• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF kaže:
... i ovo je samo za moga prijatelja; zbalija-u!!!

Pozdrav GROF-e
Da da ta se osovina traži sunce joj poljubim.
Hvala dragom Bogu da su je dečki u tvornici skupa sa tobom uspjeli pronaći.
Saznaj cijenu pa će mo onda u naručivanje i sl.. Cijena i ostalo na PP ili na mob.) hvala!
Dakle meni ne treba samo TA OSOVINA, kućište i ležaj su ok!!!

Bok i čitamo se...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Moram malo pokomentirat slike prijatelja Grofa a imam i pitanja.
Zid je jako ljepo napravljen, prava umjetnina, majstrovina. Reci bratu- pohvale, puno je ljepše ak se fugira betonom ;) .
Čemu služi priključak na Tomi stare generacije, znači na TT 420 ili neznam sad koje su mu današnje oznake? :scratch
Drugi put kad ideš u Primu, reci njima nek ti daju za popit malo vatrene vode, da se smiri ruka, da budu slike jasne čiste, da nebu problema sa tehnologijom 21 stoleča.
Eh :D , šalim se Grofe, nemoj mi zamirit.

Pozz tebi i tvojima u Jezerane i keljaj još, samo ako imaš još koji materijal.

PS
Umalo pa da nisam zaboravil. Oznaka 20 več ti je prikeljana na traktor. Kako rečeno tako napravljeno jel? ;) Nema tu druge!

G

GROF

Guest
1hjgf.jpg

d6orig.jpg

100442202.jpg

slika058fz8.jpg

slika083.jpg

utovarivac2.jpg

2513173429138.jpg

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
matrix123456 kaže:
slika058fz8.jpg

koje su dimenzije zadnjih guma u ovog traktora
Ako ti je hitno mogu ja nazvati primu pa pitati , ako nije čekaj žbaliju on sigurno zna.
Znam da su 20 cola ..a jesu li niskoprofilne ne bi znao.

G

GROF

Guest
... moj narode!., evo još par slikica traktorića našega dragoga forumaša; ddalibor-a!!!., ma samo da ga vidite ovako orginalnoga u starome izdanju!., dok naš preponosni vlasnik ne izadje sa novim slikicami sa svim izboljšanjima i šminkom!

0002sl.jpg

bger.jpg

... ej!., prijatelju!!!; firemanpeter!
što da ti pišem?., znaš i sam da su tvoji komentari uvik dobro došli!., uvik su na DOBROME MESTU i sa stilom ko i ti SAM!., samo daj!!!., ovaj priključak za staru seriju tt-420!!!., /dobro si napisal/!., služi za medju-rednu obradu zemljišta, znači izmedju stabala voćaka ili loze., ima ono "ticalo" za pomicanje rotirajući dijelova stroja!/., valja sam dobro napisal?, ono ča su mi rekli nadasve vridni ljudi-radnici-inžinjeri-mučenici,.../., napravili su taj priključni alat-stroj po narudžbi kupca i dosta je skup!

... dobro si napisal!., prijatelju moj!, drugi put će bit "vatrena" voda u pitanju pa nećedu rukice trest!!!., ej prijatelju!., ma ti si zadnji na vome smrdanome svitu na koga bi se ljutil???., iako mi ljudi znadu pisat i keljit razno-razne epitete., primjera radi., da sam skeptičan po pitanju voga i noga., ma nis., vjerujte mi na moju pisanu reč!!!., jer u početku bijaše reč!!!., jedino kod mene ima jedan mali problemčić za neke manje ili previše informirane ljude?., a to je., da ja jednostavno previše volim ono NAŠE!., ONO HRVATSKO!., a imam, ni puno ni malo godin?!., ma već sam toga dosta i "možda" puno probal u mome malome i skromnome životu!!!., tako da?., ...

... prijatelju!; zbalija!!!., fala za prikeljene slikice!., ti si sretan!., ali!., vjeruj mi! i ja sam sretan da smo tu i takovu kardansku osovinicu rešili!, napokon?!

Bog!., moj narode., čitamo se ...

G

GROF

Guest
puknuti kaže:
Ako ti je hitno mogu ja nazvati primu pa pitati , ako nije čekaj žbaliju on sigurno zna.
Znam da su 20 cola ..a jesu li niskoprofilne ne bi znao.[/quote]

... ej!., prijatelju!; puknuti!!!., fala ti doneba na ponudjenome odgovoru!.-

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
GROF kaže:
... prijatelju!; zbalija!!!., fala za prikeljene slikice!., ti si sretan!., ali!., vjeruj mi! i ja sam sretan da smo tu i takovu kardansku osovinicu rešili!, napokon?!

Bog!., moj narode., čitamo se ...

Pozdrav svima!

Prijatelju GROF-e da osovina je stigla danas ujutro na moju adresu. Veliko hvala tebi oko realizacije cijele priče.
Evo i par slika te osovine, u montažu ide za par dana kad se malo smire radovi:

dsc00831er.jpg

dsc00832y.jpg

dsc00833on.jpg

dsc00834qj.jpg

GROF kaže:
puknuti kaže:
matrix123456 kaže:
Znam da su 20 cola ..a jesu li niskoprofilne ne bi znao.

... ej!., prijatelju!; puknuti!!!., fala ti doneba na ponudjenome odgovoru!.-

Dimenzije tih guma na traktoru Prima TT 830/840 SA su dimenzije sljedeće:

prednje gume su: 7.50 x 16"
zadnje gume su: 11.20 x 20"

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
ma gledam nesto te gume pa mi se cine ko da su velicine ko imt ali ipak nisu
ma gledam ove kineze od 25 ks pa procitah diomenziju guma 9.5/24 pa sad kad se preracunam iste su ko kod prime sam su u njega prednje 6.0/16 radi se o ovom traktoru
Traktor-YTO-SG254.jpg

Traktor-YTO-SG254-tabela.jpg

sa pdv-om kosta 11000km na to subvencija od 40% i dodje sa registracijom 7000km ko bolji tomo vinkovic od 30ks ali po kvalitetu naravno nisu ni blizu ali otom potom

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
seljačić kaže:
samo bježi od kineza što dalje

slažem se sa tobom,
ne ispati se miješati kruške i jabuke i uspoređivati ih.

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
slazem se i ja za to ači nekako su povoljni po meni je ipak bolje uzet polovan traktor al da valja,ko zna mozda i oni nekad nadodju

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
kineska tradicija je kopirati nešto tuđe,što i nije pogrešno ako je kvalitativno dobro,ali oni nisu u stanju napraviti ni ekser (čavao) a da valja.

njima je bitna količina a to se vidi iz njihove mnogoljudnosti,oni žive tako i misle tako.ovo su činjenice.

A

AlfaZD

Guest
GROF kaže:
... i još par slikic kako?., se dolazi do kamena za zidanje!!!., naravno!., iz temelja porušeni kuć!

Uploaded with ImageShack.us

a Grofe, kako da ti pošaljem desetak traktora kamenčina, ovakih

dscn0704.jpg

dscn0728.jpg

dscn0747.jpg

makli smo kantun mocire, dužine oko 4m, a bila je 3m široka, kamenčina u njoj brdo
16pokrio_oci.gif

G

GROF

Guest
... e moj Alfa ZD!!!., fala ti za ponudjeni kamen, ma svakako bi dobro to tvoje kamenje došlo., ali vjeruj mi na moju pisanu riječ!., ima ga i kodmene u mojoj Liki - Jezerani na izvoz!!!., po kamenju smo jači i od Cineza!.-

... poštovanje forumašu!; yes21!., pa lipo si me pital za pomoć?!., ali kako da ti odgovorim i pomožem kada je tvoje ime - nik za slanje poruka privatni zblokirano., a nisi mi ostavio broj mobija!., jednostavno ti nemogu odgovoriti!???

aj Bog!., narode moj!., čitamo se ...

G

GROF

Guest
... ej!., Željac!!!., ma fala za slikice., ali male su., pa te molim., kako tebe!., tako! bilo koga znalca??!., da ji poveća
onako kako sam Bog! zapovida., ma lipe su ali premale.-

Bog!., čitamo se ...

Najnoviji postovi

Na vrh