• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Grofe sa čim ti ljudi rade. Stolcom, čekićem i cigaretom. A zakon o zabrani pušenja na radom mjestu :lol: :lol:

Uploaded with ImageShack.us

G

GROF

Guest
muhanicar kaže:
Grofe sa čim ti ljudi rade. Stolcom, čekićem i cigaretom. A zakon o zabrani pušenja na radom mjestu :lol: :lol:

... hehehe!., ma moj forumski prijatelju ti mene očito voliš nasmijavat!!! :lol: ., ma neznam ni sam od voga nabrojenoga kadi si to vidil???., kakov te stolac spopal, cigara, batić,... aj se nu malo bolje zagljedaj!., ma mislim kad se bolje zagljedaš da to niš od navedenoga neš vidit???!... :mrgreen:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
GROF kaže:
aj se nu malo bolje zagljedaj!., ma mislim kad se bolje zagljedaš da to niš od navedenoga neš vidit???!... :mrgreen:
Imaš ti Grofe prav. I sam se ponekad pitam kud ponekad gljedam ;)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Deca , krivo ste vidjeli ..cigareta , stolica , čekić... to je zavjera protiv ove manufakture
96928306_3b4fe.jpg

G

GROF

Guest
muhanicar kaže:
GROF kaže:
aj se nu malo bolje zagljedaj!., ma mislim kad se bolje zagljedaš da to niš od navedenoga neš vidit???!... :mrgreen:
Imaš ti Grofe prav. I sam se ponekad pitam kud ponekad gljedam ;)

... ETO VIDIŠ!., ma upravo ti to pišem., ma sve ustvari sa ke strane gljedaš?., vara oko., vara slika., a da vu blesavu tehniku ni ne spominjem!!!., ej!., forumski prijatelju; muhanicar!., svaka ti čast na orginalnosti., i svakako, fala ti na razumjevanju, nebi volil ni za živu glavu da ki ima u vom blesavom vremenu problema zbog mene., nadam se i verujem da si me i sada razumil ča sam til pisat?!., fala ti!!!

., rodjo VranicD fala doneba za keljenje slikic!

.,aj Bog!., čitamo se., dok nepokeljidu i druge slikice?!

B

BAGERISTA

Guest
E grofe,,,,baš ovakav nosač trokuta imam i ja sviđa mi se jer možeš skinut i stavit kad god ti treba........,,,,ajme šta stavljaš slike,,,svaka čast na slikama...... 8)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
GROF kaže:
nadam se i verujem da si me i sada razumil ča sam til pisat?!., fala ti!!!
Razumio ja tebe i prvi put samo... :madmana:

puknuti kaže:
Deca , krivo ste vidjeli ..cigareta , stolica , čekić... to je zavjera protiv ove manufakture
Puknuti još ovde ubaci šelnu i moje srce bu na mestu :supz:

Uploaded with ImageShack.us

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
muhanicar kaže:
Puknuti još ovde ubaci šelnu i moje srce bu na mestu :supz:
Dok ne uhvatim vremena bum te probao razuvjeriti , tu želne ne treba jer je to povrat :mrgreen:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Nije ti uspjelo.
Jedino ako je unutra zrak :scratch

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
muhanicar kaže:
Nije ti uspjelo.
Vidi sada, ako ne valja ide natrag u radionu :mrgreen:
Ako treba može da proradi :lol: 8)
slika1_a5128.jpg

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
nije to ništa , ako treba možemo na pun gas
29qazo8.gif

Sad mogu ovi naši TV-jci vidjeti gdje počme pucati od vibracije ...samo dođite tu nakom jedno 500 sati rada :lol:
cccc_b54c7.gif

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
GROF kaže:
., pozdrav lipi forumaši!

Veliki pozdrav u Bjelovarski kraj dragome forumašu i mome prijatelju ddalibor-u!., prijatelju, evo i ovim putem ti se ovako javno zafaljujem na dobrome društvu i čašćenju., na tvojoj predivnoj, dragoj i mladoj obitelji koja me je ugodno dočekala i počastila svojom dobrotom, ljubaznošću i prisutnošću!., pa fala VAM svima skupa!!!., čekam Vas u mome kraju-ličkom zavičaju - Jezerani!!!
.,p.s., onu polugu-štanjgu ili kako se već zove??? od hidraulike traktora tome sačuvaj., imam jednoga prijatelja pa mu budemo darovali!!!..., svakako, dok nis zaboravil., daj slikice roto-kosilice od traktora tome; tt.-

., aj Bog!., lipi pozdrav, čitamo se ..., bude noćas još slikica!!!...
Prijatelju hvala na lijepim i iskrenim pozdravima...naravno vidjet ćemo se u tvojoj Lici...doći po dobrog ličkog krumpira :D :D
hidraulika je na mjestu na kojem sam ti ju i pokazao, neće nikuda, čeka tebe.....
stavljam sliku roto kosilice..

pozdrav forumaši!!!

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189

prijatelji, što mislite o ovom plugu za tt830, jel netko ima takav i kako se pokazao u oranju?

G

GROF

Guest
ddalibor kaže:

prijatelji, što mislite o ovom plugu za tt830, jel netko ima takav i kako se pokazao u oranju?

... prijatelju ddalibor!., taj i takov plug je dobar., ima ga moj brat na traktoru tomi tt-826., jedino je njegov dvobrazdni 8 coli., a ovaj tvoj sa slikice je jednobrazdni, ali isto 8 coli., taj plug je slovenske proizvodnje firme; Batuje iz kraja "70.-seti i početkom "80.-seti godina prošloga stoljeća., dobar je!!!., /svakako odličan i najbolji pogotovo ako košta malo ili ako je nekakov DAR!/., ORE ODLIČNO I DOBRO SLAŽE BRAZDE., ima jedino problema sa zaoravanjem biljnog ostatka iz razloga ča je dosta nizak., si me razumil?!...
., svakako VAS čekam kodmene u mojoj LIKI - Jezerani!, ima krompira!!!

... rodjo VranicD!., fala doneba na vridnom, ažurnom, odgovornom, iskrenom keljenju ovi slikic proizvodnje traktora i razno - razne gvoždjurije, alata za poljoprivredu!., svakako čekam još keljenja slikic!...

., točno prijatelju ddalibore!., pomalo se dugoisčekivani cikular za rezat drva privodi kraju!.-

., forumski prijatelju! BAGERISTA!., ma svakako fala i tebi na podršci i dobrim vibrama ke nam daješ i upućuješ preko ovi kompijutera dok lipo keljiš svoje slikice i pišeš iskrena, poštena štiva i razno - razne štorije!., fala ti dobri čovječe!., FALA!!!...

., aj Bog! moj dragi narode čitamo se ...

BOG! BLAGOSLOVIL HRVATSKU!

Na vrh