• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
... pozdrav bećarima najboljega poljoprivrednoga-foruma!

Pregljedam malo po voj temi prime!., komenatara gotovo da nima???., imam još dosta slikic za prikeljit!., ali sam očito dosadan sa mojimi slikicam, pa sam onda odustal sa keljenjem! ...

... ali ni razlog da ja nepozdravim meni drage ljude poimenice!;

Joekiki!., pozdrav "druže", fala ti za dobre i pozitivne komentare., orginalan si!., takov i ostani!!!

zbalija!., prijatelju!, fala ti za keljenje slikic!., imam još puno slikic "tomo vinković"!., javi ako oćeš? da ti pošaljem za pokeljit u istoimenu temu!.-

Bagudina!., prijatelju!, "kuka" za volan je napokon došla iz Njemačke!, košta =20,00 eura!

ddalibor!., prijatelju!, ZNAM KAKO TI JE!., nedaj Bože! većeg zla., dosta je nas prošlo "utakmicu" ku ti upravo sad prolaziš!., glavu gori!., svi smo stobom!., budi kompaktan!!!; odi po odličnu frezu u; HITTNER - krtica 115, a nek se složi i konačno definira serija; 800, 30 ks., ili drito u glavu! po GOTOVINU!!!,/ali ne ANTU!,već "srećka"!/, sretno ti! ...

firemanpeter!., prijatelju!, fala doneba! za; trud, poziv, orginalnost, ...

puknuti!., prijatelju!, fala za naljepnice!., četiri put je četiri put! ...

Tomazy!., prijatelju! - ljudino!, fala za naljepnice!., /dužan si cugu!, a sad ti misli zač?/., nabavi još dvi naljepnice u orginalu!., curu i dečka, neka budedu goli!!! ...

Bećarina pusta!., prijatelju! - legendo!, fala ti za; orginalni znak!; 21 je sex! /prišarafljeno na tomu!/, fala za; CD od 1000 slikica TV!., fala za; tvoju orginalnost i čestitost!, neću više ni manje.- ...

NARODE!., Bog! Vas Sve Skupa Blagoslovil!!!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF kaže:

Pregljedam malo po voj temi prime!., komenatara gotovo da nima???., imam još dosta slikic za prikeljit!., ali sam očito dosadan sa mojimi slikicam, pa sam onda odustal sa keljenjem! ...

zbalija!., prijatelju!, fala ti za keljenje slikic!., imam još puno slikic "tomo vinković"!., javi ako oćeš? da ti pošaljem za pokeljit u istoimenu temu!.-

Bećarina pusta!., prijatelju! - legendo!, fala ti za; orginalni znak!; 21 je sex! /prišarafljeno na tomu!/, fala za; CD od 1000 slikica TV!., fala za; tvoju orginalnost i čestitost!, neću više ni manje.- ...

Pozdrav GROF-e!

Nije ni čudno da nema komentara jer jedna slika govori više od 1000 riječi, i to je
teško izkometirati, pohvalit. Znaš i sam da ljudi vole više kuditi i sl. ,nego hvaliti.

Ma nema potrebe za tolikom zahvalom, kad ima materija samo pošalji pa to riješimo u najkraće mogućem roku.

samo ti pošalji slike da pače, od viška nikad glava ne boli, prebrati ćemo pa pokeliti originalne primjerke da ne radimo "Copy" "Paste".

E da moram te još malo ispraviti "Bećarina pusta" nažalost nije član ovog foruma,
ali bio bi dobro došao sa svojim komentarima i slikovnom materijalom.

G

GROF

Guest
... moram se malo smijat!

... E moj frende Zbalija!., ma uvik ti mene malo ispravi!., ALI!, pa ni Dinko ni Slovenac! "Č", BEČAR! , Ni Zagorac! "Č", BEČAR!., već je; Slavonac!!! sa "Ć", BEĆAR!!!., i to ne obični!., već VELIKI I ORGINALNI - PUSTI!!!;

BEĆARINA PUSTA !., Bećarina pustaaa!

Bog!., čitamo se ...

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
GROF kaže:

Bagudina!., prijatelju!, "kuka" za volan je napokon došla iz Njemačke!, košta =20,00 eura!

ddalibor!., prijatelju!, ZNAM KAKO TI JE!., nedaj Bože! većeg zla., dosta je nas prošlo "utakmicu" ku ti upravo sad prolaziš!., glavu gori!., svi smo stobom!., budi kompaktan!!!; odi po odličnu frezu u; HITTNER - krtica 115, a nek se složi i konačno definira serija; 800, 30 ks., ili drito u glavu! po GOTOVINU!!!,/ali ne ANTU!,već "srećka"!/, sretno ti! ...

Prijatelji dragi..., Grofe..., orginalan si i neponovljiv
nešto će već biti od te silne prevelike priče koja nema ni kraja ni konca...
ustvari...kao i u svemu u životu treba znati što se hoće...
zato ti ja imam onaj potpis Tko hoće, može...mislim da se i uvoj svoj priči da primjeniti, a prvi sam ga put čuo od profesora na fakultetu, od čovjeka koji je bio jedan od glavnih ljudi što su radili u slavnom Đuri Đakoviću tenk T84...
ali ok, čujemo se, čitamo se...........

za početak krticu može nosit i imt 539....

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF kaže:
... moram se malo smijat!

... E moj frende Zbalija!., ma uvik ti mene malo ispravi!., ALI!, pa ni Dinko ni Slovenac! "Č", BEČAR! , Ni Zagorac! "Č", BEČAR!., već je; Slavonac!!! sa "Ć", BEĆAR!!!., i to ne obični!., već VELIKI I ORGINALNI - PUSTI!!!;

BEĆARINA PUSTA !., Bećarina pustaaa!

Bog!., čitamo se ...

GROF-e hvala na ispravci!

Sve je uređeno!
Ma hebe me malo ova moja tipkovnica, ma nema na njoj ni jednoga slova skoro
pa tipkam na "slijepo".

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
GROF kaže:

Grof
Ma kako ti misliš to, da možeš biti dosadan. :scratch Ne možeš ti bit dosadan nikako!
Ma nije to Grofe nego smo mi ljudi ljenčine, mi volimo pogledat tvoje slike ali ljenčine bi samo gledali i čudili se a da se pohvali čovjeka koji se trudi...ma ne, to ne :oops:
Ja sam pokomentirao u prošlosti dosta ali vidiš izgleda da sam se poljenijo malo, uzrok je i pomalo u tome što imam dosta posla za obavit pa ne pročitam baš sve teme nego samo omiljenu TV. Inače sve je to izgovor jer sve se može ak se hoče! A nikako nije da si ti dosadan. Ma ja volim pogledat slike i hvala ti za njih!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ma komentirali bi mi , zašto ne ... ali negativnu kritiku kako grof tako i ostali teško prihvaćaju . :lol:
Ako im se zamjeriš udre te forumom , onda si tek najeba .
Evo naprimjer na ovoj stranici ja vidim da grof-ova prima samo stoji sastrane a ovi starci rade ko mutavi , i još je hvali nasva usta .

G

GROF

Guest
darkohittner kaže:
što bi ja prikeljio par slika ali nisu ni blizu ovako dobre kao tvoje Grofe

... ej!., prijatelju Darko!., ma ti si legenda!, legenda neponovljiva!!!., i tvoje slikice su ZAKON !!

...sitil sam se tebe neki dan i ti pišeš., a možeš mislit zač sam te se sitil?!., penjal mi se moj toma u garaži, ko i tvoj toma!., ča je bilo???., ma majstor električar i ja spajali one dodatne lampe na mome tomi /na blatobrani.-/., majstor išal kući, ja ostal pospremit alat i lipo sve počistit., pa reko, idem sad tomu sparkirat u kraj da ni na sred garaže., stal ja uznjega sa live strane, okrenem ključ, toma bil u rikvercu, upalit toma ko iz puške i spenja se zadnja kraj preko stolca jedan /desni/ kotač na stol, a vaj domene /livi/ kotač preko rude na malu prikolicu., zadnju sekundu vremena sam svom snagom stisnul sa obadve ruke papučicu kvačila., ma ono ludnica, ... dok je majstor mrdal ispod volana po žica premaknul je ručicu reduktora i iz neutralnoga položaja /leera/, gurnul je u rikverc., falim te Bože! ni bilo velike štete, /samo stradal jedan petnjak sa rožom!., moral sam odma ženi dva kupit!!!/., a moglo je bit, uh., nesmim se ni promislit!.-

... ej!., prijatelju Puknuti!., ma ti moreš kudit i falit kako god te mila draga volja i želja!., prvo ča si moj prijatelj, drugo ča si jedinstven i orginalan, a treće i niš manje vridno jer si legenda neponovljiva!!!., ima toga još, ali nekom drugom prilikom, da nebi narod dobil krivu sliku!.-

Bog!., čitamo se ...,
p.s. slikice se keljidu čim žena da ZELENO svetlo! /iako ova izjava nima apsolutno nikakove veze sa semaforom!!!/.-

G

GROF

Guest
8666214423.jpg

tomenoviqk5.jpg

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ove gume baš dobro izgledaju. Ali izgledaju mi šire od običnih 16x7.50. Jel možda znaš Grofe koje su te gume dimenzije? U terenu se vjerovatno obične gume bolje ponašaju, ove bi mogle biti bolje za asfalt, znači transport?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
firemanpeter kaže:
Ove gume baš dobro izgledaju. Ali izgledaju mi šire od običnih 16x7.50. Jel možda znaš Grofe koje su te gume dimenzije? U terenu se vjerovatno obične gume bolje ponašaju, ove bi mogle biti bolje za asfalt, znači transport?
Nema ti to petre veze s terenom .
Kaže jedan moj prijatelj da lice picu prodaje , tako su i tu primu našminkali za testiranje .

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
ja mislim da su ove gume potpuno ok
imaju dobru ripnu ko i ove obicne a plus jos ove kockice po sredini imaju sigurno isto prijanjanje po travi ko i obicne a duplo bolje po snijegu jer su ove standardne skroz neupotrebljive na snijegu jer samo traktor uklize snijeg ispod sebe a kad se lanci nabiju to je druga prica

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
puknuti kaže:
firemanpeter kaže:
Nema ti to petre veze s terenom .
Kaže jedan moj prijatelj da lice picu prodaje , tako su i tu primu našminkali za testiranje .

matrix123456 kaže:
ja mislim da su ove gume potpuno ok
imaju dobru ripnu ko i ove obicne a plus jos ove kockice po sredini imaju sigurno isto prijanjanje po travi ko i obicne a duplo bolje po snijegu jer su ove standardne skroz neupotrebljive na snijegu jer samo traktor uklize snijeg ispod sebe a kad se lanci nabiju to je druga prica

Ova guma na sliki ima široke ripne a prostor između njih je zato uži- manji, pa samo zbog toga mislim da su nešto lošije u terenu ako ju usporedimo sa običnom gumom. Iz istih razloga mislim da je ona iz slike bolja na asfaltu pošto se veča površina zahvata na asfalt.

ddalibor
Jeste one su slične, kako ti kažeš, ko na vojnim vozilima. Imali su jih nekad na TAM 110 i 150. Samo mi se čini da su bile one ripne još više nasječene u kockice.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF-e ako se ne varam ovaj prednji uteg na toj Primi je
uteg sa kotača težine 65 kg ili? :

87554579.jpg

daj napiši riječ dvije o stroju, koje su gume dimenzije,
koji je motor gore, koliko ks i sl. Koliko vidim sa slika
riječ je o fiksnoj šasiji sa prednjim upravljanjem.

G

GROF

Guest
firemanpeter kaže:

lipi pozdrav iz moje predivne i kišne Like - Jezeran!!! svim forumašima!, posebno mojim frendovima!

firemanpeter!., točno!., gume izgledaju jako dobro, 20 cola su i neke Ruske proizvodnje, od nekih vojnih transportera predvidjene za sve uvjete rada sa puno platana i kojekakovih izboljšanja za doslovce sve uvjete korištenja., eto toliko malo znam o njima. Doslovce su sve zadivili na prezentacijai traktorića - prime u Samoborskom vinogorju kod moga prijatelja Robija!!!., "naš" traktorić zelenko je sa timi gumami išal doslovce svud., za razliku od antonija! koji nije mogal ić?!., smetala mu uzbrdica i rosa, bilo je dosta proklizavanja sa običnim gumama.-

zbalija!., točno!., na ovome zelenku je sa prednje strane samo uteg od 60 kg okačen na okvir - ramu na koju se kači planirna daska - ralica ili roto-kosa., na demonstraciji frezanja sa priminom rositkom od 115 cm /mislim, nis siguran!/, bila je prevelika uzbrdica - uspon pa se doslovce traktorić dizal u prvoj strani!!!., točno je da je traktorić od prime sa takozvanim prednjim upravljanjem - fiksni sa motorom od 30 ks lombardini!., ma piči mali ko pravi!., sa ovim robusnim gumama bio je širine oko 155 cm!., snimljeno još; 18.06.2005.godine!!!

Bog!, moj narode čitamo se ...

G

GROF

Guest
... ej bećarine!., sretan sam! kada?! ste i VI sretni!!!

... zbalija!., fala za keljenje!, žal mi je u svezi kardana?!., gledaj me!., ni lako biti gazda!!!

... Orsic!., "pipac"! pronadjen, poslan, plaćen, pripasan, postavljen., a k tome još i jeftin!, ti sretan!!!., e!., to je to!

... Bagudina!., kuka i remen za tomu!; nabavljeno, poslano, primljeno, namontirano, plaćeno, jeftino?!., sretan si!!!

... ddalibor!., nakon deset dana?, /sram ji bilo!/, moral sam gazdu aktivirat da se odradi brušenje-oštrenje šajbe cikulara., skupo!, ni jeftino, ali, ali, stari i legendarni tata je zadovoljan!., to je ono bitno!!!

... N.N., jednom dobrome! susjedu sredili dobru! cijenu za frezu; ROSIT 115!.-

aj Bog!., narode!., čitamo se ...

Najnoviji postovi

Na vrh