... moj narode!., evo još par slikica traktorića našega dragoga forumaša; ddalibor-a!!!., ma samo da ga vidite ovako orginalnoga u starome izdanju!., dok naš preponosni vlasnik ne izadje sa novim slikicami sa svim izboljšanjima i šminkom!
... ej!., prijatelju!!!; firemanpeter!
što da ti pišem?., znaš i sam da su tvoji komentari uvik dobro došli!., uvik su na DOBROME MESTU i sa stilom ko i ti SAM!., samo daj!!!., ovaj priključak za staru seriju tt-420!!!., /dobro si napisal/!., služi za medju-rednu obradu zemljišta, znači izmedju stabala voćaka ili loze., ima ono "ticalo" za pomicanje rotirajući dijelova stroja!/., valja sam dobro napisal?, ono ča su mi rekli nadasve vridni ljudi-radnici-inžinjeri-mučenici,.../., napravili su taj priključni alat-stroj po narudžbi kupca i dosta je skup!
... dobro si napisal!., prijatelju moj!, drugi put će bit "vatrena" voda u pitanju pa nećedu rukice trest!!!., ej prijatelju!., ma ti si zadnji na vome smrdanome svitu na koga bi se ljutil???., iako mi ljudi znadu pisat i keljit razno-razne epitete., primjera radi., da sam skeptičan po pitanju voga i noga., ma nis., vjerujte mi na moju pisanu reč!!!., jer u početku bijaše reč!!!., jedino kod mene ima jedan mali problemčić za neke manje ili previše informirane ljude?., a to je., da ja jednostavno previše volim ono NAŠE!., ONO HRVATSKO!., a imam, ni puno ni malo godin?!., ma već sam toga dosta i "možda" puno probal u mome malome i skromnome životu!!!., tako da?., ...
... prijatelju!; zbalija!!!., fala za prikeljene slikice!., ti si sretan!., ali!., vjeruj mi! i ja sam sretan da smo tu i takovu kardansku osovinicu rešili!, napokon?!
Bog!., moj narode., čitamo se ...