• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
mtd001 kaže:
Grofe,zašto ne napraviš nastavke na stranice da ti stane sve žito :scratch
Treba to onda netko i vuć :mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
GROF kaže:
BAGERISTA kaže:
Ljepo vas je vidit sve na kupu,,,,,dali je prinos bio zadovolajvajuč................. 8)

... pozdrav lipi forumašima najboljega poljoprivrednoga-foruma!

., nima me nekoliko dan jer me ponovo zeka tehnika 21. stoljeća!., e jezem joj tehniku., kud nevalja obični kur.. od kompijutera., tud nevalja ni ono gov*o od lapatopa, tako da., Marfi se nastanil kodmene,...

., e, da forumašu moj BAGERISTA ima nas uvik, uglavnom puno kada netreba niš delat., a kada treba delat?., e onda uvik težakov fali., težakov nigdi ni za lik!.-., a prinos?., da PRINOS - ROD!!!., ma ROD je bil odličan!!!., posijali smo manje od jedne vriće i pol., a dobili smo 15 vrić., svakako moram napomenut., u voj sidbi od jačmena bila je voda i to do pol komada., čitaj njive, a voda izvire kada je kišno vrime na samome početku komada i teče lipo po sred sredine., tako da!!!., fala HRVATSKOJ VODOPRIVREDI!., /NISU OČISTILI KANALE I PONORE JEZERANSKE JERUGE!/., TAKO DA SMO više negoli ZADOVOLJNI sa RODOM!., bacil sam samo neku vriću umjetnog djubra i to odma kada smo sijali žito., i to je to., bez ikakovoga špricanja i kojekakovi kemijanja!... :prayer:

., dok nis zaboravil., a volim jako zaboravljat!., najiskrenije se zahvaljujem našeme mladome i nadasve vridnome forumašu Alenu iz Bjelovara ki mi je puno i nesebično pomogal oko sijanja žita - jačmena i umjetnoga djubra., ON me je putem mobija navodil kako ću sijat sa onom jeb... sijačicom ča sam kupil ve godine., i da ni bilo savjeta Alena?!., ma bilo bi zrnja i djubra na tri njive još posijano., ma baca rasipač ko lud., pogotovo kada se doda još malo gasa da se bržije preleti komad., mislim njiva NE???!..., Alene!., zval sam te na mobi da ti se i usmeno zafalim i da te počastim sa cugom u tvome Bjelovaru., ali., uvik taj jebeni ALI., mobitel ti je privremeno iskopčan., tako da???!., jopet sam svu vu tehniku jeb.. uzduž i popriko!., aj se javi kada uvatiš vremena? jer ono čašćenje vredi i za ubuduće kada dojdem u tvoj grad?!.- :drinkers:

., forumašu mtd001!., postavil si pitanjce!., zač nenapravim nastavke na stranice prikolice???., ZAČ?., pa zabadav!., nimam novac., iako je ta stavka već razmatrana nekoliko puti., ali sabor sa premijerkom moga DVORA nikako da donese konsenzus o realizaciji novčanih sredstava., o dugoročnom ulaganju u obrtna sredstva!!!.,hehehehe,... ma moram se i sam smijat,... :lol:

., a sada ćete vidit slikice iz proizvodnoga programa svih mogućih i nemogućih piz......!.-

., aj Bog!., čitamo se ...

Pozdrav GROFE...

Vidim da te ti kompijuteri nešto neče,,,ali nišpta zato bitno je da se ti javiš svako toliko.....
Evo ja nešto radim na traktoru doma,,freni(kočnice) me žderu,,,ali riješit čemo,,pa malo oko brajdi dela šprica još jednom,,,i bacija sumpera,,,ujutro kod prijatelja i sebi u ulike da malo pokopamo s mojom malenkosti,,,kopačicom,,,tako da če bit slika,,,u mojoj temi da se ne ljute naši glavni urednici.........

Tako da se stavno nešto dela,,,i moram malo izvadit i svojeg mercedesa iz špilje,Čitaj (FIĆO) :lol: :lol: ma kakav mercedes nije mu ni do koljena,pa malo poslikat,,di smo tlakavce napravili,,,,ali bit če neč od nas kako se reče poli mene.........

POz tebi ,GROFE,,i da ne zaboravim MTD001... :mrgreen: :mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,911
Ma nisi jedini,to je pila...uh što dobro izgleda
Bagerista,taj je iz tvog kraja

B

BAGERISTA

Guest
puknuti kaže:
mtd001 kaže:
Ma on to i ne osjeti :mrgreen:
Tko , GROF ?- :mrgreen: on bi rekao samo sipaj , al' bi to škripalo .. :shock:

mtd , poglej finog stroja ..sline mi idu
http://www.njuskalo.hr/transport-pretov ... as-1516952

Ovom čovijeku sam ja prodo kamion eurocargo 2006god,,,čoviek baciaja sanduk i napravija nadogradnju,,,maltene može dič isti takav na sebe i odvest ča.........

To je u našim krajevima,,,,ima dosta strojeva,,ali ima i loše robe koju donese od preko pofarba rđu i naljepi naljkepnice i gas,,,,ode uvijek neko nešto uzme,,,,,,,,,,,,,ovo je uredu jer se vidi na slici,,,ali je vijerovatno neko uzeo nešto od njega pa mu je dao to plus donaplata,,,,jer znam da se s njim može dogovorit sve............

Ja kad sam gleda malčer,,,prije nego sam uzeja ovaj,,,ima je par,,,ali totalno poderani,,,noževi pola fale pola je istrošeno a cijena paprena,,,,,,,,,,,,,ali opet ču ponovit,,,svaka roba ima svog kupca,,,,pola je svijeta za prodat a pol za kupit.. 8)

B

BAGERISTA

Guest
mtd001 kaže:
Ma nisi jedini,to je pila...uh što dobro izgleda
Bagerista,taj je iz tvog kraja

je dobro se znamo,,,možda i predobro...........
Ja nisam htio kupit od njega ni prešu ni malčer,,,,prešu uzeo kod žagara,,,,,,,,,sesvetski kraljevac,,,duplo manje i 80% bolja roba..

B

BAGERISTA

Guest
Istina,,,kažem ovo je mora neko donest pod račun za drugo,,,jer nebi on to kupio da proda kasnije,,,mala mu je zarada,,ali vijerojatno je dobro pazario,,,,,,,,,,,,a neka čovijek je trgovac i to mogu ti reč jak,,,,prvo kad dođeš kod njega u žicu,,imaš šta i vidit,,,a kuča da ne govorim,,,u tom poslu je jako jako dobar,,,i uvijek i dovede i proda,,,,,kažem ne izgubi se on..........

Ali stroj je do jaja :lol: :lol: :lol:

G

GROF

Guest
., evo moj narode par slikic maloga izvornoga traktora tome!!!., stara serija u novome izdanju po narudžbi i to;
tt-821., motor 21 ks iz Srbije., srbijanskoga proizvodjača., nekadašnji 21.maj., a ovaj motorić je licenca lombardinija!
., znači stari model sa par nekakovi izboljšanja.-

dsc02215o.jpg

dsc02216p.jpg

dsc02217m.jpg

dsc02218g.jpg

dsc02224qg.jpg

G

GROF

Guest
..., evo još par slikic maloga prča!!!., pa neka narod i svit gljeda toga maloga prča-švrću kaj je tukal po celoj bivšoj yugi., a i šire kod suseda 30 i malo godin., a i dan - danas još buči, zvrnda, nabija, dimi, dela,... /uvik je jedanko ružan i lip zajedno!., uvik ga jednako volidu i nevolidu tako isti i tako različiti ljudi DOBRO JIM BUDI!/.-

dsc02215o.jpg

dsc02225ou.jpg

dsc02226y.jpg

dsc02219wy.jpg

dsc02220s.jpg

G

GROF

Guest
..., to je to!., voga reda i puta., ima ji još jako puno, puno, puno., svaki komentar je dobar komentar!

dsc02222n.jpg

dsc02223ti.jpg

dsc02217m.jpg

Bog!., moj narode., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,911
Tu se nema što reći,slike govore same za sebe

G

GROF

Guest
puknuti kaže:
mtd001 kaže:
Ma on to i ne osjeti :mrgreen:
Tko , GROF ?- :mrgreen: on bi rekao samo sipaj , al' bi to škripalo .. :shock:

..., ej puknuti!!!., pa ja uvik divanim., daj metni, daj me pusti, daj siplji, daj toči, ..., a ča bi škripalo?., nač si misli u svojoj pametnoj glavici?!!!., jer kodmene uvik, često, dosta, nekada i previše ŠKRIPLJE u mojoj umjetničkoj nogi!!!., ako si nato mislil., e jebat ga., škripi li škripi., ali barem više ne boli!!!... :mrgreen:

., aj Bog!., za noćas je dosta i previše, mislim voga pisma i štorije., čitamo se neki drugi dan kada popravim vu kramu od tehnike!., /koda ji deladu u Bjelovaru!,hehehe,..., mislim kompijutere!/...

P.S., fala doneba mom rodji VanicD na keljenju slikic i na posudjenome kompijuteru kako bi vam se mogal javit!!!

G

GROF

Guest
., pozdrav lipi forumaši!

Veliki pozdrav u Bjelovarski kraj dragome forumašu i mome prijatelju ddalibor-u!., prijatelju, evo i ovim putem ti se ovako javno zafaljujem na dobrome društvu i čašćenju., na tvojoj predivnoj, dragoj i mladoj obitelji koja me je ugodno dočekala i počastila svojom dobrotom, ljubaznošću i prisutnošću!., pa fala VAM svima skupa!!!., čekam Vas u mome kraju-ličkom zavičaju - Jezerani!!!
.,p.s., onu polugu-štanjgu ili kako se već zove??? od hidraulike traktora tome sačuvaj., imam jednoga prijatelja pa mu budemo darovali!!!..., svakako, dok nis zaboravil., daj slikice roto-kosilice od traktora tome; tt.-

., aj Bog!., lipi pozdrav, čitamo se ..., bude noćas još slikica!!!...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Prijatelju Grof.
Ovaj mali 420 na slikama je jako uzak, vidim da nema produžetke. Zašto je napravljen bez toga? Koliko sad košta ovaj traktor? Več si nekad rekao za cjenu u bivšim dojče markama iz onih zlatnih vremena- 80ih. Ja sam tu cjenu zaboravil, pa ako znaš, napiši. Da bi mogli usporedit malo.

G

GROF

Guest
firemanpeter kaže:
Prijatelju Grof.
Ovaj mali 420 na slikama je jako uzak, vidim da nema produžetke. Zašto je napravljen bez toga? Koliko sad košta ovaj traktor? Več si nekad rekao za cjenu u bivšim dojče markama iz onih zlatnih vremena- 80ih. Ja sam tu cjenu zaboravil, pa ako znaš, napiši. Da bi mogli usporedit malo.

... prijatelju firemanpeter!

., točno u pravu si!., ovaj mali malac! uzak je skroz, tj. maksimalno je sužen., iz razloga da se vidi koliko traktorić more bit maksimalno sužen., a more se sa produžetcima ili takozvanim krutim produžetkom osovine raširiti do maksimalno 120 cm., traktorić košta ko nekada., možda čak nešto i jeftinije, iako ima dosta noviteta dodati., cijenu neću ovdeka javno iz razloga što poneki smišni ljudi zloupotrebe ili zlorabe moju iskrenost., jer ako sam pošten i iskren., nis budaletina naivna!!!., a točnu cijenu koštanja mogu ti javiti na p.p., lipi ti pozdrav!...

., e moj forumašiću puknuti!!!., ma lipo si ti napisal da je baš nekak mali., pa to je apsolutno točno., a jeb.. ga i ja sam MALI., ono!., mali sa malim., pa moram živit koda sam velik., recimo ko ti!!!., da nebi bilo zabune i smija u bradu., ma odma ću i pojasnit; ja sam mali rastom sa malim traktorićem., i moj traktorić je mali., istina i Bog! malkice veći od vog maloga!!!,... hehehe,... :lol:

., rodjo moj VranicD., fala ti doneba na trudu, muki keljenja vi predivni slikic iz naše tvornice - kovačije traktorića.-

Bog! moj narode, slikic će bit još., ma neka narod i svit vidi svu tu izvornu kovačiju!!!

Na vrh