• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
A što radi ovaj A što radi ovaj Peugeot http://www.google.hr/url?sa=t&sourc...UqHeFS1KQ&sig2=bSjDt9SyGxz2sjZgw1oQCQ&cad=rjaParten u Ličkom polju !?!

., lipi vam pozdrav forumaši moji!

., pa moj forumski prijatelju zbalija!., vaj pežojić je od moga i našega prijatelja - forumaša - preponosnoga vlasnika - posjednika traktora tome!!!., Bagudina-e!!!., došli nas dva vidit koliko trave ima u krompiru., trava ni ničim špricana., nego evo ko ča vidite na voj slikici., moj prijatelj Vlade Burzić kosi sa samohodnom - dizelskom kosilicom makre; OLIMPIJA made in Italija!

., Željac!., čekam da pokeljiš još ne slikice traktora tome - prime., da vidimo kako naš forumaš; Ivica sa Bregane, vozi po sajmu u Gudovcu traktorić!.,
svakako moramo još ona dva - tri filmića pokeljit da narod i svit vidi kako se mi borimo sa drvi u planini Maljen na parceli - komadu Vranićka - Vranićeve drage!..., e! jezem ti tehniku i 21. vek!.-

., puknuti!., tebe ni za komentirat., no koment!.-

aj Bog! moj narode čitamo se ...

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
1000525d.jpg

1000526b.jpg

1000527a.jpg

1000528j.jpg

1000529gw.jpg

1000530.jpg

1000531j.jpg

1000756y.jpg

G

GROF

Guest
., e moj Željac!., baš si pravi fakin!!!., fala ti za slikice pokeljene!!!

.,p.s., jedino moramo metnut ne filmiće kad bude mogućnosti???., ono se mora vidit!
.,i rodjo VranicD!., još moramo prikeljit ni par slikic od cikulara!., i taj jeb..i cikular dade mi sedu kosu uglavu!., nikako ga isčekat?...

.,Bog!., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Ajme Grofe,dobra berba....:weedman:...ima krumpira i za izvoz

G

GROF

Guest
., moj narode!., evo još nekoliko slikic iz tvornice kadi kujemo cikular!???

dscf0058t.jpg

dscf0059cl.jpg

dscf0060e.jpg

dscf0061j.jpg

., još malo pa gotovo!., moramo još ve godine puno drvac izrezat!!!

yzf ico

Član
Tu od
12 Velj 2009
Poruka
117
evo mene konačno na forumu nakon dužeg izostajanja. prvo da kažem GROFU da ne blebeće gluposti drža je tomo vinkovića za guzicu a ne moju curu... bio u gudovcu i ljepo se družio s grofom,Dvranićem,zbalijom.. još da dodam da je GROF glavni tehnički kadar za PRIMU bez njega to nebi tako išlo. probat cu biti više aktivniji ovdje nego u zadnje vrijeme pozz

G

GROF

Guest
jel se to vidi stara cesta ili auto-put?Jel to prije tunela mala kapela?

., lipi pozdrav, poštovanje dragome forumašu; mtd001!

., ... čekam te kodmene u moji Jezerani kada budeš prolazil!., navrati se.-

., TOČNO!., vidi se auto-put i ulaz u tunel MALA KAPELA!, ona lipa zgradica je od tunela., a iznad nje je stara JOZEFINSKA cesta preko Kapele!., LIČKE GORE ZELENE!!!., a lokalitet moje zemlje - njive - "komada" hehehe., kako se kod nas zna zvat razbacana zemlja?!., je MOKRO POLJE!, a moja zemlja; POD USRETKOM!!!, e tote je bil posadjen krompirić Lički!.-

., rodjo Vraniću!., fala za pokeljene slikice!., još samo da skontamo filmić?!

., aj Bog!., čitamo se ...

G

GROF

Guest
vidjet če te da če se još malo Prima TT preimenovati u Grof Jezerane hehehe

., fala, fala, na iskrenom i dobrom razmišljanju! forumski prijatelju; OKI!:prayer:

., o čemu se radi ustvari???., moja draga ženica igra LOTO!., ako dobi novčiće - peneze - pare???., moja prva i jedina fantazija je kupit tu tvornicu ma koliko god košta da košta? i napravit u dvorišću tvornice TULUM - NARODNO VESELJE - FEŠTU - DERNEK - ,... i kako se dobra zabava već zove?! i onda ić delat pomalo izvrsne HRVATSKE traktore!!!., jer imamo izvrsne inžinjere, radnike, stručnjake!,..., svakako bi puno naši forumašev delalo kodmene!., prvi i glavni uzame! bil bi naš forumski prijatelj i moj osobni prijatelj!; firemanpetar iz dežele Slovenije!., pozdrav Petre!., :supz:

., glavni menadžer! hehehe., bil bi i kum! tvornice, a to si ti forumski prijatelju!
oki198713!!!., :mrgreen:

., e baš si me nasmijal., a bilo bi dobro., ča ne?., Bog!

G

GROF

Guest
evo mene konačno na forumu nakon dužeg izostajanja. prvo da kažem GROFU da ne blebeće gluposti drža je tomo vinkovića za guzicu a ne moju curu... bio u gudovcu i ljepo se družio s grofom,Dvranićem,zbalijom.. još da dodam da je GROF glavni tehnički kadar za PRIMU bez njega to nebi tako išlo. probat cu biti više aktivniji ovdje nego u zadnje vrijeme pozz

., pozdrav prijatelju., yzf ico!!!
., aj, aj,... pa ni ti valja ve muške strane poljoprivrednoga - foruma čitala curica???., hehehe., pa je bilo onda nismo znali ili nisi znal ča joj reć?.,:oops:

., fala za vaj tehnički kadar!., a svakako očekujem otebe da budeš aktivniji na svim poljima, da nenabrajam pojedinačno., i čekamo slikice iz tvoga arhiva.-

.,p.s., jedva čekam da se počme delat prednji tovarač za tomicu pa da ča popimo i u to jime., kada već nismo mogli popit za hidraulični volan?!., hehehe., :lol:

., aj Bog! Ico - varal-co!., uh., dobar si, dobar si., ko crno vino!!!., ljubi nu curicu., i ne samo nu, /nju!/.-

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Sada znam gdje ću ići u proljeće po sjemenski krumpir...:partyman:

G

GROF

Guest
Sada znam gdje ću ići u proljeće po sjemenski krumpir...:partyman:

., ma nima problema za simenski krumpir prijatelju moj forumski!!! mtd001!

., mada se ja osobno nadam i verujem da se vidimo puno, puno prije prolića. Ki će čekat proliće da se ča popije?!.,:drinkers:., sada je baš vrime za piće kada je malkice zaladilo!!!

., svakako ovim putem veliki pozdrav svim ostalim, meni dragim forumašima i forumskim prijateljima!., ove dane ponovo hodočastim u tvornicu., pa ako ča? kome treba, neka mi se javi da mu to nabavim - realiziram!., samo svakako za novčiće!..., ono da vam ča? drugo nepade napamet!.-

., prijatelju forumski Zbalija!!!., molim te ovako javno!., kada nemogu tajno!., /zekadu me privatne poruke:evil:!/., daj mi TI!., ili bilo ki?, nabavite telfon! /mislim samo broj!/, od našega forumaša BOGECA!., onoga našega ljubavnika sa televizijske sapunice bez faksa - prašaka za veš! LJUBAV JE JOŠ UVIK NA SELU! nikada ni - niti išla iz i sa sela! do god je ljudi i svita U i na selu!!!., :finga: ., treba mi!!!., nešto me pital na sajmu., a ja bil dobre volje!., u vinu je istina svite moj!., ma nis ga niš razumil ni skontal ča mi je čovik til reć???!!! - poručit., jedino sam siguran i to dobrano znam., ni me baril., ako ste odma već i sada pomislili!..., :rolfer:

., aj Bog! narode moj!...

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
Šlepanje drva s Primom tt 830

POGLEDAJTE : [YT]http://www.youtube.com/watch?v=0qY8NsG0w-o[/YT]

Na vrh