., Bog! daj lipi pozdrav svim skupa!!!
., ma moj narode, bećarine puste, forumaši moji.,! lipo VAS je za čitat, fala VAM svim skupa na komentari ma kakovi oni bili!., narode moj!., samo se sitite da imamo jedan život!., ni dva, ni tri., pa treba onda moj narode život živit punim plućima uz pomoć samoga Boga!!!, obitelji, prijatelja, dragi sused - komšij, ljudi, putnika prolaznika, ...
., forumašu; TINKO!., umjetniče moj!., ča si ti til meni poručit sa masijem i svim sranjem oko cene koštanja?!., to samo TI znaš i dragi Bog!., ja u mome malome i skromnom životu niš nevaram više otebe., i uglavnom se ne VARAM., a provjeravam svakako samo ona ča mi treba u životu., istina i Bog!., nekada privatno., a zbog naravi moga posla puno puti provjeravam i kopljem po nečiji životi, stvari, muki, slavi,... kad to treba?!., ča si ti mene iznapinjal oko cene koštanja tome i masija., pa rodjo moj skini mi se sa kičme., ma da se proizvodi onaj stari fićo nekadašnji ja bi ga sada kupili fertik parada., pa ki ča voli nek izvoli., ča se nas dva znamo ili nerazumim te uopće ča si ti til meni reć za moga prča od traktorića., ma ti meni nabacuješ masije koda ji ti prodaješ., ili koda ja prodajem tomice pa me ti ovde kudiš., moj traktorić, moje smeće , moje gov*o, moj grij, ... aj Bog!., kupi si masija od 100 konj za malo novac i nemoj ni gljedat ve smrdljivce poput moga i milijon drugi skupi i nevaljali tomic!!!...
.,danot!., forumašu moj!., ma ča pisat ti mogu?!., fala ti za lipe i iskrene pofale!., a kodmene pod mojom komandom - korbačom, ma uvik ima nikakovoga dela pomalo., samo ki oće delat?!...
., ZJ!., forumašu naš!!!., a kaj bi bilo smenom???, NE!!!., isto ti to dojde koda ja napišem., ZJ!., a kaj pak je stobom?!., vrag te zel i dal!???., časi til?, vodeka meni postavit za odgovorit., ma to ni ti neznaš., iako si poznat vodeka na forumu, a i šire., mislim NE! na drugim razno - raznim forumima ko svestran znalac i poznalac svega i svačega,... MOJA PRIKOLICA JE ORGINAL tomina PRIMINA., jedino., eto vidiš da neznaš, ima dosta dodatne opreme, recimo ko novi mrcedus,... a pranje prikolice misliš NE?!., ma prikoličicu uopće neperem., pa u njoj vozim samo pilotinu i perje., sigurno i očito je trokutić kineske proizvodnje ostrugalo onda ONO., mislim perje ili pilotina NE!., ako nisi znal kod nas u liki kokoše imadu oštro perje ko vrag mater svoju, ma ko glanc papir, rezultat se vidi na trokutiću!!!..., aj, aj, ... pizdek, bumo se počastili na sajmu u Gudovcu, naravno, ak dojdeš?, ak te pusti ženica?, samo ti bračne dužnosti odradi kak spada!., sam dragi Bogec!!! spovida i nebuš imal nikakovi problema za prihajat., ma bumo si spili ku kupicu ne?!., makar i ja morel platit, NE?!...
p.s., eh da., vidim - čitam da se natežeš sa mojom mukom sniga u Liki - Jezerani!., pa eto da ti i to napišem da znaš., ima ga na Kapeli!!!?...
., puknuti!., aj, aj., stari moj prijatelju!., moral sam te malo pokudit kad si zločest., a ča je moj i naš prijatelj Petar tebi napisal ., ma ja sam samo potpisal u celosti., a to ti ionako nabijem na njušku tu tvoju ružnu kad god se vidimo!., lipo je tvoj stari rekal!., ali neću ovdeka javno da nebi otebe i drugu nogu zgubil!., vrag te zel i dal ma buš i ti pijače platil NE?., nebuš se izvlekal ko skoro svaki put., kad treba platiti moga prijatelja puknutoga ni ko ni turpije v zatvoru!...
.,muhaničar!., lipi ti pozdrav dobri čovječe!., sve znaš i razumiš., moj rešpekt!!!
.,mtd001!., forumašu., forumski prijatelju lipi ti pozdrav, lipo te za čitat, fala ti za pofale, a ča se tiče drv?!., ma kod nas u našoj Liki!., drv nikada nima puno ni previše, nikada za drva ni kasno., vozimo ji i trošimo kroz celu lipu godinu!.-
.,VranicD!., ej rodjo!, fala za prikeljene slikice., ma neka narod i svit vidi kako se mi ovdeka zajebavljamo kad treba i kad netreba!!!
.,firemanpeter!!!., prijatelju moj! iz predivne dežele Slovenije!., svakako čekam komentare i otebe!., nemoj mislit da sam nate i na tvoje dobro zaboravil!!!., ti si cukar za kraj voga moga pisma., ma da imadu ča ljudi za čitat i dobro se smijat., a Bože! moj jopet će mi nji puno moju staru mamu spominjat!., ma neka, neka, sve nas Bog! jednako voli!!!
., p.s. ...vukli i vozili bi mi više dravac ali je... ga kad vaj moj prč nemore???., biće slikic još punooo!., aj Bog!., čitamo se ...