• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,873
ista ko moja od motokultivatora samo kaj sam ja pronašao staru konjsku vadilicu koja je slična tvojoji pripasao je :mrgreen:

G

GROF

Guest
BAGERISTA kaže:
Odmah si ih zaposlio,,,dobar si ti domačin :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Šala,neka,neka svaka čast na poslu....

... lipi pozdrav forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!., kako starim?!., tako i novim! forumašima!

...ma treba delat!., u delu - poslu je spas!., povikaše oni ča odmaraše u debelome ladu - ladovini!!!., a TOČNO!., dobar sam i domaćin., ma trudim se bit!., DOBAR!!!., dok se ne popravim skroz i budem ODLIČAN za pet!!!

...e prijatelju moj; Bagudina!., fala ti ko bratu doneba za pokeljene slikice od plužića za vadit krompir!!!., moj plužić ide u promet tek za dva miseca., i to ne samo jedan., ma idedu obadva!!!., dvaput je dvaput!.-

Bog!., moj narode., čitamo se ...

B

BAGERISTA

Guest
GROF kaže:
BAGERISTA kaže:
Odmah si ih zaposlio,,,dobar si ti domačin :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Šala,neka,neka svaka čast na poslu....

... lipi pozdrav forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!., kako starim?!., tako i novim! forumašima!

...ma treba delat!., u delu - poslu je spas!., povikaše oni ča odmaraše u debelome ladu - ladovini!!!., a TOČNO!., dobar sam i domaćin., ma trudim se bit!., DOBAR!!!., dok se ne popravim skroz i budem ODLIČAN za pet!!!

...e prijatelju moj; Bagudina!., fala ti ko bratu doneba za pokeljene slikice od plužića za vadit krompir!!!., moj plužić ide u promet tek za dva miseca., i to ne samo jedan., ma idedu obadva!!!., dvaput je dvaput!.-

Bog!., moj narode., čitamo se ...

Svaka čast,kega ni sram delat ,ni ga niti sram ist(jesti) :mrgreen:
Onaj koji nije steka radnu naviku do sada ja mislim da ni neče :scratch ,a za tebe se to nemože reč........ 8) tako da samo ti delaj,pa mičemo se i tako nač ovdje,navečer prije odmaranja....... :lol:

A slike od plga za vadit krompir su mrak,kao i sam plug,,,a vidim da je i urod dobar..... :prayer:

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
dsc00224lj.jpg

dsc00233gn.jpg

dsc00234if.jpg

dsc00235mp.jpg

dsc00236f.jpg

dsc00237qt.jpg

dsc00238hw.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
Puknuti meni se čini da ovi dečki samo kamenje premeču gore dole. Ko na golom otoku :lol: :lol:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
puknuti kaže:
Ili grade sklomište :scratch sprema se rat deca , meni smrdi na barut .
A onda ja na more idem preko gorskog kotara :lol:

B

BAGERISTA

Guest
Neki je....čki zid,,vidim ja gradi se kod vas na veliko........izgleda da dečkima ne smeta sunce.... :mrgreen: :mrgreen: :lol:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
BAGERISTA kaže:
Neki je....čki zid,,vidim ja gradi se kod vas na veliko........izgleda da dečkima ne smeta sunce.... :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Ma nje kod njih vruće , to su oni ustvari radili po zimi , ali se od ove vrućine i na slikama snijeg otopio

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
puknuti kaže:
VranicD kaže:
http://img293.imageshack.us/img293/7947/dsc00239p.jpg

htp/img687.imageshack.us/img687/7743/dsc00232xc.jpg

Ebe mu sunce , :scratch bit će posla za zbaliju. :lol:

da obavijestim vaše visočanstvo nije bilo prevelikog i predugog posla,
već je trebalo samo staviti IMG kartice :D

Uči čovjek i naučiti će svaka mu čast!!!

B

BAGERISTA

Guest
puknuti kaže:
BAGERISTA kaže:
Ma nje kod njih vruće , to su oni ustvari radili po zimi , ali se od ove vrućine i na slikama snijeg otopio

E vidiš to sam i ja nešto mislio da bi moglo tako biti :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

G

GROF

Guest
BAGERISTA kaže:

... EJ BEĆARINE!., ma lipo vas je za čitat sve skupa!., i ne samo za čitat?!., svi vaši komentari su orginalni!, izvorni!, neponovljivi!, svakako dobro došli i samo dajte!., /a je nas sunce spržilo?!., onda se vrućina i žedj ublažava sa vinom-gemištom., a u vinu je ISTINA MOJ NARODE!/ ...

TOČNO!., ma zid je i veše negoli jebački!., ali delat se mora dok je lipo vrime., a kod nas u Liki jedva se dočeka lipo vrime., a kad se dočeka? onda se dela!., KI DELA??? a sunce najmanje smeta!!!

zbalija!., fala za popravljene slikice!!!
VranićD!., rodjo fala za keljenje slikic!!!
Puknuti!., kakova je prilika na kraju se neće niti moć rastat bez zrana baruta!!!
muhaničar-e!., samo ti dojdi., ma i ti si orginalan!., ti ćeš ložit oganj-vatru za pečenje!.-

... očekujem da bi brat pečenjaru trebal podjesen završit!., moraćemo pečene i kuvane Ličke - Jezeranske delicije isprobat!!!., neki od nas forumaša biće ugošćeni., a svakako najbolji komentar ili zeka-peka nagradjena nezaboravnim izletom u našu Liku!!!...

Bog! moj narode!., čitamo se ...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,695
GROF kaže:
muhaničar-e!., samo ti dojdi., ma i ti si orginalan!., ti ćeš ložit oganj-vatru za pečenje!.-
A za drugi posel ti ni nisam kad mi ruke smetaju za posel ;) :lol:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
GROF kaže:
... očekujem da bi brat pečenjaru trebal podjesen završit!., moraćemo pečene i kuvane Ličke - Jezeranske delicije isprobat!!!., neki od nas forumaša biće ugošćeni., a svakako najbolji komentar ili zeka-peka nagradjena nezaboravnim izletom u našu Liku!!!...

Bog! moj narode!., čitamo se ...
Ako treba sret , sret ćemo... samo da se ličke janjetine namezimo .

yzf ico

Član
Tu od
12 Velj 2009
Poruka
117
evo konačno došao do interneta... pozdrav Grofu i njegovom bratu. bili smo u prolazu pa smo navratili. ljepo nas ugostili hvala još jednom. kod grofa se radi punom parom i za svaku pohvalu to se zida,drva se kalaju,projektiraju kalači.prikolice traktori,radiona puna svega,sve uredno ma čudo jedno i za svaku pohvalu. ljepi pozdrav i do ponovnog susreta

B

BAGERISTA

Guest
Nema šale nači kod njih,,,,dela se punom parom.... :mrgreen:

Oče bit koja slika..............

G

GROF

Guest
yzf ico kaže:
evo konačno došao do interneta... pozdrav Grofu i njegovom bratu. bili smo u prolazu pa smo navratili. ljepo nas ugostili hvala još jednom. kod grofa se radi punom parom i za svaku pohvalu to se zida,drva se kalaju,projektiraju kalači.prikolice traktori,radiona puna svega,sve uredno ma čudo jedno i za svaku pohvalu. ljepi pozdrav i do ponovnog susreta

... lipi pozdrav mojim dragim forumašima kadi god bili i ča god delali? iz moje Like - Jezeran!

.,e moj ico!., lipo te za čitat i prijatelja imat!., fala tebi na posjeti i dobrome društvu., čašćenje je bilo skromno, ali od srca i iz dubine duše!., vrata moga skromnoga doma otvorena su za sve ljude dobre volje i duše!!!

.,zbalija!., fala za ključanje teme o prodaji plužića!., "grofica" plužić - iskapač krompira prodala!!!

.,BAGERISTA!., slikica ima dosta o svemu i svačemu iz moje kuinje., obećavam čim malo stane razno-razni posal - delo i uvatim ljude od zanata ki razumidu keljenje slikic bolje odmene!., keljit ćemo ji!!!., ma neka narod i svit gljeda lipotu i divotu., zeku - peku!.-

Bog!., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,873
Kolega GROF,
gledam slikice tvoje zelene grofice pa primjetih da grofica nije zglobni traktor.
Jel bilo teško priviknuti se na njega pošto si godinama imao zglobne tomice (inače stroj je zakon) i kako da si se odlučio na njega?
I sam sam ljubitelj manjih traktorića.
Išao sam jučer ujutro kroz tvoj kraj ali nisam imao vremena da stanem jer sam bio u gužvi,možda drugi put.

Najnoviji postovi

Na vrh