BAGERISTA kaže:Odmah si ih zaposlio,,,dobar si ti domačin :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Šala,neka,neka svaka čast na poslu....
GROF kaže:BAGERISTA kaže:Odmah si ih zaposlio,,,dobar si ti domačin :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Šala,neka,neka svaka čast na poslu....
... lipi pozdrav forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!., kako starim?!., tako i novim! forumašima!
...ma treba delat!., u delu - poslu je spas!., povikaše oni ča odmaraše u debelome ladu - ladovini!!!., a TOČNO!., dobar sam i domaćin., ma trudim se bit!., DOBAR!!!., dok se ne popravim skroz i budem ODLIČAN za pet!!!
...e prijatelju moj; Bagudina!., fala ti ko bratu doneba za pokeljene slikice od plužića za vadit krompir!!!., moj plužić ide u promet tek za dva miseca., i to ne samo jedan., ma idedu obadva!!!., dvaput je dvaput!.-
Bog!., moj narode., čitamo se ...
VranicD kaže:http://img293.imageshack.us/img293/7947/dsc00239p.jpg
htp/img687.imageshack.us/img687/7743/dsc00232xc.jpg
Ebe mu sunce , :scratch bit će posla za zbaliju. :lol:VranicD kaže:http://img715.imageshack.us/img715/8031/dsc00224lj.jpg
htp://img341.imageshack.us/img341/8963/dsc00238hw.jpg
puknuti kaže:
puknuti kaže:
BAGERISTA kaže:Neki je....čki zid,,vidim ja gradi se kod vas na veliko........izgleda da dečkima ne smeta sunce.... :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Ako treba sret , sret ćemo... samo da se ličke janjetine namezimo .GROF kaže:... očekujem da bi brat pečenjaru trebal podjesen završit!., moraćemo pečene i kuvane Ličke - Jezeranske delicije isprobat!!!., neki od nas forumaša biće ugošćeni., a svakako najbolji komentar ili zeka-peka nagradjena nezaboravnim izletom u našu Liku!!!...
Bog! moj narode!., čitamo se ...
yzf ico kaže:evo konačno došao do interneta... pozdrav Grofu i njegovom bratu. bili smo u prolazu pa smo navratili. ljepo nas ugostili hvala još jednom. kod grofa se radi punom parom i za svaku pohvalu to se zida,drva se kalaju,projektiraju kalači.prikolice traktori,radiona puna svega,sve uredno ma čudo jedno i za svaku pohvalu. ljepi pozdrav i do ponovnog susreta