G
GROF
Guest
mtd001 kaže:Kolega GROF,
gledam slikice tvoje zelene grofice pa primjetih da grofica nije zglobni traktor.
Jel bilo teško priviknuti se na njega pošto si godinama imao zglobne tomice (inače stroj je zakon) i kako da si se odlučio na njega?
I sam sam ljubitelj manjih traktorića.
Išao sam jučer ujutro kroz tvoj kraj ali nisam imao vremena da stanem jer sam bio u gužvi,možda drugi put.
... lipi pozdrav forumašu; mtd001!!!
., e sada si me nasmijal do suz!!!., grofica se zove frizerski salon od moje ženice!!!., e dobar si! ...
., a moj trakorić je tomo vinković iz stare tvornice!., ali samo od drugoga gazde pa se zove PRIMA!!!., zelenko!., točno ni zglobni., već je takozvani fiksni!., tj. nakrićedu mu se prednji kotači., i točno je!, teško sam se privikal na njega jer je sasvim nešto kontra od svega onoga ča sam imal od tomica do sada., oću pisat svi odreda su bili zglobni, a bilo ji je pet donjega., on je šesti u mom dvoru!!!., odlučil sam se zanjega iz razloga da malkice PROBAM i nešto drugačijega., a dosta sam i SAM sa dečkima iz tvornice koval po njemu!!!...
... kada budeš u prolazu?., svakako navrati., bićeš ko i svi meni dragi forumaši dragi gost!!!., KRUVA I VODE ima uvik!., ma moram se malo šalit!., ...
aj Bog!., čitamo se ...