u tomeka a previdio ono sto je bolje od njega

G

GROF

Guest
ivan33 kaže:
GROF kaže:
... lipi pozdrav forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!!!

Grofe, imam pitanje. Koliko ti je jak traktor i dali mu je taj plug imalo problem? Ja gledam za svog Hittnera 30 plug, pa ni sam ne znam šta bi uzeo. Kod mene je zamlja na jednom većem dijelu jako gadna(ilovača) , kad smo imali imt539, orali smo sa jednobraznim plugom, mogao je sa dvije, ali se jako patio. Šta bi mi ti i ostali forumaši savjetovali, dali jednobrazni od 12 coli ili neša poput tvog pluga? Hvala, živjeli!

... ti pitaš ja odgovaram!., ALI moje mišljenje i iskustva!., tvoj traktor i moj su "braća"., motori isti lombardini, 30 ks i da ti ne nabrajam., vuče moj toma te plužiće bez problema!!!., problem imam veliki jedino sa kamenom i žilama, kako od stari voćaka, tako od raznog drveća, šepukovine, lijana, trnja, ... Plugovi su; kako sam već i pisal? dvobrazdni, deset coli i moj traktorić ore sa njimi bez problema!., tebi savjetujem ako ideš na takove plužiće da obavezno moraš na svoga žuću metnut utege - tegove na kotače., i to minimalne od; 25 kg po kotaču!!!., isto ti tako preporučavam svakako! kupnju pluga od; 10 ili 12 coli jednobrazdnog za bolje zaoravanje biljnih ostataka., i svakako nakon par godina urednog oranja i frezanja - održavanja zemljišta., biće ti sve laganije za delat!!! ...

... E da! na ovoj slikici uz ovoga novog - starog tomu dobro se vidi., a još je i sa strelicom upereno U dobar - odličan prenosnik - getribu., ma mogal bi reć da je to još neiskorišten potencijal!!!

Bog!., čitamo se ... p.s. sretno ti sa odabirom!!!., znam nećeš pogriješit!.-

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Grofe, hvala na savjetu! Mislim da ću onda za početak ići na jednu brazdu, upravo zbog biljnih ostataka, zemlja nije dugo rađena, pa ima svega. Hvala puno, pozdrav!

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozzz Svima!
Hehehehe,,, Grofe,,,legenda si...gledam slikice,,,pa vidim i frizerski salon "Grofica"...

I ženu si zaposlio po Grofovskom imenu... :D
Živ bio...vrednan si ti čovek,,,nema šta...
Pozdrav Joe! :mrgreen:

G

GROF

Guest
snupy kaže:
jel to gospođa koristi u salonu? :weedman:

... ČA JE UMJETNIK OVIM PISMOM TIL PITAT???!., to samo zna dragi Bog! i sam on!.-

G

GROF

Guest
... evo par slikic iz KOVAČEVE kovačije!., ča se kuje?., pa kuje se ralica - "grtalica" sniga., sada dok je lipo popravlja se, pojačava, farba - pitura, sredjuje za ljutu zimu ka nam dolazi., kakova je prilika?!, ve godine i prije zima dolazi!

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

G

GROF

Guest
snupy kaže:
oprosti mislio sam na strojeve .

... ma sve ti je oprošteno!!!., ali stvarno neznam - nekužim ča si mislil? ili til reć? sa porukom!

ŽENA je gazdarica!., mora se slušat!., drži sva tri ćoška gazdinstva i nam muškim pomaže držat četvrti ĆOŠAK!., jedino ča kod nas LIČANA - bećara - lički ganstera poput mene! /kako me zna zvat moj stric iz ravne i zlatne Slavonije!/ NAŠA MUŠKA JE ZADNJA!., mislim na reč!., jer u početku bijaše RIJEČ!!!

aj Bog!.,čitamo se ...

Najnoviji postovi

Na vrh