• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
ok, hvala...
znači kolega Grofe, isto pitanje onda za tebe, jel radite vi remenice i koja je cijena jednoj ovakvoj?

.,poštovanje kolega Mrki88!., ja nedelam nikakove remenice jer sam ekonomista., daldu ji nadasve vridni radnici - dijelatnici tvornice traktora prima iz Bjelovara., cijenu neznam napamet., na sajmu sam u Gudovcu, /nedilja sveta!/., pa budem pital točno koliko košta i javim ti., daj samo nekakov broj telefona pošalji privatnom porukom.-

.,prijatelju ddalibore!., fala ti za tvoje dobre vibracije i pozitivnu energiju koju nesebično širiš!!!., vidimo se na sajmu!.-

.,forumski prijatelju BAGERISTA!.,dobro te za čitati!.,dobar si,... lipi pozdrav!

.,rodjo VranicD!., fala doneba za keljenje slikic!., biće ića i pića na sajmu!!!

.,forumski prijatelju oršiću!.,vidimo se na sajmu,budemo sve rešili!!!., javi se.-

.,forumsi prijatelju zbalija!!!., fala doneba na sve moguće i nemoguće korekcije ča si izkemijal napravil, popravil, pobrisal, sredil i uredil moguća i nemoguća govna ve glupe tehnike., ma fala ti doneba!!!

Bog!., moj narode, čitamo se ...

darkohittner

Član
Tu od
5 Srp 2009
Poruka
203
pozdrav

.,poštovanje kolega Mrki88!., ja nedelam nikakove remenice jer sam ekonomista., daldu ji nadasve vridni radnici - dijelatnici tvornice traktora prima iz Bjelovara., cijenu neznam napamet., na sajmu sam u Gudovcu, /nedilja sveta!/., pa budem pital točno koliko košta i javim ti., daj samo nekakov broj telefona pošalji privatnom porukom.-

.,prijatelju ddalibore!., fala ti za tvoje dobre vibracije i pozitivnu energiju koju nesebično širiš!!!., vidimo se na sajmu!.-

.,forumski prijatelju BAGERISTA!.,dobro te za čitati!.,dobar si,... lipi pozdrav!

.,rodjo VranicD!., fala doneba za keljenje slikic!., biće ića i pića na sajmu!!!

.,forumski prijatelju oršiću!.,vidimo se na sajmu,budemo sve rešili!!!., javi se.-

.,forumsi prijatelju zbalija!!!., fala doneba na sve moguće i nemoguće korekcije ča si izkemijal napravil, popravil, pobrisal, sredil i uredil moguća i nemoguća govna ve glupe tehnike., ma fala ti doneba!!!

Bog!., moj narode, čitamo se ...

Pozdrav prijatelju forumaški i još jednom hvala na posjeti ............otvorio sam starog tomu otišao mu konusni zupčanik zadnjeg diferencijala ,razlog vrlo poznat ,popadale kuglice iz ležaja od prenosa freze između njega i tanjurastog i sve razvalilo bit če po đepu oko 700-800 kunića sreća moja da je tanjurasti čitav .....čitamo se moj dragi prijateljuu kupi si hittnera lijepše ti stoji žuto...

T

TINKO

Guest
masey

., pozdrav i dobro nam došal na najbolji poljoprivredni - forum!!!

., apsolutno, TOČNO u pravu si!., ali to ti slično dojde ko i sa obućom za malu dicu., za malo dite koštadu lipe tenisice ko za odraslu osobu., tako da.-
., i moje skromno mišljenja da se baš za =10.000,00 eurića nemore kupit 50 ks masi - ferguson!., može rabljeni i to dosta dobar ili čak odličan., ali pogotovo ja kaj imam oko 5 jutri zemlje!., pa ča bi delal sa njim?!., jer za 50 ks i pravu makinu treba lipu zemlju!., mislim da smo se razumili!., rekli bi pravi Zagorci!., mislim NE!!!.-:rolfer:

aj Bog!., čitamo se ...

varaš se za 10 000 eura imaš novog maseja od 50 konja , provijeri ako nevijeruiješ

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
Prima u šumi...:)

dsc00370h.jpg

dsc00371fj.jpg

dsc00409l.jpg

dsc00427ff.jpg

dsc00429z.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Grofe, pa kaj je s tobom? Pa ti nemaš originalnu Priminu prikolicu?
I previše ju pereš (pogledaj kak je trokut na njoj zguljen).

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Grofe, pa kaj je s tobom? Pa ti nemaš originalnu Priminu prikolicu?
I previše ju pereš (pogledaj kak je trokut na njoj zguljen).
sad si gurniul prste u šmier , nebuš ih tak lako opral

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Pozdrav svima
Ma nema posao koj nemoze obaviti mali traktoric, naslednik TV. Vuce trupci ko pravi, a tu je i utovarac koj kako vidim dobro pomaze. Grofe sve pohvale za slike i samo neka se radi.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Grofe,dobar ti je uteg na utovarivaču,mislim da taj posao tt-jac radi s pola snage,samo kaj nije malčice prekasno za u drva..:scratch

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Grofe,dobar ti je uteg na utovarivaču,mislim da taj posao tt-jac radi s pola snage,samo kaj nije malčice prekasno za u drva..:scratch

Nije prekasno. Pa kaj ne vidiš da još nema snijega :D

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Bude mu dimilo iz dimnjaka ko moj labinac pod teretom...:rolfer:

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
grofe dobar posao
samo stavlajs dosta u utovarivac a za traktor kacis vrlo malo ja za svoga malog 420 kacim prikolicu punu drva i za prikolicu dva ovec trupca da me drze nizbrdo

G

GROF

Guest
., Bog! daj lipi pozdrav svim skupa!!!

., ma moj narode, bećarine puste, forumaši moji.,! lipo VAS je za čitat, fala VAM svim skupa na komentari ma kakovi oni bili!., narode moj!., samo se sitite da imamo jedan život!., ni dva, ni tri., pa treba onda moj narode život živit punim plućima uz pomoć samoga Boga!!!, obitelji, prijatelja, dragi sused - komšij, ljudi, putnika prolaznika, ...

., forumašu; TINKO!., umjetniče moj!., ča si ti til meni poručit sa masijem i svim sranjem oko cene koštanja?!., to samo TI znaš i dragi Bog!., ja u mome malome i skromnom životu niš nevaram više otebe., i uglavnom se ne VARAM., a provjeravam svakako samo ona ča mi treba u životu., istina i Bog!., nekada privatno., a zbog naravi moga posla puno puti provjeravam i kopljem po nečiji životi, stvari, muki, slavi,... kad to treba?!., ča si ti mene iznapinjal oko cene koštanja tome i masija., pa rodjo moj skini mi se sa kičme., ma da se proizvodi onaj stari fićo nekadašnji ja bi ga sada kupili fertik parada., pa ki ča voli nek izvoli., ča se nas dva znamo ili nerazumim te uopće ča si ti til meni reć za moga prča od traktorića., ma ti meni nabacuješ masije koda ji ti prodaješ., ili koda ja prodajem tomice pa me ti ovde kudiš., moj traktorić, moje smeće , moje gov*o, moj grij, ... aj Bog!., kupi si masija od 100 konj za malo novac i nemoj ni gljedat ve smrdljivce poput moga i milijon drugi skupi i nevaljali tomic!!!...

.,danot!., forumašu moj!., ma ča pisat ti mogu?!., fala ti za lipe i iskrene pofale!., a kodmene pod mojom komandom - korbačom, ma uvik ima nikakovoga dela pomalo., samo ki oće delat?!...

., ZJ!., forumašu naš!!!., a kaj bi bilo smenom???, NE!!!., isto ti to dojde koda ja napišem., ZJ!., a kaj pak je stobom?!., vrag te zel i dal!???., časi til?, vodeka meni postavit za odgovorit., ma to ni ti neznaš., iako si poznat vodeka na forumu, a i šire., mislim NE! na drugim razno - raznim forumima ko svestran znalac i poznalac svega i svačega,... MOJA PRIKOLICA JE ORGINAL tomina PRIMINA., jedino., eto vidiš da neznaš, ima dosta dodatne opreme, recimo ko novi mrcedus,... a pranje prikolice misliš NE?!., ma prikoličicu uopće neperem., pa u njoj vozim samo pilotinu i perje., sigurno i očito je trokutić kineske proizvodnje ostrugalo onda ONO., mislim perje ili pilotina NE!., ako nisi znal kod nas u liki kokoše imadu oštro perje ko vrag mater svoju, ma ko glanc papir, rezultat se vidi na trokutiću!!!..., aj, aj, ... pizdek, bumo se počastili na sajmu u Gudovcu, naravno, ak dojdeš?, ak te pusti ženica?, samo ti bračne dužnosti odradi kak spada!., sam dragi Bogec!!! spovida i nebuš imal nikakovi problema za prihajat., ma bumo si spili ku kupicu ne?!., makar i ja morel platit, NE?!...
p.s., eh da., vidim - čitam da se natežeš sa mojom mukom sniga u Liki - Jezerani!., pa eto da ti i to napišem da znaš., ima ga na Kapeli!!!?...

., puknuti!., aj, aj., stari moj prijatelju!., moral sam te malo pokudit kad si zločest., a ča je moj i naš prijatelj Petar tebi napisal ., ma ja sam samo potpisal u celosti., a to ti ionako nabijem na njušku tu tvoju ružnu kad god se vidimo!., lipo je tvoj stari rekal!., ali neću ovdeka javno da nebi otebe i drugu nogu zgubil!., vrag te zel i dal ma buš i ti pijače platil NE?., nebuš se izvlekal ko skoro svaki put., kad treba platiti moga prijatelja puknutoga ni ko ni turpije v zatvoru!...

.,muhaničar!., lipi ti pozdrav dobri čovječe!., sve znaš i razumiš., moj rešpekt!!!

.,mtd001!., forumašu., forumski prijatelju lipi ti pozdrav, lipo te za čitat, fala ti za pofale, a ča se tiče drv?!., ma kod nas u našoj Liki!., drv nikada nima puno ni previše, nikada za drva ni kasno., vozimo ji i trošimo kroz celu lipu godinu!.-

.,VranicD!., ej rodjo!, fala za prikeljene slikice., ma neka narod i svit vidi kako se mi ovdeka zajebavljamo kad treba i kad netreba!!!

.,firemanpeter!!!., prijatelju moj! iz predivne dežele Slovenije!., svakako čekam komentare i otebe!., nemoj mislit da sam nate i na tvoje dobro zaboravil!!!., ti si cukar za kraj voga moga pisma., ma da imadu ča ljudi za čitat i dobro se smijat., a Bože! moj jopet će mi nji puno moju staru mamu spominjat!., ma neka, neka, sve nas Bog! jednako voli!!!

., p.s. ...vukli i vozili bi mi više dravac ali je... ga kad vaj moj prč nemore???., biće slikic još punooo!., aj Bog!., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
E Grofe,jesi pjesnički nadaren....kako je već netko spomenuo,lipo te za čitat...btw,kako je u Gudovcu,jesi bio?

G

GROF

Guest
grofe dobar posao
samo stavlajs dosta u utovarivac a za traktor kacis vrlo malo ja za svoga malog 420 kacim prikolicu punu drva i za prikolicu dva ovec trupca da me drze nizbrdo

.,lipi pozdrav forumski prijatelju i fala za pofale!

., ma tovarimo i mi rodjo moj!., samo još vodeka ni slikic od utovara., a kako bi se reklo u narodu?!., vara slika, vara oko., iz ove drage jedva se more izać sa praznim traktorom bilo ke marke!., uzbrdica je golema.,:?., najprije smo, moj rodjo, njegova vridna obitelj i ja., izvukli sva drva iz dragetine na ravnu - ravnicu!, pazi slučaja! vo se mesto zove; VRANIĆEVE DRAGE!!!., onda je išal utovar., čitaj pretovar!...:rolfer:
., ma sve mi ono pomalo sakatimo tu drvenu masu i lagano pijuckamo pivce za živce, komentiramo naše stare, našu dedovinu., Bogo! moj! da vididu kako vu drvenu masu šamaramo?!., ma išli bi u grobu još kaj metar nižje!... :partyman:., i :finga:!!!...

aj Bog!., čitamo se ...

G

GROF

Guest
E Grofe,jesi pjesnički nadaren....kako je već netko spomenuo,lipo te za čitat...btw,kako je u Gudovcu,jesi bio?

., poštovanje dobri čovječe, dragi forumski prijatelju!

., fala ti za tvoju iskrenost i orginalnost, pedantnost i izvornost,... fala ti!

., u Gudovcu je lipo i kišovito, nis bil., na sajam u Gudovac idemo danas; 12.09.2010., ranom zorom, sveta nedilja, moja družina i ja!.-

lipi pozdrav!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Ja možda ako skupim ekipu,neće mi se samome ići....i ponesi fotoaparat

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
., Bog! daj lipi pozdrav svim skupa!!!

.,firenpeter!!!., prijatelju moj! iz predivne dežele Slovenije!., svakako čekam komentare i otebe!., nemoj mislit da sam nate i na tvoje dobro zaboravil!!!., ti si cukar za kraj voga moga pisma., ma da imadu ča ljudi za čitat i dobro se smijat., a Bože! moj jopet će mi nji puno moju staru mamu spominjat!., ma neka, neka, sve nas Bog! jednako voli!!!
...

E svakako ti moram odmah odgovorit svejedno ak je vrijeme na kazaljkama več malo kasno pa bi trebal na spavanje. Baš sam se navečer vratijo iz Vaše lipe gde sam užival tjedan dana koji je prebrzo prošao.
Vidim da si svakome napisal svoje, ono na tvoj svojstven način, hehe. Kako i treba, po svome mišljenju, iskreno.
Tomič ti je super, obavlja posao. Može on vuči kolko može, kolko vlastnik misli da je pametno, primerno i slično. Znaš da smo mi ljudi različiti pa bi neki onoliko, drugi više, neki manje...Zapni ti za njega kolko ti misliš da je OK, tolko če bit i za nas OK, barem za mene.
Inače dobar je taj tvoj (kako ti i još neki kažete) prč, uredan uvijek. Za njegovu težinu i veličinu on je car sile i snage- moči, hehe. Takvo je moje mišljenje, a ima i večih i jačih (kao uvijek) samo ti nisu TV ili Prime...
Šta da kažem za kraj. Slike sve kažu, pokažu. Nema tu šta kudit, može se samo pohvalit.

PS
Uživaj u Gudovcu, uslikaj naše male traktoriče- prče, uslikaj koje izboljšanje, da si ne razbijam svoju glavu sa time: Šta i kako. Nego da samo pokopiram ak mi se bude nešto sviđalo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
Ma Grofe, tvoja prikolica nema kotače ko Primina, već ima "tikve" kao kod Bagudine, pa sam pomislil da si mijenjal...
A glede zime, je, ovdje (niže tebe) nekakav čudni vjetar puše. I ljudi cijepaju drva na veliko. Valjda su vidli Indijance da to rade, pa znaju da je zima blizu. Nadam se da ju nebum dočekal ovdje.

Nažalost, nikaj od pića danas u Gudovcu. Možda drugi put.

Nadam se da kad bum idući put prolazil pored tvojega kraja, budem imal vremena stati i vidjeti kakvi vjetri pri tebi pušu. :)

Živio!

Na vrh