• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
mtd001 kaže:
Kolega GROF,
gledam slikice tvoje zelene grofice pa primjetih da grofica nije zglobni traktor.
Jel bilo teško priviknuti se na njega pošto si godinama imao zglobne tomice (inače stroj je zakon) i kako da si se odlučio na njega?
I sam sam ljubitelj manjih traktorića.
Išao sam jučer ujutro kroz tvoj kraj ali nisam imao vremena da stanem jer sam bio u gužvi,možda drugi put.

... lipi pozdrav forumašu; mtd001!!!

., e sada si me nasmijal do suz!!!., grofica se zove frizerski salon od moje ženice!!!., e dobar si! ...

., a moj trakorić je tomo vinković iz stare tvornice!., ali samo od drugoga gazde pa se zove PRIMA!!!., zelenko!., točno ni zglobni., već je takozvani fiksni!., tj. nakrićedu mu se prednji kotači., i točno je!, teško sam se privikal na njega jer je sasvim nešto kontra od svega onoga ča sam imal od tomica do sada., oću pisat svi odreda su bili zglobni, a bilo ji je pet donjega., on je šesti u mom dvoru!!!., odlučil sam se zanjega iz razloga da malkice PROBAM i nešto drugačijega., a dosta sam i SAM sa dečkima iz tvornice koval po njemu!!!...
... kada budeš u prolazu?., svakako navrati., bićeš ko i svi meni dragi forumaši dragi gost!!!., KRUVA I VODE ima uvik!., ma moram se malo šalit!., ...

aj Bog!., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,873
A i lopate... :lol: :lol:
Vidio sam da s desne strane kod naljepnice za primu piše grofica.
Pozdrav

B

BAGERISTA

Guest
GROF kaže:
mtd001 kaže:
Kolega GROF,
gledam slikice tvoje zelene grofice pa primjetih da grofica nije zglobni traktor.
Jel bilo teško priviknuti se na njega pošto si godinama imao zglobne tomice (inače stroj je zakon) i kako da si se odlučio na njega?
I sam sam ljubitelj manjih traktorića.
Išao sam jučer ujutro kroz tvoj kraj ali nisam imao vremena da stanem jer sam bio u gužvi,možda drugi put.

... lipi pozdrav forumašu; mtd001!!!

., e sada si me nasmijal do suz!!!., grofica se zove frizerski salon od moje ženice!!!., e dobar si! ...

., a moj trakorić je tomo vinković iz stare tvornice!., ali samo od drugoga gazde pa se zove PRIMA!!!., zelenko!., točno ni zglobni., već je takozvani fiksni!., tj. nakrićedu mu se prednji kotači., i točno je!, teško sam se privikal na njega jer je sasvim nešto kontra od svega onoga ča sam imal od tomica do sada., oću pisat svi odreda su bili zglobni, a bilo ji je pet donjega., on je šesti u mom dvoru!!!., odlučil sam se zanjega iz razloga da malkice PROBAM i nešto drugačijega., a dosta sam i SAM sa dečkima iz tvornice koval po njemu!!!...
... kada budeš u prolazu?., svakako navrati., bićeš ko i svi meni dragi forumaši dragi gost!!!., KRUVA I VODE ima uvik!., ma moram se malo šalit!., ...

aj Bog!., čitamo se ...

A nič,ako pasan po tvojen kraju može barem jedno šišanje,,,nije bitno kako,, može kako i ovcu......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jeli grofica,,dala nešto za reklamiranje,,,,, :lol: :lol:

Hehe,mala šala,,,vidim piše se o tom tvom traktoru na veliko,,,,neka neka,,samo da on služi dobro,a za priviknut se to je manji problem... 8) :D

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,573
Bok Grofe
Plužić je kolko znam prodan. Evo kaj znači dobro spakirati proizvod. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
Ili ti ga kako se kaže,,,promovirat na pravi način............ :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
A fala bogu,mi kao nismo da se malo :partyman:

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
dsc00256.jpg

dsc00257.jpg

dsc00258z.jpg

dsc00269zd.jpg

dsc00270xd.jpg

dsc00271x.jpg

dsc00261o.jpg

dsc00262nb.jpg

G

GROF

Guest
... lipi pozdrav forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!!!

ej!., forumski prijatelju Zbalija fala za pokeljene slikice!

ej!., rodjo Vraniću fala za pokeljene slikice!!!., ma neka narod i svit vidi kako se mi u našoj - mojoj Liki - Jezerani borimo - grijemo sa drvi usred leta., kako je lipo napisal? naš nadasve vrdini član firemanpetar!., grijedu drva nekoliko puti dok se nenaložidu - nezapalidu u peći.-
- evo imamo par slikic sa spremanja - vožnje drv, ča su se posušila na lipome suncu., pa se vozidu spremit za ljutu Ličku zimu!., i eto ti na!, ne lipe izreke za kršne Ličane kako su oni dobri ljubavnici!., čitaj; /jeb...!/., ONO???., pol godine se jeb... sa snigom u zimi., a druge pol godine se jeb... sa drvi!!!., pa sad ti reci da oni nisu pravi jeb...?!!!
- par slikic sa tehničkog pregljeda poljoprivredni traktora u Križpolju!., uz sve traktore i moj zelenko ponosno pozira sa prikolicom., ono!, i pregledač iz tehničkoga pregljeda malo ostal zatečen., od 150 i malo traktora., jedino moj traktor ima prikolicu!!!???
- ovo malo ja ponosno poziram sa uvučenim pivskim trbuščićem dok me ćer slika! hehehehe., i dok se ja ono malo namestim gotova slikica!., aj u piku-miku!...
- i cukar za kraj!., došal cipač iz tvornice sa remonta - kemijanja - izboljšanja - ugradnje veće sikire i dodatnoga rezervara - hladnjaka za hladjenje hidrol-ulja, te razno - razni sitnica., biće više slikic samo da se uvati slobodnog vremena za zeku - peku!!!., e moj rodjo Vraniću!., kotebe će cipač doživit pravo vatreno kršćenje!!!., priredi samo vatrene vode!!!.-

., aj Bog!., čitamo se ...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,374
Veliš tehnički, Grofe. A ja mislil da ste i vi bili na prosvjedima :D

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
U PM sami trokuti :lol: , bojim se da bude druge godine trebalo i vartogasni aparat u traktoru :scratch

G

GROF

Guest
darkohittner kaže:
i jedna fotka za Grofa nije me još vidio sa kratkom kosom.....

... ej!., fala Darke za slikicu!!!., ma lip si TI i tako zbrijan!!!., ali, ali, ona tvoja ČUPA - GRIVA bila je zakon i orginal!!!., pusti je neka ponovo raste., ono je šteta i grijota neimat?!., i ja pušćam kose., čitaj; ČUPU - GRIVU., rekli bi mi Ličani., odma čim idem u penziju!!!...

... ma moj ZJ!., čovik bi se na tebi skroz na skroz prevaril!, ono., na prvi dojam bi pomislil da si ti neki miran čovik ko janješce., a u biti?!., u tebi se krije pravi pravcati Lički VUK!!!., ti si pravi buntovnik i prosvjednik!!!., sigurno si i ti bil sada na prosvjedima???., pa onda to iz svoga iskustva misliš da smo i mi - ja /moja malenkost/ prosvjedovali!.,hehehe
Mi u Liki kada treba prosvjedovat odma uzimljemo naoružanje., kada ni vatrenog?., ladno je uvik u pripremi i pri ruki., onda nima zeke - peke!., već se ide na prvu i drito u glavu!!!., pa ka to glava bila???...

... ej! prijatelju puknuti!., u pravu si., rekal mi ovaj jedan rodjo iz tehničke službe - pregljeda., za iduću godinu svi traktori moradu imat zaštitne lukove - okvire, rotirke, vatrogasne aparate, i još kojekakovi sitnic,..., pa ki voli nek izvoli!.-

aj Bog!., čitamo se ...

G

GROF

Guest
... evo da se i ja malo pofalim sa cipačem drva ki je bil na izboljšanju u tvornici traktora!., o čemu se dela?., imal je premalu količinu hidro-ulja ko se brzo grijalo., pa smo mu dodali jedan ladnjak sa strane da se dobije veća količina hidro-ulja i bolje ladjenje istoga, pojačali smo sikiru i sad to izgljeda ovako., evo VAM nekoliko slikic pa raspalite po komentari!!!

dsc00284m.jpg

dsc00286b.jpg

dsc00287r.jpg

dsc00288ps.jpg

dsc00292x.jpg

dsc00293e.jpg

dsc00283g.jpg

dsc00282f.jpg

dsc00281gs.jpg

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Ovo ima da ga hladi, pazi sad da se ne smrzne ulje. :D Eh, šalim se :D
Ovo izboljšanje mora da je bilo skupo? :?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
A gdje je ventilator ?- i krvragu više , cugni si nekaj kad drugi put ideš slikat ... tresu ti se ruke 8)

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
A ja sam prošli put studirao, pa šta ljudi to istovaraju? :scratch
E sad znam :lol:

dsc00262nb.jpg

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,873
puknuti kaže:
A gdje je ventilator ?- i krvragu više , cugni si nekaj kad drugi put ideš slikat ... tresu ti se ruke 8)
Ma to ti je puhala bura taj dan ..... :lol: :lol:

B

BAGERISTA

Guest
Nebi mu loše stajao jedan ventilator,,,još bi bolje hladio ulje,,,i malo mu napravi neku mrežicu,,čisto da ti koja kalotina (cijepanica)ne probije hladnjak.jer vijerojatno nije koštao malo taj hladnjak.....ostalo bez greške i jako ljepo iskonbinirano..... :mrgreen: :mrgreen: 8)

Jedan prijatelj ima konbinirku,,ko i moja samo šta je serija nazad i nema hladnjak ventilator,,,jer je postavljen na drugom mijestu,,,i mora kad radi čekićem hladit dosta u poslu,,a čim se ulje ugrije gubi snagu.................. :?

Najnoviji postovi

Na vrh