Grofe sa čim ti ljudi rade. Stolcom, čekićem i cigaretom. A zakon o zabrani pušenja na radom mjestu :lol: :lol:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
muhanicar kaže:Grofe sa čim ti ljudi rade. Stolcom, čekićem i cigaretom. A zakon o zabrani pušenja na radom mjestu :lol: :lol:
... hehehe!., ma moj forumski prijatelju ti mene očito voliš nasmijavat!!! :lol: ., ma neznam ni sam od voga nabrojenoga kadi si to vidil???., kakov te stolac spopal, cigara, batić,... aj se nu malo bolje zagljedaj!., ma mislim kad se bolje zagljedaš da to niš od navedenoga neš vidit???!... :mrgreen:
muhanicar kaže:
Razumio ja tebe i prvi put samo... :madmana:GROF kaže:nadam se i verujem da si me i sada razumil ča sam til pisat?!., fala ti!!!
Puknuti još ovde ubaci šelnu i moje srce bu na mestu :supz:puknuti kaže:Deca , krivo ste vidjeli ..cigareta , stolica , čekić... to je zavjera protiv ove manufakture
Prijatelju hvala na lijepim i iskrenim pozdravima...naravno vidjet ćemo se u tvojoj Lici...doći po dobrog ličkog krumpiraGROF kaže:., pozdrav lipi forumaši!
Veliki pozdrav u Bjelovarski kraj dragome forumašu i mome prijatelju ddalibor-u!., prijatelju, evo i ovim putem ti se ovako javno zafaljujem na dobrome društvu i čašćenju., na tvojoj predivnoj, dragoj i mladoj obitelji koja me je ugodno dočekala i počastila svojom dobrotom, ljubaznošću i prisutnošću!., pa fala VAM svima skupa!!!., čekam Vas u mome kraju-ličkom zavičaju - Jezerani!!!
.,p.s., onu polugu-štanjgu ili kako se već zove??? od hidraulike traktora tome sačuvaj., imam jednoga prijatelja pa mu budemo darovali!!!..., svakako, dok nis zaboravil., daj slikice roto-kosilice od traktora tome; tt.-
., aj Bog!., lipi pozdrav, čitamo se ..., bude noćas još slikica!!!...
ddalibor kaže: