• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
., ZJ!., forumašu naš!!!., a kaj bi bilo smenom???, NE!!!., isto ti to dojde koda ja napišem., ZJ!., a kaj pak je stobom?!., vrag te zel i dal!???., časi til?, vodeka meni postavit za odgovorit., ma to ni ti neznaš., iako si poznat vodeka na forumu, a i šire., mislim NE! na drugim razno - raznim forumima ko svestran znalac i poznalac svega i svačega,... MOJA PRIKOLICA JE ORGINAL tomina PRIMINA., jedino., eto vidiš da neznaš, ima dosta dodatne opreme, recimo ko novi mrcedus,... a pranje prikolice misliš NE?!., ma prikoličicu uopće neperem., pa u njoj vozim samo pilotinu i perje., sigurno i očito je trokutić kineske proizvodnje ostrugalo onda ONO., mislim perje ili pilotina NE!., ako nisi znal kod nas u liki kokoše imadu oštro perje ko vrag mater svoju, ma ko glanc papir, rezultat se vidi na trokutiću!!!..., aj, aj, ... pizdek, bumo se počastili na sajmu u Gudovcu, naravno, ak dojdeš?, ak te pusti ženica?, samo ti bračne dužnosti odradi kak spada!., sam dragi Bogec!!! spovida i nebuš imal nikakovi problema za prihajat., ma bumo si spili ku kupicu ne?!., makar i ja morel platit, NE?!...

Nabrojio sam ravno 24 uskličnika , ZJ bil je hud , jako hud
GROF , vrak te dal . "neorginalne" gume nisu dodatna oprema to je popravak , preinaka :lol:
Ne , ne pušem na vatru , samo čitan ..a razna štiva su razno znanje ...pa znamo se , kaj ne?

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
Grofe, ti samo stavljaj slike, da se divimo!!! Utovarivac je lepo natovareno!
Pozdrav!!!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ma Grofe, tvoja prikolica nema kotače ko Primina, već ima "tikve" kao kod Bagudine, pa sam pomislil da si mijenjal...
A glede zime, je, ovdje (niže tebe) nekakav čudni vjetar puše. I ljudi cijepaju drva na veliko. Valjda su vidli Indijance da to rade, pa znaju da je zima blizu. Nadam se da ju nebum dočekal ovdje.

Nažalost, nikaj od pića danas u Gudovcu. Možda drugi put.

Nadam se da kad bum idući put prolazil pored tvojega kraja, budem imal vremena stati i vidjeti kakvi vjetri pri tebi pušu. :)

Živio!
ZJ to tebi trenutno i paše :scratch

Grofe ne puštaj ga da vidi kakvi vjetri pri tebi pušu jer budu unakazili tvoju nedirnutu prirodu i tvoj prekrasan kraj.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,509
ZJ to tebi trenutno i paše :scratch

Grofe ne puštaj ga da vidi kakvi vjetri pri tebi pušu jer budu unakazili tvoju nedirnutu prirodu i tvoj prekrasan kraj.

Hahahahahaha!!!

Ja nebum ... možda (ak' se odem popišati) :)

Orsic

Član
Tu od
30 Kol 2009
Poruka
415
Grofe dobar posao radis u sumi sa makim traktorcicom...,evo Grofa i mene danas u Gudovcu...

Grof je car!

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
prima tt

Pozdrav cijeloj današnjoj družini, poseban pozdrav gazdi Anti koji nas je
lijepo ugostio i počesto sa jedačom i pijačom.
Gazda svaka vam čast i hvala.

E da i navedem na gazdu Antu bi se mogli i ugledati drugi i kako
izlagači, tako i članovi forum da se nekad negdje okupimo, najdemo,
malo popričamo ispijemo i pojedemo…,

P.S.
Neka mi nitko ništa ne zamjeri jer ja nisam nikad bil nikakav govornik,
a i držanje govora mi baš i nejde….

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
Prima u šumi!!!

dsc00382pk.jpg

dsc00383u.jpg

dsc00399jz.jpg

dsc00401z.jpg

dsc00402o.jpg

dsc00409v.jpg

B

Bagudina

Guest
Nakon svih slika koje smo do sad vidjeli o mogučnostima TV-a, a posebice i ove zadnje koje Vranići kelje po forumu :) ja smatram da je više bespredmetno raspljavljati što sve TV- može i nemože odraditi !
Još imam samo 1 (preciznije jednu i pol :) ) želju da naše kolege sa "japanezerima" počmu keljiti slike što sve može japanezer (sve osim slika frezanja koje redovito gledamo) !
A ono polovica druge želje je da vidimo koju sliku u radu našeg kolege Puknutoga pa da i on nešto konkretno odradi i stavi slike na forum !? :) ili ču počet mislit da je Puknuti prešao u Dalmatince !

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Koliko puknuti sere po forumu , nema šanse da stigne navlačiti drva po polju .
Reci Bagudina ti isto znaš sad frkat s tim črvom ,jel se to oni igraju ili to oni za istinu ?

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
nifta je to koliko traktor ovaj traktor moze povuc ex da je on kod mene ne bi se vrtio u prazno

B

Bagudina

Guest
Koliko puknuti sere po forumu , nema šanse da stigne navlačiti drva po polju .
Reci Bagudina ti isto znaš sad frkat s tim črvom ,jel se to oni igraju ili to oni za istinu ?

A čuj, slika vrijedi tisuču riječi ! ali u jedno sam 100% siguran, da je na djelu bila pozamašna količina Ličkog Viskija :)

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
...slika bi ispala bolja da nije bilo hladno za ruke...:)...i tu se vidi dobro koliko je bila pretovarena prikolica heheh...:D

dsc02304xx.jpg

G

GROF

Guest
1000820s.jpg

., ej bećari!!!

., fala za komentare, fala za slikice, fala za dobro društvo!!!
., ma ljudi moji jel to moguće???., svu vu lipotu i divotu proživit u nadasve dobrome društvu!., a ča ste mislili?., ja mislim na ve lipe curice ča su se slikale snami!!!, ča su nam običnim mrdljinima popravile prosjek i namigaciju!., zatosmose dobro smijali.-

., ma moj prijatelju Bagudina!., bilo je vode Ličkoga viskija - vatrene vode!., ča bi rekal naš dragi i nadasve vridni forumaš; firemanpetar!., a o jezikovoj juvi da nevelim i pogotovo da nedivanim,...
., dobro si ti rekal Brane., ma lipo naš dragi prijatelj Puknuti sve dela, ma ono vridna ko vretence!!!., samo ni slikic i falee ko u kamenu vode!, nikako da vidimo njegove manevarske sposobnosti - delo., ili je kodnjega na lipa stara drugarska patrola!; niš nas nesmi iznenadit!., jedino danas pada kiša pa smo odgodili do drugoga puta!.-

., prijatelju zbalija fala za lipo pismo i komentare!., samo kad se malko bolje zagljedam u ve tvoje slikice ča si ti slikal i keljil?!., ma sve mi se nikako čini da i tebi malko drkadu rukice ili ti srdašce trokira oko svi ni silni curic ča su se motale, muvale, zapinjale, zapitkivale oko nas!.-

., aj Bog! dragi moj narode., ma biće još slikic čim se uvati još malo vremena?!!!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Grofe,gdje ti je lijeva ruka završila na 1 i 2 slici...:scratch....:rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Svaka čast grofe,,,,skidam kapu i tebi i ostalima na slikama bez nabrajanja pojedinačno,,,,,a to koliko tomo vuče je slika rekla sve..................;)

Na vrh