vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
., ZJ!., forumašu naš!!!., a kaj bi bilo smenom???, NE!!!., isto ti to dojde koda ja napišem., ZJ!., a kaj pak je stobom?!., vrag te zel i dal!???., časi til?, vodeka meni postavit za odgovorit., ma to ni ti neznaš., iako si poznat vodeka na forumu, a i šire., mislim NE! na drugim razno - raznim forumima ko svestran znalac i poznalac svega i svačega,... MOJA PRIKOLICA JE ORGINAL tomina PRIMINA., jedino., eto vidiš da neznaš, ima dosta dodatne opreme, recimo ko novi mrcedus,... a pranje prikolice misliš NE?!., ma prikoličicu uopće neperem., pa u njoj vozim samo pilotinu i perje., sigurno i očito je trokutić kineske proizvodnje ostrugalo onda ONO., mislim perje ili pilotina NE!., ako nisi znal kod nas u liki kokoše imadu oštro perje ko vrag mater svoju, ma ko glanc papir, rezultat se vidi na trokutiću!!!..., aj, aj, ... pizdek, bumo se počastili na sajmu u Gudovcu, naravno, ak dojdeš?, ak te pusti ženica?, samo ti bračne dužnosti odradi kak spada!., sam dragi Bogec!!! spovida i nebuš imal nikakovi problema za prihajat., ma bumo si spili ku kupicu ne?!., makar i ja morel platit, NE?!...
Nabrojio sam ravno 24 uskličnika , ZJ bil je hud , jako hud
GROF , vrak te dal . "neorginalne" gume nisu dodatna oprema to je popravak , preinaka :lol:
Ne , ne pušem na vatru , samo čitan ..a razna štiva su razno znanje ...pa znamo se , kaj ne?