... pozdrav bećarima najboljega poljoprivrednoga-foruma!
Pregljedam malo po voj temi prime!., komenatara gotovo da nima???., imam još dosta slikic za prikeljit!., ali sam očito dosadan sa mojimi slikicam, pa sam onda odustal sa keljenjem! ...
... ali ni razlog da ja nepozdravim meni drage ljude poimenice!;
Joekiki!., pozdrav "druže", fala ti za dobre i pozitivne komentare., orginalan si!., takov i ostani!!!
zbalija!., prijatelju!, fala ti za keljenje slikic!., imam još puno slikic "tomo vinković"!., javi ako oćeš? da ti pošaljem za pokeljit u istoimenu temu!.-
Bagudina!., prijatelju!, "kuka" za volan je napokon došla iz Njemačke!, košta =20,00 eura!
ddalibor!., prijatelju!, ZNAM KAKO TI JE!., nedaj Bože! većeg zla., dosta je nas prošlo "utakmicu" ku ti upravo sad prolaziš!., glavu gori!., svi smo stobom!., budi kompaktan!!!; odi po odličnu frezu u; HITTNER - krtica 115, a nek se složi i konačno definira serija; 800, 30 ks., ili drito u glavu! po GOTOVINU!!!,/ali ne ANTU!,već "srećka"!/, sretno ti! ...
firemanpeter!., prijatelju!, fala doneba! za; trud, poziv, orginalnost, ...
puknuti!., prijatelju!, fala za naljepnice!., četiri put je četiri put! ...
Tomazy!., prijatelju! - ljudino!, fala za naljepnice!., /dužan si cugu!, a sad ti misli zač?/., nabavi još dvi naljepnice u orginalu!., curu i dečka, neka budedu goli!!! ...
Bećarina pusta!., prijatelju! - legendo!, fala ti za; orginalni znak!; 21 je sex! /prišarafljeno na tomu!/, fala za; CD od 1000 slikica TV!., fala za; tvoju orginalnost i čestitost!, neću više ni manje.- ...
NARODE!., Bog! Vas Sve Skupa Blagoslovil!!!